Bayonetta 2 برای Wii U تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
55689459918241226228.jpg

امروز در جریان کنفرانس نینتندو رسما اعلام شد که Bayonetta 2 قرار است به صورت انحصاری برای Wii U عرضه شود.

ناشر بازی نینتندو می‌باشد.
سازنده‌ی بازی به مانند قبل پلاتینیوم گیمز است و Yusuke Hashimoto کارگردانی آن را بر عهده دارد (وی قبلا تهیه کننده‌ی نسخه‌ی اول بود).
Kamiya نیز بر روی روند ساخت بازی نظارت کامل دارد.
تاریخ عرضه سال 2013 می‌باشد.

اولین تریلر:
http://www.youtube.com/watch?v=hirJAOc2D3k&feature=player_embedded

تصاویر تریلر:

آخرین ویرایش:
اگر منظورتون بازی سنتر هست که خودم شخصا یک کلوب فن های نینتندو زدم براش 30 نفر هم عضو داره بیشتر هم می شد اگر از امضام برش نمی داشتم
خب شما چرا سوال رو با سوال جواب می دی
وقتی امارفروشش اومد حمایت رو هم می بینی

اولا منظور من از حمایت کننده, سازنده ها نبودن بلکه گیمرها بودن! بعدشم چرا من دلیل بیارم شما که میگی موفق میشه دلیل بیارید! ناراحتی من از اینکه تا دیروز هیشکی اسمی از نینتندو نمیاورد حالا همه سنگشو به سینه میزنن!! باشه منتظر میمونیم

اولا منظور من از حمایت کننده, سازنده ها نبودن بلکه گیمرها بودن! بعدشم چرا من دلیل بیارم شما که میگی موفق میشه دلیل بیارید! ناراحتی من از اینکه تا دیروز هیشکی اسمی از نینتندو نمیاورد حالا همه سنگشو به سینه میزنن!! باشه منتظر میمونیم

من کی گفتم موفق میشه که بخوام براش دلیل بیارم؟! منم مثل خیلیا منتظرم که بیاد ببینم چی میشه

بله بله تا دیروز هیچکی اسم از نینتندو نمیاورد یه دفعه سر از خاک در اورد! :| شما یکم از اون بخش PS3 بزن بیرون بد نمیشه !

پ.ن: پست صفحه قبل خونده میشه نیازی نیست دوبار یه پست تکراری رو بفرستی !

شما با چند میلیون گیمر مصاحبه کردی که گفتن سابورت نمیکنن ؟؟؟
از اون حرفاستا
کنسول نبومده به بازار اونوقت میگن کسی حمایت نمیکنه اینو که !!
هر کسی حمایت نکنه فن های خوده نینتندو حمایتش میکنن
همینم واسه نینتندو کافیه
به واسطه همین فن ها تا الان دوام اورده، از این به بعد هم میاره !!!

شما درست میگی توی بازیسنتر کمتر از نینتندو جمایت میشد دلیلش هم دوستان عزیز بازیسنتر هستن که کافی بود تا از Wii تعریف کنی که همه جوره مسخره ات بکنن، بهت بگن نوب، بگن از بازی هیچی سرت نمیشه و ... .
وقتی توی بازی سنتر مهم ترین عامل خوب بودن یه بازی گرافیکشه (نه گیم پلی و یا حتی لذت بردن از بازی) دیگه معلومه کسی نمیاد از نینتندو حمایت کنه، یعنی راضی نمیشه تا هی توی تاپیک ها مسخره اش کنن.
توی اخبار بازی ها یه نیگا بندازی میبینی هربار یکی از نینتندو تعریف کرده فن های سونی و مایکروسافت چقدر از خجالتش در اومدن.
اصلا وقتی این تاپیک مال بازی انحصاری WiiU هست میبینی همه دارن مسخره اش میکنن و هرچی دلشون میخواد بهش میگن بعد انتظار داری با این جو دوستانه در برابر فن های نینتندو توی بازی سنتر کسی بیاد ازش تعریف کنه.
کسایی هم که در خواب این بودن که PS2 پرفروش ترین کنسول تاریخه و سونی همچنان یکه تازه با اومدن Wii یکه خوردن و Wii خیلی راحت بازار تمام دنیا رو مال خودش کرد طوری که مایکروسافت و سونی هم دنبال Casual Gamer ها و بازی های سرگرم کننده (و نه فقط گرافیک و افکت و ...) انداخت. با سابقه ترین شرکت کنسول سازی دنیا بین شرکتهای کنسول سازی حال حاضر، بزرگ ترین شرکت ژاپنی بعد از مزدا، نینتندو هست. اگه کسی یادش بود که زمانی NES و SNES بودن (و صنعت بازی سازی رو شکل دادن) نه مایکروسافت و نه سونی دستی توی کنسول نداشتن، اینقدر راحت از نینتندو بد نمیگفت.

حرفی برای گفتن نمیمونه. 99.9% انحصاری باقی خواهد ماند:

مشخصه از الان نمياد بگه دوستان بازي انحصاري نيست نينتندو خالي بسته.اگه قرار باشه از انحصاري بودن هم دربياد هم قطعا بعد از عرضه بر روي Wii U در مياد

گرچه به شخصه هم اميدم رو از دست دادم چون اصولا SEGA اگه بازيش انحصاري بشه تا ابد انحصاري ميمونه مثل Yakuza و Valkyrie Chronicles روي پلتفرم هاي سوني يا condemned criminal origins و Universe At War روي پلتفرم هاي ماكروسافت يا سري Total War روي PC.

