Bayonetta 2 برای Wii U تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
55689459918241226228.jpg

امروز در جریان کنفرانس نینتندو رسما اعلام شد که Bayonetta 2 قرار است به صورت انحصاری برای Wii U عرضه شود.

ناشر بازی نینتندو می‌باشد.
سازنده‌ی بازی به مانند قبل پلاتینیوم گیمز است و Yusuke Hashimoto کارگردانی آن را بر عهده دارد (وی قبلا تهیه کننده‌ی نسخه‌ی اول بود).
Kamiya نیز بر روی روند ساخت بازی نظارت کامل دارد.
تاریخ عرضه سال 2013 می‌باشد.

اولین تریلر:
http://www.youtube.com/watch?v=hirJAOc2D3k&feature=player_embedded

تصاویر تریلر:

آخرین ویرایش:
باشه، من که خوشحال میشم باعث خنده یه نفر دیگه بشم! راست میگی من تا 3 سال پیش نمیدونستم NES و SNES (اولین کنسول های زندگیم) مال نینتندو بود (جدا) ولی وقتی فهمیدم فنش شدم و براش احترام قائلم. من ادعا نکردم 30 سال فنشم (من کلا 20 سالمه برای اطلاع) ولی فن به کسی نمیگن بدون منطق ترول و توهین کنه به کسی میگن درست و منطقی از محصول مورد علاقه اش دفاع کنه!
حرف شما هم که سیاست نینتندو جذب Casual Gamer ها بوده درست ولی برای Wii و نه WiiU. حتی روی Wii هم عناوین AAA هارکور موجودن ولی کم. ولی از همون اول WiiU با Darksiders 2 معرفی شد (مگه اینکه DS2 رو هم بازی خونوادگی بدونی) و بازی های مثل Ninja Gaiden و Dirt و Batman Arkham City و ZombieU هم دیگه هویجن.
تاره فن های نینتندو خالی میبندن قبول (با اجازه از همشون) ولی شما که اینقدر ادعا میکنی UE4 و CE3 ساپرت نمیکنن یه منبع میزاری تا ما هم راضی بشیم؟!
منم با منطق بی نظیر شما راضی شدم Nintendo و WiiU به هیچ دردی نمیخورن و از الآن شما طرفداری هر کنسولی رو بکنی من هم هستم LOL (بابا وقتی تو بحث غیر منطقی کم میارم چی بگم؟:d)
توهين؟:دی
الانم انگار كنفرانس E3 2012 رو شما نديدی كه نصفش چی بود:دی
معلومه قصد حضرت عالی چيه و منم اصلا جواب نمی دم به اتهام هایی كه می زنی...:دی
اين من چند سالمه و چیكاره ام و الان شام و ناهار خوردم و... از سوژه خنده های ديگه ايه كه ما از طريقشون از بازيسنتر فيض می بريم:دی بحث يه چيز ديگه ست و در مورد معلومات و واقعيات، چه ربطی به سن و سال يا داشتن چيزی داره؟
گفتم، گرافيك تاريخ گذشته و قديمی خودش يه عامله برای كژوال شدن اين دستگاه. گيمر هاردكور يكی از مشخصه هاش اينه كه بازی به روز می خوره. نينجا گايدن و بتمن يه سال پيش غير از فن نينتندو به درد كی می خوره؟ حالا اين وسط تا شروع نسل بعد شايد يه چند بازی به اصطلاح هاردكور مثل AC III روش بيان، ولی نسل بعد كنسولی با اختلاف زياد گرافيك شروع شد چی؟
در مورد UE4 و CE3 اولا من گفتم CE3 Next Gen نه CE3 الان، ثانيا شما يه سرچ بزنی خودت پيدا می كنی كه اپيك در مورد UE4 رو Wii U چی گفته الان حوصله ندارم بگردم.
منم اصلا بحث نمی كردم، نظرم رو گفتم الكی سريال طنز نسازيد:)
ضمنا من خودم بازی های نيتندو رو خيلی دوست دارم ولی دليل نمی شه نگم سياست واقعیش چيه.

