Bayonetta: 360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پای بازی های ps3 بیاد وسط اینها میشن توهم (!!!). چشم بدون تعصب از روی همین شاتهای دقیق که توی یک موقعیت گرفته شدن برداشت صحیح رو میکنه.
شایدم مشکل بینائی داری.
خوبه اینجاهها میشیم فن:d
بیخیل.....
هنوز مباحث و عکسهای فول مدرن Turok که در خاطرات خاک گرفته هست!؟
در اینکه این همه خبر نیما و بقیه گذاشتند گفتن کیفیت نسخه PS3 بد هست اما اینی که اینجاست بیشتر شبیه فاجعست!این تفاوت ها برای زمان لانچ کنسول بود نه الان!
البته گفته شد که این اواخر نسخه این کنسول به مراتب بهتر شده و سعی میشه تا زمان ریلیز بهتر تر!بشه اما کلا امیدی نیست بهش!
پ.ن:فکر کنم باید قسمت هایی که بیشتر جنبه طنز دارن رو با علامت مشخص کنم مشکل بیناییم رفع بشه مگه نه!؟
_flame__by_GirlFlash.gif

خب همون فعلا هم معلومه 360 بهتره :
1 - دلیل خنده دار : اولین عکس PS3 گلدون نداره اما 360 داره :laughing:
2 - دلیل جدی : نمیدونم چرا کیفیت تصویر PS کدرتر هستش و در عکس آخر اگر به زمین نگاه کنید میبینید برای 360 در ظرایط بهتری قرار دارد .
کلا رنگ بندی در 360 فکر کنم بهتره .:biggrin1:
حتی میشه گفت نور هم در 360 طبیعیتر و بهتر است .

انقدر ما رو نخندون مردیم.....:laughing::laughing::laughing:

فعلا که نسخه PS3 قاتی باقالی هاست!! :biggrin1: البته کیفیت بازی توی نسخه PS3 داره بهبود پیدا میکنه اما با همه این تفاسیر حداقل تو انچیزی که من دیدم دست کمی از فاجعه نداشت.

حال این اشغال که به خورد ژاپنی ها داده میشه، ببینیم نسخه انگلیسی بازی چه میکنه! (هر چند اگه از من میپرسی میگم همینه!!)

درود
این رو همین الان دیدم !!. اینقدر اشتباه احقمانه و خنده داریه که کیفتون کوک میشه :دی. حتی با کاور خود بازی هم تناقض داره :laughing: این رو از روی ویدئوی GT گرفتم:

حال این اشغال که به خورد ژاپنی ها داده میشه، ببینیم نسخه انگلیسی بازی چه میکنه! (هر چند اگه از من میپرسی میگم همینه!!)
به احتمال زیاد فقط زیرنویس و منوی های انگلیسی بهش اضافه میشن.

سلام! به نظر منم نسخه ی PS3 فاجعه است! بد نیست! نمیدونم چرا اینقدر سعی دارن PS3 رو خراب کنن؟! آخه کنسولی که بازی Uncharted یا خیلی بازی های (توپ) دیگه با گرافیک بهشتی رو داره, نمیتونه یه بازی با این گرافیک (نه چندان بالا) رو درست اجرا کنه؟!!! غیر از اینه که بیلی جون (بیل گیتس رو میگم) مثل خیلی شرکت های دیگه این Platinum Games رو هم با پول خریده که نسخه ی 360 رو بهتر بسازن؟!!!

دوست عزیز بحث قدرت کنسول نیست!! چون PS3 از CPU نامتقارن استفاده میکنه کارباهاش سخت هست و وقتی میبینی بازی هایی چون U2, KZ2 و ... براش ساخته میشه به خاطر این هست که ماله خود سونی هستند و سونی مدت ها روی سخت افزار کنسولش کار کرده!

اما Bayo چی؟ اساسا برای 360 ساخته شده که سخت افزارش زمین تا آسمون با PS3 فرق داره و ... . خلاصه کسی با کسی پدر کشتگی نداره، کرم از خود درخته!:biggrin1:

این رو همین الان دیدم !!. اینقدر اشتباه احقمانه و خنده داریه که کیفتون کوک میشه . حتی با کاور خود بازی هم تناقض داره این رو از روی ویدئوی GT گرفتم

از این تریپ حرکات توی نسخه ژاپنی بازی ها اصولا هستش (مثلا اصولا همهسامون های زن FF توی نسخه ژاپنی کامل لختن اما تو نسخه های انگلیسی نه!!!:biggrin1:) اما به شخصه ندیده بودم همچین تفاوتی روی ورژن های کنسولی یک بازی اعمال بشه!!:biggrin1: به حق چیزهای ندیده و نشنیده! حالا فریدون سرکاری که نیستش؟:biggrin1:

خوب مگه 360 ای ها دل ندارن؟:biggrin1:

به احتمال زیاد فقط زیرنویس و منوی های انگلیسی بهش اضافه میشن.

