Bayonetta 2 برای Wii U تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
55689459918241226228.jpg

امروز در جریان کنفرانس نینتندو رسما اعلام شد که Bayonetta 2 قرار است به صورت انحصاری برای Wii U عرضه شود.

ناشر بازی نینتندو می‌باشد.
سازنده‌ی بازی به مانند قبل پلاتینیوم گیمز است و Yusuke Hashimoto کارگردانی آن را بر عهده دارد (وی قبلا تهیه کننده‌ی نسخه‌ی اول بود).
Kamiya نیز بر روی روند ساخت بازی نظارت کامل دارد.
تاریخ عرضه سال 2013 می‌باشد.

اولین تریلر:
http://www.youtube.com/watch?v=hirJAOc2D3k&feature=player_embedded

تصاویر تریلر:

آخرین ویرایش:
ما هیچ وقت حودمون رو فن 30 ساله معرفی نکردیم ما می گیم فن هستیم
در ضمن انریل 4 از ایفون تا pc های قدرتمند رو پشتیبانی می کنه
خود ایپک هم گفته انریل روی wii u قابل اجراست
اصلا نیازی به ورژن دیگه ای برای اجراش روی wii u نیست
شما نمی دونم چرا الکی بدون منیع حرف می زنید
ce3 هم دیگه خودسازندش می دونه که ورژن نسل بعدش روی wii u قابل اجرا هست یا نه شاید هم گفته و من اطلاعی ندارم
از کلیه دوستان خواهشمندم ترول نکنن انقدر نینتندو رو

اون همه بازی تو لیست کژوال هستند؟ اتفاقا رئیس Nintendo گفته سعی میکنیم هرچه بیشتر هاردکور ها رو جذب این کنسول کنیم ubisoft هم یکی از بهترین کنسول ها این کنسول رو برای هاردکورها دونسته.
اطلاعات غلط جیه؟ تو داری اطلاعات غلط میدی؟چند بار بحث کردیم تایید رسمی شده که هر 2 موتور روی این کنسول اجرا میشن چه ضعیف چه قوی .اولین بازییم که اپیک میخواد با UE 4 بسازه انحصار PC هست که تو بازیسنتر کلی فحش بهش دادند.
تا دیروزز میگفتی کنسول ضعیف تر از نسل حاضره ولی فلان رمش 4 برابر نسل حاضره قدرت پاورشم بهینه است الان شد ...
علاوه به سبك بازی همون گرافيك تاريخ گذشته می شه كژوال. تو E3 امسال هم نينتندو با وجود اينكه هنوز نسل بعد (با اومدن كنسول های سونی و مايكرو) شروع نشده چندان مانوری روی هاردكور نداد؛ اونم با اينكه می تونست اين كار رو كنه. نصف كنفرانس دستگاه سوزوندن چربی و آواز خونی بود.
يوبی سافت هم برای خودش دونسته;) همه می دونن از ابتدا هدف نينتندو سرگرمی كل اعضای خانواده بوده و تعريفش از كنسول دستگاه سرگرمی خانواده بوده و الانم هست.
اون جريان UE4 كه اصلا توش شكی نيست تفاوت فاحش داره با كنسول های نسل بعد واقعی، همين طوري Wii U بازی Mass Effect 3 انريل انجين3 اين نسل رو نمی تونه رو 1080p شصت فريم اجرا كنه، UE4 پيش كش.
ما هیچ وقت حودمون رو فن 30 ساله معرفی نکردیم ما می گیم فن هستیم
در ضمن انریل 4 از ایفون تا pc های قدرتمند رو پشتیبانی می کنه
خود ایپک هم گفته انریل روی wii u قابل اجراست
اصلا نیازی به ورژن دیگه ای برای اجراش روی wii u نیست
شما نمی دونم چرا الکی بدون منیع حرف می زنید
ce3 هم دیگه خودسازندش می دونه که ورژن نسل بعدش روی wii u قابل اجرا هست یا نه شاید هم گفته و من اطلاعی ندارم
از کلیه دوستان خواهشمندم ترول نکنن انقدر نینتندو رو
شما كه فن هستی می دونی سياست كنسول سازی برای سرگرم شدن كل اعضای خانواده چيه انشاالله؟
چرا اينهمه اصرار داريد سياست نينتندو رو چيز ديگه نشون بديد؟