آخرین ویرایش:
من نمیدونم واقعا چه مدل بحث کردنه که بعضیا شروع کردن خوب دوست عزیز از نینتندو خوشت نمیاد با wii u حال نمیکنی خوب نخر بازی نکن ، الان بازی ها دارن میسوزن که بازی های انحصاری واسه wii u میاد نمیدونن چی بگن خوب مگه نمیشه یه شرکت که تا قبل این مانورش رو بازی های خانوادگی بوده حالا علاوه بر بازی های سرگرم کننده رو گیمر های حرفه ای هم کارکنه؟! اصلا دلش میخواد همه بازارو دست بگیره عرضشو هم داره همه ما خوب میدونیم که nintendo تو نواوری حرف اولو میزنه الانم دنیا روی نواوری میچرخه دیگه با تکراز نمیشه فروش رو بالا برد شما اول بزار کنسول های نسل بعد بیاد بعد مقایسه کن

جناب خواهشا خبر نداری الکی حرف نزنید wii u دو تا دسته داره
هر کی دسته ی wii u رو گرفته توی دستش گفته بعد از دراز مدت اذیت نمی کنه و خیلی هم سبک هست
خیلی راحت می تونن با تاچ اسکرین براش کمبو طراحی کنن

---------- نوشته در 12:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 PM ارسال شده بود ----------

در رابطه با mgr = mgr اصلا بازی مخفی کاری نیست بازی اکشن خالص هست این هم دلیل تفاوتش با mgs :|

MGRتا وقتی تو کوجیما پروداکشن ساخته میشد قرار بود مثل MGهای قبلی باشه با این تفاوت که انتخاب کنیم اگه خواستیم بازی رو اکشن بریم بعدش که پلاتینیوم منتقل شد (برا اطلاعت گفتن)اکش خالص شد. به نظرت با GZکه خود کوجیما میسازه فرقی نمیکنه؟!
اکثرا بازی که کارگردان اصلیش نسازه و روش نظارت کنه درحد نسخه اولیش جالب نشده نمونش ninja gaiden sigma هستش حالا ایشالا بیونتا2 خیلی خوب میشه و شما هم حالشو میبری;)

توهين؟:دی
الانم انگار كنفرانس E3 2012 رو شما نديدی كه نصفش چی بود:دی
معلومه قصد حضرت عالی چيه و منم اصلا جواب نمی دم به اتهام هایی كه می زنی...:دی
اين من چند سالمه و چیكاره ام و الان شام و ناهار خوردم و... از سوژه خنده های ديگه ايه كه ما از طريقشون از بازيسنتر فيض می بريم:دی بحث يه چيز ديگه ست و در مورد معلومات و واقعيات، چه ربطی به سن و سال يا داشتن چيزی داره؟
گفتم، گرافيك تاريخ گذشته و قديمی خودش يه عامله برای كژوال شدن اين دستگاه. گيمر هاردكور يكی از مشخصه هاش اينه كه بازی به روز می خوره. نينجا گايدن و بتمن يه سال پيش غير از فن نينتندو به درد كی می خوره؟ حالا اين وسط تا شروع نسل بعد شايد يه چند بازی به اصطلاح هاردكور مثل AC III روش بيان، ولی نسل بعد كنسولی با اختلاف زياد گرافيك شروع شد چی؟
در مورد UE4 و CE3 اولا من گفتم CE3 Next Gen نه CE3 الان، ثانيا شما يه سرچ بزنی خودت پيدا می كنی كه اپيك در مورد UE4 رو Wii U چی گفته الان حوصله ندارم بگردم.
منم اصلا بحث نمی كردم، نظرم رو گفتم الكی سريال طنز نسازيد:)
ضمنا من خودم بازی های نيتندو رو خيلی دوست دارم ولی دليل نمی شه نگم سياست واقعیش چيه.

No Comment!!!!!!!!!!!!

