فکر میکنی؟! از این تابلوتر دیگه امکان نداره .کلا رنگ بندی در 360 فکر کنم بهتره .:biggrin1:
lolz.. متوجه نشده بودم. یه اچیومنت 20 امتیازی بالای سرت باز شده احتمالا .1 - دلیل خنده دار : اولین عکس PS3 گلدون نداره اما 360 داره :laughing:
دقیقا. تو دوتا عکس اخر سایه ها رو ببین (!!!).حتی میشه گفت نور هم در 360 طبیعیتر و بهتر است .
مشکل از جای دیگه س. از همون جا که سازنده کلا بیخیال نسخه ps3 شد و اون رو انداخت گردن سگا و خودش داره روی 360 کار میکنه :biggrin1:.اختلاف تا این حد !!!! دیگه فکر کنم دوران اینطور چیزا تموم شده باشه. که این مسئله نشان از ضعف بازی سازهاست.
پای بازی های ps3 بیاد وسط اینها میشن توهم :laughing: (!!!). چشم بدون تعصب از روی همین شاتهای دقیق که توی یک موقعیت گرفته شدن برداشت صحیح رو میکنه.توهمات فانتزی هست:d
نمیدونم من اینا رو قبول ندارم با توجه به اینکه توی این نسل کلاه کم سرمون نرفته لطفا کسایی که هر دو دمو رو بازی کردن نظر بدم:smile:
قبل از این موضوع اگر چنین پستی میدیدم از یه ps fan درمورد این عنوان قابل قبول بود ولی الان دیگه یکم دیر شده.من از اول هم که تریلر بازیشو دیدم خوشم نیومد کلا توی دیوار
قبل از این موضوع اگر چنین پستی میدیدم از یه ps fan درمورد این عنوان قابل قبول بود ولی الان دیگه یکم دیر شده.
فکر میکنی؟! از این تابلوتر دیگه امکان نداره .
lolz.. متوجه نشده بودم. یه اچیومنت 20 امتیازی بالای سرت باز شده احتمالا .
دقیقا. تو دوتا عکس اخر سایه ها رو ببین (!!!).