اگه به نظر شما میشه کمبو های فضایی شماره اول رو با wii uزد حق با شماست;)کوجیما هم نظارت داره رو MGRاما خب MGو MGSکجا و MGRکجا!
جناب خواهشا خبر نداری الکی حرف نزنید wii u دو تا دسته داره
هر کی دسته ی wii u رو گرفته توی دستش گفته بعد از دراز مدت اذیت نمی کنه و خیلی هم سبک هست
خیلی راحت می تونن با تاچ اسکرین براش کمبو طراحی کنن

---------- نوشته در 12:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 PM ارسال شده بود ----------

در رابطه با mgr = mgr اصلا بازی مخفی کاری نیست بازی اکشن خالص هست این هم دلیل تفاوتش با mgs :|

یه نکته:

RE4 هم انحصار گیم کیوب بود، نینتندو هم ناشر بود. امکان داره بازی به سرنوشت RE4 دچار بشه. من فکر می کنم انحصار زمانیه. با این همه اعتراض، حتما P* یه واکنشی نشون میده.

گرچه به شخصه هم اميدم رو از دست دادم چون اصولا SEGA اگه بازيش انحصاري بشه تا ابد انحصاري ميمونه مثل Yakuza و Valkyrie Chronicles روي پلتفرم هاي سوني يا condemned criminal origins و Universe At War روي پلتفرم هاي ماكروسافت يا سري Total War روي PC.

Never lose Hope My Friend! :دی

آخرین ویرایش:
آقا جان يه درخواستی‌ واقعا، واقعا از بعضیا دارم اونم اينه كه به اسم روشنفكری، تساوی، كلاس و هر چی الكی يهو نيان پشت نينتندو و نشن فن 30 ساله اين شركت فخيمه. تا همين چند سال پيش تو ايران كسی نمی دونسته كه ميكرو سازنده اش نينتندوئه.
فقط اين وسط خنده اش می مونه برای ماها، كه اينجا هر جوابی بديد باز نمی شه خودمون رو كنترل كنيم.
يه فن قديمی نينتندو مسلما بايد بدونه هدف نينتندو عرضه كنسول های خونگی برای كل اعضای خونواده ست، رم و گرافيك و بازی انحصاری 3rd Party چيه ديگه؟
Wii U هم قادر به رندر كردن UE4 و CE3 Next Gen و هيچ انجين نكست جن ديگه ای كه تا به الان معرفی شده بنا به گفتن دوولوپرهای اين انجين ها نيست، فقط قراره اپيك يه ورژن خيلی ضعيف تر شده UE4 رو براش بيرون بده كه اونم چيز خاصی نيست چون اپيك داره UE4 رو روی موبايل ها هم مياره.
Wii U قراره مثل Wii تمركزش رو بازار كژوال باشه، اميدوارم كسی گول اطلاعات غلط و هايپ اين تاپيك كه UE4 و CE3 Next Gen رو ساپرت می كنه نخوره...
در مورد خود بازی بحث كنيد و اطلاعات غلط نديد ممنون می شيم.

آخرین ویرایش:
آقا جان يه درخواستی‌ واقعا، واقعا از بعضیا دارم اونم اينه كه به اسم روشنفكری، تساوی، كلاس و هر چی الكی يهو نيان پشت نينتندو و نشن فن 30 ساله اين شركت فخيمه. تا همين چند سال پيش تو ايران كسی نمی دونسته كه ميكرو سازنده اش نينتندوئه.
فقط اين وسط خنده اش می مونه برای ماها، كه اينجا هر جوابی بديد باز نمی شه خودمون رو كنترل كنيم.
Wii U هم قادر به رندر كردن UE4 و CE3 Next Gen و هيچ انجين نكست جن ديگه ای كه تا به الان معرفی شده بنا به گفتن دوولوپرهای اين انجين ها نيست، فقط قراره اپيك يه ورژن خيلی ضعيف تر شده UE4 رو براش بيرون بده كه اونم چيز خاصی نيست چون اپيك داره UE4 رو روی موبايل ها هم مياره.
Wii U قراره مثل Wii تمركزش رو بازار كژوال باشه، اميدوارم كسی گول اطلاعات غلط و هايپ اين تاپيك كه UE4 و CE3 Next Gen رو ساپرت می كنه نخوره...
در مورد خود بازی بحث كنيد و اطلاعات غلط نديد ممنون می شيم.
اون همه بازی تو لیست کژوال هستند؟ اتفاقا رئیس Nintendo گفته سعی میکنیم هرچه بیشتر هاردکور ها رو جذب این کنسول کنیم ubisoft هم یکی از بهترین کنسول ها این کنسول رو برای هاردکورها دونسته.
اطلاعات غلط جیه؟ تو داری اطلاعات غلط میدی؟چند بار بحث کردیم تایید رسمی شده که هر 2 موتور روی این کنسول اجرا میشن چه ضعیف چه قوی .اولین بازییم که اپیک میخواد با UE 4 بسازه انحصار PC هست که تو بازیسنتر کلی فحش بهش دادند.
تا دیروزز میگفتی کنسول ضعیف تر از نسل حاضره ولی فلان رمش 4 برابر نسل حاضره قدرت پاورشم بهینه است الان شد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or