خبر عجیبی بود تا همین چند وقت پیش که سازنده این کنسول میگفت ما به دنبال بازی های نوآورانه و خلاقانه هستیم نه گرافیک. اما AC III , Batman
و انحصاری کردن عنوان بزرگی همچون Bayonetta 2 که شبیه گفته های سازنده بازی نیست چون تمرکزشون به روی گرافیکه و جذب گیمران هاردکوره تا خلاقیت.
در هر حال امیدوارم که اینکارشون فقط کاری اضافه بر کار اصلی باشه چون در غیر این صورت زیبایی و جذابیت کنسول Wii U تا حدودی از بین خواهد رفت.

MGRتا وقتی تو کوجیما پروداکشن ساخته میشد قرار بود مثل MGهای قبلی باشه با این تفاوت که انتخاب کنیم اگه خواستیم بازی رو اکشن بریم بعدش که پلاتینیوم منتقل شد (برا اطلاعت گفتن)اکش خالص شد. به نظرت با GZکه خود کوجیما میسازه فرقی نمیکنه؟!
اکثرا بازی که کارگردان اصلیش نسازه و روش نظارت کنه درحد نسخه اولیش جالب نشده نمونش ninja gaiden sigma هستش حالا ایشالا بیونتا2 خیلی خوب میشه و شما هم حالشو میبری;)

اقا جان برو از کوجیما بپرس برو تریلر بازی رو نگاه کن وقتی توی کوجیما پروداکشن درحال ساخت بود بازی اکشن بود حتی حالا هم بعضی جاها می شه توی بازی مخفی کاری کرد
شما کاورهای mgs رو اگر دیده باشید کنار لگوی بازی می زنه مثلا اکشن کمتر ولی زمانی که توی کوجیما پروداکشن در حال ساخت بود یک کاور ازش اومد بیرون کنار لگوی بازی اومده بود اکشن بیشتر
استدیو که همونه کار کنانش هم که همونه وقتی کامیا نظارت داره دیگه جای نگرانی نیست

---------- نوشته در 06:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:00 PM ارسال شده بود ----------

خبر عجیبی بود تا همین چند وقت پیش که سازنده این کنسول میگفت ما به دنبال بازی های نوآورانه و خلاقانه هستیم نه گرافیک. اما AC III , Batman
و انحصاری کردن عنوان بزرگی همچون Bayonetta 2 که شبیه گفته های سازنده بازی نیست چون تمرکزشون به روی گرافیکه و جذب گیمران هاردکوره تا خلاقیت.
در هر حال امیدوارم که اینکارشون فقط کاری اضافه بر کار اصلی باشه چون در غیر این صورت زیبایی و جذابیت کنسول Wii U تا حدودی از بین خواهد رفت.
بله این ها رو گفته بود ولی Bayonetta 2 به احتمال بالا گرافیک شاخی نخواهد داشت فقط گیم پلیش ناب هستش اون ها هم ربطی به نینتندو نداره استدیو های ترد پارتی دارن بازی ها رو با همچین گرافیکی می سازن

ماشالله خسته ام نمیشید !!. خود سگا توئیت رسمی کرده.... اعلام کرده فقط نقش مشاور رو داره واسه نینتندو و PG.... گفته ناشر رسمی بازی نینتندو هست.... گفته بازی کاملا انحصاری Wii U هست، باز شما بحث میکنید؟

شرمنده اگر قبلاً مطرح شده.

RE4 هم انحصار گیم کیوب بود، نینتندو هم ناشر بود.

تا جایی که یادم هست خود کپکام ناشر بود.

همين طوريش Wii بازی Mass Effect 3 انريل انجين3 اين نسل رو نمی تونه رو 1080p شصت فريم اجرا كنه، UE4 پيش كش.

از یک پورت چه توقعی دارین! حداقل قبول دارین که ZombiU از ME3 گرافیک بالاتری داره خب وقتی اونو روی 1080P اجرا می کنه ME3 هم میشه فقط باید روش کار می شده که برای پایین نگهداشتن هزینه پورت نشده.