جناب ترولر
سازندش نخواسته که بازی رو 1080 اجرا بشه
کلا این همه بازی هاردکور داره می گین چندان مانوری برای هاردکور بودن دستگاه نداده
بحث با ترولر هایی مثل شما بی فایدست اخرش هم می گین نظر شخصی بوده می شناسمتون
عزیز من هیچ اطلاعاتی نداری حرف نزن خواهشا
در ضمن me3 رو 60 فریم اجرا می شه
اگر یوبی سافت برای خودش دونسته شما هم بهتر هست حرف هاتون رو برای خودتون بدونید
هم می خواد ملت هاردکور رو جذب کنه هم بقیه رو این سیاست جدید نینتندو هست که خودم کاملا در 3ds دیدم

یه نکته:

RE4 هم انحصار گیم کیوب بود، نینتندو هم ناشر بود. امکان داره بازی به سرنوشت RE4 دچار بشه. من فکر می کنم انحصار زمانیه. با این همه اعتراض، حتما P* یه واکنشی نشون میده.

Never lose Hope My Friend! :دی
اقا خواهشا شرکت کثیف و پول پرستی مثل کپکام رو با سگا مقایسه نکن !

علاوه به سبك بازی همون گرافيك تاريخ گذشته می شه كژوال. تو E3 امسال هم نينتندو با وجود اينكه هنوز نسل بعد (با اومدن كنسول های سونی و مايكرو) شروع نشده چندان مانوری روی هاردكور نداد؛ اونم با اينكه می تونست اين كار رو كنه. نصف كنفرانس دستگاه سوزوندن چربی و آواز خونی بود.
يوبی سافت هم برای خودش دونسته;) همه می دونن از ابتدا هدف نينتندو سرگرمی كل اعضای خانواده بوده و تعريفش از كنسول دستگاه سرگرمی خانواده بوده و الانم هست.
اون جريان UE4 كه اصلا توش شكی نيست تفاوت فاحش داره با كنسول های نسل بعد واقعی، همين طوريش Wii بازی Mass Effect 3 انريل انجين3 اين نسل رو نمی تونه رو 1080p شصت فريم اجرا كنه، UE4 پيش كش.

شما كه فن هستی می دونی سياست كنسول سازی برای سرگرم شدن كل اعضای خانواده چيه انشاالله؟
سازنده خودش نمیخواد روی 1080p بازی رو بده هیچ وقتم نگفته اسپورت نمیکنه .iwata تایید کرده این اولین کنسول nintendo هست که قادره 1080p و full hd رو اجرا کنه
Iwata explains why hardcore gamers will accept Wii U | VG247
همون zambi u و rayaman روی 1080 تایید شدند تمام first party ها رو 1080 تایید شدند
هر وقت wiiu یه بازی racing داشت در حد real racing3 انوقت حرف گرافیکو بزنید.
progect cars

آخرین ویرایش:
جالبه ملت دارن برای بازی که در مجموع 2 میلیون هم نفروخته خودشون رو منهدم میکنن:(
این بحث مقایسه wiiu با نسل بعد هم مسخره هست.از اون ور میان میگن نسل بعد به آواتار میرسه اینجا ملت همیشه در صحنه درگیر گرافیک zombieu هستن:d
هر وقت wiiu یه بازی racing داشت در حد real racing3 انوقت حرف گرافیکو بزنید.

