شایعه Bayonetta 2 در 2012 ؟

.Evanescence.

کاربر سایت
کارگردان بازی بسیار موفق Bayonetta یعنی آقای Hideki Kamiya به خبری بزرگ در آینده ای نزدیک اشاره کرد.
20120106bayonetta.jpg

در مصاحبه ای از طرف 4Gamer ، Kmiaya گفت من دوباره برای در دست گرفتن طراحی آمادم.او قول داد تا یک بازی جدید رو معرفی کنه و دوباره به صحنه بازی ها برگرده.
آخرین پروژه اوکارگردانی بازی Bayonetta در سال 2009 بود، نقش کمی هم در بازی Vanquish داشت و بر روی Anarchy Reigns و Metal Gear Rising: Revengeance نیز کار می کند.از کارهای گذشته او می توان به بازی های بزرگی چون Okami, Viewtiful Joe, Resident Evil 2 و Devil May Cry اشاره کرد.
تهیه کننده Platinum Games آقای Atsushi Inaba هم یک اشاره کوچکی کرد ، با وجود اینکه اونها فقط 2 بازی در این سال دارند گفت "انتظار دارم سال 2012 سالی عالی برای Platinum Game باشه"
Platinum game با شرکت های زیادی کار کرده.آخرین آنها Konami و KojiPro که بر روی *Metal gear Rising: Revengeance کار می کنند.
منبع

قبلیشو کامل نتونستم برم متاسفانه. از شماره جدید استقبال می‌کنیم.:d
بی‌چاره DMC :(
اتفاقا به نظر من DmC متیونه با Bayonetta رقابت کنه!
به هر حال من که از هر دو استقبال میکنم!
yahoo_6.gif
فعلا که گفتن Bayonetta کش می‌شه. صبر می‌کنیم.
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
ما که از خدامونه توی 2012 بیاد :دی

همین الان DmC , NGIII , MG:R رو برای سال 2012 داریم اگه Bayonetta هم تایید بشه دیگه امسال بدون شک میشه بهترین سال برای HnS بازها ، چه حالی بکنیم >:d

فکر نکنم rising حرفی برای گفتن داشته باشه.
موافقم . گرچه از اولشم وجودش اضافی بود . موتور جدیدشم کاملا مشخصه ضعیف تر از موتور MGS 4 ـه ( موتور MGS 4 با 360 و PC مچ نمیشه ، مث Fable III که رو PC یاتاقان میزد تا ملت میتونستن بازیو تموم کنن . خود من هر 5 دقیقه یک بار Alt-tab میکردم که هنگ نکنه پیسیم )
بی‌چاره DMC :(
DMC جدید در برابر بایونتا شکست خواهد خورد . امیدوارم کپکام تو فروشش هم موفق نشه ! :|

بهترین HnS این نسل. بیاد کلا NGIII و Rising و DmC و کلا همه چی رو زیر پاهاش له خواهد کرد :دی!
زرشک !! :| مطمئنا از این 3 تایی که گفتی بهتر خواهد بود ، چون مشخصا اسم 3 تا آشغال رو اوردی !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or