مگه نمی گيد Wii U قدرت اجرای UE4 رو داره؟

خود اپیک تایید کرده که این موتور تا حدی قابلیت اسکیل شدن داره که حتی روی تبلت های هم اجرا میشه. کلاًً ساپورت UE4 اصلاً دلیل به قدرت عجیب و غریب نمیشه که چند ماهه همش پاش توی بحث ها بازه:-/

خیلی ببخشید، مثل اینکه باعث و بانی این اتفاق (به خوبی یا بدیش کاری ندارم) پول پرستی سگا بود. بازی نزدیک به دو میلیون فروش کرده، اونوقت آقایون در سگا برای ساختن شماره ی دوم هی دست دست می کنن. سگا انقدر دست دست کرد که نینتندو فرصت رو غنیمت شمرد و نتیجه این شد که میبینی. همه ی اینا برای پوله، عاشق چش و ابروی کامیا و بیونتا نبودن که.....

با افزایش هزینه ساخت بازی توی این نسل 2 میلیون همچین رقم بالایی نیست. توی نسل آینده وضع از اینم بدتر میشه.

آخرین ویرایش:
عملا خيلي از تحليل هايي كه تو سايت ها منتشر ميشه و خيلي از نظرات طرفدارن احساسي هستش.من خودم چون پي گير قضاياي SEGA و Bayonetta 2 بودم يك شفاف سازي بكنم تا همه بدونن قضيه چيه.

اولا اينكه با توجه به تاريخ عرضه اين بازي حداقل يك سالي ميشه كه ساختش شروع شده.

دوما با توجه به تويت يكي از اعضاي PG بازي ابتدا براي پلتفرم هاي ديگه (به احتمال زياد PS3,XBOX360) در حال ساخت بوده (با سرمايه گذاري سگا) و بعدا پلتفرمش تغيير پيدا كرده.

ثالثا هي تو نظرات ميگن وضعيت سگا بحراني هستش كه كاملا خلاف واقعيت هستش.بر طبق گزارش مالي اين شركت سود خالصش سال مالي قبل 270 ميليون دلار بود(در حد EA و Activision).منتهي بخش ساخت و عرضه بازيهاي غير ديجيتال(Retail) پارسال ضرر نزديك به 350 ميليون دلاري داشت كه اگر اين مقدار ضرر به اين شركت وارد نميشد سود خالص اين شركت بالاي 600 ميليون دلار(در حد سال قبل از اون سال) ميشد كه همين امر سبب شد همين به اصطلاح بازسازي و تغيير سياست هاي شركت شروع بشه كه نتيجه اش تمركز بيشتر بر روي بازيهاي ديجيتال بود(عرضه 50-70 بازي ديجيتالي در سال).

بنابراين براي SEGA تامين هزينه هاي ساخت اين بازي تقريبا جوك حساب ميشه و هي لازم نيست بگين نينتندو بازي رو نجات داد.فروش بازي قبلي هم بالاي يك ميليون نسخه بوده و به احتمال فراوان سود ده بوده.

پس دوتا احتمال وجود داره. چون SEGA رويكردش و سياستش در مورد بازيها تغيير كرده در مقابل دريافت مبلغي بازي رو براي WII U انحصاري كرده براي هميشه(سود بيشتر يا باتوجه به روابط نزديك با نينتندو).يا كه بازي قراره انحصاري زماني باشه و چون اگر خود سگا ناشر بازي مي بود اين احتمال رو همه ميدادن كه بازي روي كنسول هاي ديگه هم عرضه خواهد شد اجازه داده كه نينتندو ناشر بازي باشه تا يه ملت يقين بده كه بازي تا ابد انحصاري هستش در حالي كه نيست و احتمالا بعد از مدتي با تاخير روي كنسول هاي ديگه هم عرضه مي شود.

من شرط میبندم بسیاری از دوستان حاضرن B2 کنسل بشه یا فلان بشه اما برای Wii U نیاد! مثل ان دوستانی که حاضرن مثلا MGS رو تخمشو ملخ بخوره اما رو 360 نیاد و یا اگه امد میانگینش بشه 10!