جناب ترولر
سازندش نخواسته که بازی رو 1080 اجرا بشه
کلا این همه بازی هاردکور داره می گین چندان مانوری برای هاردکور بودن دستگاه نداده
بحث با ترولر هایی مثل شما بی فایدست اخرش هم می گین نظر شخصی بوده می شناسمتون
عزیز من هیچ اطلاعاتی نداری حرف نزن خواهشا
در ضمن me3 رو 60 فریم اجرا می شه
اگر یوبی سافت برای خودش دونسته شما هم بهتر هست حرف هاتون رو برای خودتون بدونید
هم می خواد ملت هاردکور رو جذب کنه هم بقیه رو این سیاست جدید نینتندو هست که خودم کاملا در 3ds دیدم
جناب گيمر!
چرا سازنده اش نخواسته يه بازی معمولی UE3 كه با كارت گرافيك های بدرد نخور قديمی هم 60 فريم رو 1080 اجرا می شه روی 1080p اجرا شه؟ مگه نمی گيد Wii U قدرت اجرای UE4 رو داره؟
بعد كدوم بازی هارد كور؟ يه AC III بود و يه بتمن و سه چهار تا بازی ديگه بعدش نمايش دستگاه سوزوندن چربی و آواز خونی شد، آخرشم نينتندو لند رو ديدی ديگه؟ نكنه Zombie U با قابليت صورت ساختن هم شده هاردكور؟
كنسول دستی هم جريانش با كنسول خونگی فرق می كنه و اصلا تمركزش روی گرافيك نيست كنسول دستی. حالا باز اسم ترولر رو ديگران بذار!
سازنده خودش نمیخواد روی 1080p بازی رو بده هیچ وقتم نگفته اسپورت نمیکنه .iwata تایید کرده این اولین کنسول nintendo هست که قادره 1080p و full hd رو اجرا کنه
Iwata explains why hardcore gamers will accept Wii U | VG247
همون zambi u و rayaman روی 1080 تایید شدند تمام first party ها رو 1080 تایید شدند
از UE4 و نسل بعد واقعی بحث شد سر 1080p بودن ريمن و زامبی يو (خدايگان گرافيك) ؟
هر موقع Wii U يه بازی با گرافيك بالاتر از U3 داشت در مورد گرافيكش مانور بديد. فعلا هيچ چيز نسل بعدی تو گرافيك بازی های اين كنسول نديديم!
رو چه حسابی حرف می زنيد معلوم نيست.

جناب گيمر!
چرا سازنده اش نخواسته يه بازی معمولی UE3 كه با كارت گرافيك های بدرد نخور قديمی هم 60 فريم رو 1080 اجرا می شه روی 1080p اجرا شه؟ مگه نمی گيد Wii U قدرت اجرای UE4 رو داره؟
بعد كدوم بازی هارد كور؟ يه AC III بود و يه بتمن، نكنه Zombie U با قابليت صورت ساختن هم شده هاردكور؟
كنسول دستی هم جريانش با كنسول خونگی فرق می كنه و اصلا تمركزش روی گرافيك نيست كنسول دستی. حالا باز اسم ترولر رو ديگران بذار!
خداییش درست نوشتی یا من اشتباه خوندم
عزیز من به من ربطی نداره که چرا سازندش نخواسته حتما می خواست به موقع برای لانچ امادش کنن
خواستی بازی های هاردکورش رو نام ببرم

این چه وضعه..؟ هر کی انتقاد بکنه میشه ترولر..؟

شما هنوز خودتون نمیدونین فن چی شدین
اول که wii اومد میگین بازی اصلا گرافیک نیست و ما بازیهای کژوال دوست داریم. حالا که wii U اومده میگین این کنسول روی هاردکورد با گرافیک خفن زوم کرده..!
آخری شما کژوالین یا هاردکور..؟

انتقاد های بی پایه می شه ترول بعدش هم دیگه نمی دونن چی جواب بدن دیگه غیبشون می زنه
ما داریم می گیم wii u هر چی باشه از لحاظ قدرتی از کنسول های این نسل بالاتره و حداقل یک حرف هایی داره بزنه برای نسل بعد

اول که wii اومد میگین بازی اصلا گرافیک نیست و ما بازیهای کژوال دوست داریم. حالا که wii U اومده میگین این کنسول روی هاردکورد با گرافیک خفن زوم کرده..!
والا منم انتقاد نكردم. خود سران نينتندو بارها و بارها گفتن قصد ما سرگرمی اعضای خانواده اس از كنسول خانگی-روی گيم پلی تمركز داريم-می خوايم خنده به لبتون بياريم-ورزش كنيد-تو خونه علاوه به تلويزيون كنسول بشه سرگرمی دومتون-نوآوری و خلاقيت بياريم و كلا هر چيزی به جز گرافيك، اونوقت يه سری می گن نيتندو نسل بعد، گرافيك بالا و بازار هاردكور رو هدف قرار داده!
يكی اطلاعاتش كم باشه اين پستا رو بخونه و به هوای گرافيك Wii U بخره پس فردا كه نسل بعد با اختلاف زياد بياد اين دوستان جوابش رو می دن؟
نينتندو واقعا بازی های فوق العاده ای داشته و داره كه انجامش برای هر گيمری واجبه، ولی سياستش اصلا گرفتن بازار هاردكور يا گرافيك بالا نيست.