خدا کنه اینجوری نباشه! چون من که فعلا 360 ندارم و باید با نسخه در پیت PS3 ایش سر کنم!

البته یک کورسوی امید هست! مثل اینکه PG نسخه PS3 رو انداخته گردن خود Sega و سگا هم واسه نسخه انگلیسی آویزون خود سونی شده. حالا ببینیم چی میشه!

دوست عزیز بحث قدرت کنسول نیست!! چون PS3 از CPU نامتقارن استفاده میکنه کارباهاش سخت هست و وقتی میبینی بازی هایی چون U2, KZ2 و ... براش ساخته میشه به خاطر این هست که ماله خود سونی هستند و سونی مدت ها روی سخت افزار کنسولش کار کرده!

اما Bayo چی؟ اساسا برای 360 ساخته شده که سخت افزارش زمین تا آسمون با PS3 فرق داره و ... . خلاصه کسی با کسی پدر کشتگی نداره، کرم از خود درخته!:biggrin1:

از این تریپ حرکات توی نسخه ژاپنی بازی ها اصولا هستش (مثلا اصولا همهسامون های زن FF توی نسخه ژاپنی کامل لختن اما تو نسخه های انگلیسی نه!!!:biggrin1:) اما به شخصه ندیده بودم همچین تفاوتی روی ورژن های کنسولی یک بازی اعمال بشه!!:biggrin1: به حق چیزهای ندیده و نشنیده! حالا فریدون سرکاری که نیستش؟:biggrin1:

خوب مگه 360 ای ها دل ندارن؟:biggrin1:

خدا کنه اینجوری نباشه! چون من که فعلا 360 ندارم و باید با نسخه در پیت PS3 ایش سر کنم!

البته یک کورسوی امید هست! مثل اینکه PG نسخه PS3 رو انداخته گردن خود Sega و سگا هم واسه نسخه انگلیسی آویزون خود سونی شده. حالا ببینیم چی میشه!

حرف شما درست! ولی بعضی بازی های دیگه هم هستن (انحصاری PS3) با گرافیک خدا که توسط خود سونی ساخته نشدن! درست نمی گم؟؟!! به هر حال امیدوارم تا زمان ریلیز نسخه ی PS3 هم بهتر بشه!

بله هستن منتها خوب انحصاری هستن و از اول با توجه به سخت افزار PS3 ساخته شدن، مثل MGS4 و یا VP2 که من میدونم سگامدت ها روی موتورش یعنی Canvas کار کرده...

سلام! به نظر منم نسخه ی PS3 فاجعه است! بد نیست! نمیدونم چرا اینقدر سعی دارن PS3 رو خراب کنن؟! آخه کنسولی که بازی Uncharted یا خیلی بازی های (توپ) دیگه با گرافیک بهشتی رو داره, نمیتونه یه بازی با این گرافیک (نه چندان بالا) رو درست اجرا کنه؟!!! غیر از اینه که بیلی جون (بیل گیتس رو میگم) مثل خیلی شرکت های دیگه این Platinum Games رو هم با پول خریده که نسخه ی 360 رو بهتر بسازن؟!!!
Way to go!!!
باز شروع شد؟!
یعنی اگه یه بازی رو PS3 بهتر باشه Sir Howard Stringer به سازندش پول داده تا بهتر بسازتش؟!
Ages....
در ضمن جهت اطلاع میگم،نسخه ی PS3 این بازی هیچ ربطی به Platinum Games نداره چون خود SEGA مسئولیت پورت کردنشو به عهد گرفته،OK؟!

بنده ی خدا راست میگه دیگه , یه سری از افراد تفاوت رو از ضعف سخت افزاری میدونند و به کم کاریه سازنده ها توجهی ندارند
حالا یه نکته این جا وجود داره اینکه با توجه به سابقه ی کسایی که در Platinum Games فعالیت دارن چرا نمی گین بازی سازی برای PS3 با کیفیت مناسب مقرون به صرفه نیست؟چرا نمی گین ساخت بازی برا PS3 هزینه بر و مشکله؟حالا اگه شخص کوجیما هم یه بازی مالتی بسازه و نسخه ی 360 بهتر باشه بازم همین صحبت صدق میکنه؟!
تمام شرکت های بازی سازی افراد خبره و کاردرست دارن ولی هزینه و زمان ساخت بازی به کیفیت گرافیکی بازی های 360 براشون به صرفه نیست همش همینه!!!نه کسی به کسی پول داده(!)نه هم کسی کم کاری کرده...
Ages...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or