نمی‌دونم این قضیه که می‌گن Wii U سیاستشو تغییر داده، می‌خواده هاردکور جذب کنه و اینا چیه. اینا همه یه سری پروژه‌های معمولی هستن، مثل پورت بازی‌هایی مثل Darksiders 2 یا Mass Effect 3. نینتندو می‌خواد از اون حالت Only Casual بیرون بیاد و تا یه حدی اکثر بازیبازا رو به خودش جذب کنه. Bayonetta هم یه چنین پروژه‌ایه، وگرنه هنوز هم هدف اصلی نینتندو جذب بازیبازای غیر حرفه‌ای هست و خواهد ماند.

نمی‌دونم این قضیه که می‌گن Wii U سیاستشو تغییر داده، می‌خواده هاردکور جذب کنه و اینا چیه. اینا همه یه سری پروژه‌های معمولی هستن، مثل پورت بازی‌هایی مثل Darksiders 2 یا Mass Effect 3. نینتندو می‌خواد از اون حالت Only Casual بیرون بیاد و تا یه حدی اکثر بازیبازا رو به خودش جذب کنه. Bayonetta هم یه چنین پروژه‌ایه، وگرنه هنوز هم هدف اصلی نینتندو جذب بازیبازای غیر حرفه‌ای هست و خواهد ماند.

پس طبق گفته ی شما حرف های ایواتا و رجی همش یک مشت چرت هست
داداش شما برو یک سر به تاپیک WiiU بزن ببین چند تا بازی هارد کور برای کنسول هست بعد بیا این حرف رو بزن
در ضمن بازی ها خیلی بهتر از کنسول حال حاضر اجرا میشه مثال بارزش 1080p و 60 فریم بودن COD:BO2 که کنسول قدرتمندی چون ps3 اونو نمیتونه 720P اجرا کنه

پس طبق گفته ی شما حرف های ایواتا و رجی همش یک مشت چرت هست
داداش شما برو یک سر به تاپیک WiiU بزن ببین چند تا بازی هارد کور برای کنسول هست بعد بیا این حرف رو بزن
در ضمن بازی ها خیلی بهتر از کنسول حال حاضر اجرا میشه مثال بارزش 1080p و 60 فریم بودن COD:BO2 که کنسول قدرتمندی چون ps3 اونو نمیتونه 720P اجرا کنه

خوشحال می‌شم بدونم ایواتا و رجی چی گفته که همه سر و دست می‌شکونن.
رفیق من فقط گفتم هدف اصلی نینتندو یعنی جذب کژوال گیمرها هنوز پابرجاست، نه اینکه جز بازی‌های کژوال چیز دیگه‌ای نمی‌ده. این پروژه‌های همه نشان از تغییر سیاست نینتندو می‌ده که دوست داره تو بازار هاردکورها هم آوازش بپیچه، اما نه اینکه دیگه بازی کژوال بیرون نده ( منظورم از کژوال توهین نیست ها منظورم بازی‌های فان و جالب هست با درجه سنی پایین) و نشانش هم کاملاً تو نمایشگاه‌ها مشخصه، Pikmin و Rayman و Mario و ... فقط یک ZombiU تو اون جمع هاردکور بود.
من می‌گم رفقای عزیز، نینتندو هدف اصلیش هنوز جذب کژوال گیمرهاست وگرنه با این سیستم نمی‌تونه هاردکورها رو جذب کنه ( به طوری که بتونه مایکروسافت یا سونی رو به کامل پس بزنه) پس باید به هدف خودش ادامه بده وگرنه اگه بخواد بره تو فاز بازی‌های هاردکور شکست می‌خوره. فقط می‌خواد آروم آروم وارد این بازار هم بشه. حالا من نمی‌دونم ایواتا یا رجی چی گفته شاید کلاً حرفام غلط باشه، وگرنه من دنبال می‌کنم کارهای نینتندو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or