شایعه Bayonetta 2 در 2012 ؟

.Evanescence.

کاربر سایت
کارگردان بازی بسیار موفق Bayonetta یعنی آقای Hideki Kamiya به خبری بزرگ در آینده ای نزدیک اشاره کرد.
20120106bayonetta.jpg

در مصاحبه ای از طرف 4Gamer ، Kmiaya گفت من دوباره برای در دست گرفتن طراحی آمادم.او قول داد تا یک بازی جدید رو معرفی کنه و دوباره به صحنه بازی ها برگرده.
آخرین پروژه اوکارگردانی بازی Bayonetta در سال 2009 بود، نقش کمی هم در بازی Vanquish داشت و بر روی Anarchy Reigns و Metal Gear Rising: Revengeance نیز کار می کند.از کارهای گذشته او می توان به بازی های بزرگی چون Okami, Viewtiful Joe, Resident Evil 2 و Devil May Cry اشاره کرد.
تهیه کننده Platinum Games آقای Atsushi Inaba هم یک اشاره کوچکی کرد ، با وجود اینکه اونها فقط 2 بازی در این سال دارند گفت "انتظار دارم سال 2012 سالی عالی برای Platinum Game باشه"
Platinum game با شرکت های زیادی کار کرده.آخرین آنها Konami و KojiPro که بر روی *Metal gear Rising: Revengeance کار می کنند.
منبع

عجب :d
از کی تا حالا Ninja Gaiden شدهه بازی آشغال یا ضعیف ؟ :-/

به نظر من بازی آشعال وضعیف برازنده همون بایونتاست،نیم ساعت این بازی رو رفتم،تا یه هفته نمی تونستم به ایکس باکسم نزدیک بشم از بس تهوع آور بود.

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

به نظر من بازی آشعال وضعیف برازنده همون بایونتاست،نیم ساعت این بازی رو رفتم،تا یه هفته نمی تونستم به ایکس باکسم نزدیک بشم از بس تهوع آور بود.
میشه NG III ـتونو بدید منم بازی کنم بلکه ارشاد شم ؟ :-/
نظر شما محترم ، ولی چرا ؟ :-/
Ninja Gaiden Sigma
Team Ninja/Tecmo, 2007

86.84%

Bayonetta
Nex Entertainment/Sega, 2010

85.74%

Ninja Gaiden Sigma
Team Ninja/Tecmo, 2007

86.84%

Bayonetta

85.74%

دوست عزیز من قصد طرفداری از نینجا گایدن ویا بازی دیگری رو نداشتم ونخاهم داشت وکاری هم به امتیازی که یه بازی گرفته ندارم وامتیاز اصلا برای من مهم نیست و به عنوان مثال از سری هیلو ویا متال گیر که همیشه بیشترین امتیازها رو گرفتن زیاد خوشم نمیاد ولی واقعا با یه بازی مثل dante inferno که امتیازهای خوبی هم نگرفته بود حال کردم،در مورد bayonetta هم باید بگم که به هیچ عنوان نتونستم با این بازی ارتباط برقرار کنم و واقعا نمی تونستم بازی کنم،در هر حال سلیقه ها متفاوته وممکنه که بازی که من ازش متنفر باشم شما عاشقش باشی وبالعکس.سلیقه ما هم اینه ونمیشه کاریش کرد.

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

این بازی از نظر گیم پلی رقیب نداره.کمبو هاش بی نظیره و بسیار هم زیاد هست.تنوع اسلحه و دشمنان(باس اخرش خیلی خفن بود) و مراحل هم زیاده.داستانش می شه گفت متوسط هست(داستان DMC خیلی بهتره).موسیقیش هم یکخورده تکراری می شد ولی خوب بود.کلا از قسمت دومش به شدت استقبال می شه.البته NG هم بازی خوبیه(من زیاد باهاش حال نمی کنم)

از کی تا حالا Ninja Gaiden شدهه بازی آشغال یا ضعیف ؟ :-/

بیخیال باو ! میتونی نمایش های بازی رو ببینی تا به مفهوم عمیقِ به فا**ک رفتن یه فرانچایز بزرگ پی ببری ! من رو که میبینی یه عمره دارم NG بازی میکنم چه زمانی که رو SNES بود خونه فامیل به خاطر همین لعنتی خوشگل :( 1 هفته اطراق میکردیم چه زمان XBOX چه رو 360 ! پس نشون ندین از من بیشتر فن این سری هستین . همیشه یه طرفدار واقعی بهتر درک میکنه اون بازی که دوسش داره چه طور داره تبدیل به یه بازی اشغال میشه .

فکر نکنم rising حرفی برای گفتن داشته باشه. ولی خوب همین آقا رو rising هم کار میکنه

البته كاميا تو تويترش گفته كه اصلا رو MGS:R كار نميكنه.از مدتها قبل شايعه بود كه روي Bayonetta 2 كار ميكنه چون قبلا گفته كه روي AR هم كار نميكنه.

ما که از خدامونه توی 2012 بیاد :دی

همین الان DmC , NGIII , MG:R رو برای سال 2012 داریم اگه Bayonetta هم تایید بشه دیگه امسال بدون شک میشه بهترین سال برای HnS بازها ، چه حالی بکنیم >:d

2010 عالي بود.2011 هيچي نداشت تو اين سبك.فكر كنم 2012 بازم بتركونه.

بهترین HnS این نسل. بیاد کلا NGIII و Rising و DmC و کلا همه چی رو زیر پاهاش له خواهد کرد :دی!

100%

Ninja Gaiden Sigma
Team Ninja/Tecmo, 2007

86.84%

Bayonetta

85.74%

البته اين امتيازي كه شما گذاشتيد مال نسخه PS3 هستش.متاي نسخه 360 حول 90 بود.

اکشن فوق العاده لذت بخشی داشت البته یکم بیش از حد شلوغ بود و بعضی مواقع متوجه نمیشدم دارم چی کار کنم ولی در کل بازی خیلی خوبی بود و تو بعضی موارد مثل تعداد کمبو ها، تنوعشون، سرعت گیم پلی یه سر و گردن از بقیه ی بازیای این سبک بالاتر بود

Bayonetta در نگاه اول یک بازی سبک و لوس به نظر میاد ولی وقتی بازی کنید متوجه میشید که روح DMC توش تجلی پیدا میکنه ، بسیار حال کردیم

البته وقتی وارد شخصیت پردازی میشیم باید بیاد جلو DMC لونگ بندازه ( ببینم تو ژاپن لنگ هم پیدا میشه ؟ :d )

دیگه هم نبینم کسی به NG توحین کنه ، به رگ غیرتم برمیخوره :wallbash:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or