اقا خواهشا شرکت کثیف و پول پرستی مثل کپکام رو با سگا مقایسه نکن !

خیلی ببخشید، مثل اینکه باعث و بانی این اتفاق (به خوبی یا بدیش کاری ندارم) پول پرستی سگا بود. بازی نزدیک به دو میلیون فروش کرده، اونوقت آقایون در سگا برای ساختن شماره ی دوم هی دست دست می کنن. سگا انقدر دست دست کرد که نینتندو فرصت رو غنیمت شمرد و نتیجه این شد که میبینی. همه ی اینا برای پوله، عاشق چش و ابروی کامیا و بیونتا نبودن که.....

انتقاد داریم تا انتقاد مخصوصا تو محمد امین که هرجا اسمی از nintendo میاد الکی خودتو میاری وسط .میگم w ii u سعی داره هاردکور ها رو هم جذب کنه پست قبلیمو بخون حتما. وضعیت خودتم مشخص نیست که وضعیت ما رو ارزیابی می کنی.
از UE4 و نسل بعد واقعی بحث شد سر 1080p بودن ريمن و زامبی يو (خدايگان گرافيك) ؟
هر موقع Wii U يه بازی با گرافيك بالاتر از U3 داشت در مورد گرافيكش مانور بديد. فعلا هيچ چيز نسل بعدی تو گرافيك بازی های اين كنسول نديديم!
رو چه حسابی حرف می زنيد معلوم نيست.
و اما دوست قدیمی برادر عزیز من خداییش بگو چندبار سر nintendo باهم صحبت کردیم؟ اخرشم هیچ توافقی با هم نرسیدیم دلیلش اینه معیار های ما برای ارزیابی فرق داره درست میگم یا نه؟ من از یک جنبه می بینم تو از یک جنبه دیگه. گرافیک پروجکت کارز یکی از گرافیک های بسیار خوبه برای این نسل و همچنین wii u که سایت های خارجی گرافیکش رو بالا دوسنتند بعد بحث سر گرافیک نبود تو کشوندی به گرافیک انجین.
http://www.vg247.com/2011/06/29/iwata-explains-why-hardcore-gamers-will-accept-wii-u/
الان من شدم یکسری دیگه؟!

آقا جان يه درخواستی‌ واقعا، واقعا از بعضیا دارم اونم اينه كه به اسم روشنفكری، تساوی، كلاس و هر چی الكی يهو نيان پشت نينتندو و نشن فن 30 ساله اين شركت فخيمه. تا همين چند سال پيش تو ايران كسی نمی دونسته كه ميكرو سازنده اش نينتندوئه.
فقط اين وسط خنده اش می مونه برای ماها، كه اينجا هر جوابی بديد باز نمی شه خودمون رو كنترل كنيم.

يه فن قديمی نينتندو مسلما بايد بدونه هدف نينتندو عرضه كنسول های خونگی برای كل اعضای خونواده ست، رم و گرافيك و بازی انحصاری 3rd Party چيه ديگه؟
Wii U هم قادر به رندر كردن UE4 و CE3 Next Gen و هيچ انجين نكست جن ديگه ای كه تا به الان معرفی شده بنا به گفتن دوولوپرهای اين انجين ها نيست، فقط قراره اپيك يه ورژن خيلی ضعيف تر شده UE4 رو براش بيرون بده كه اونم چيز خاصی نيست چون اپيك داره UE4 رو روی موبايل ها هم مياره.
Wii U قراره مثل Wii تمركزش رو بازار كژوال باشه، اميدوارم كسی گول اطلاعات غلط و هايپ اين تاپيك كه UE4 و CE3 Next Gen رو ساپرت می كنه نخوره...
در مورد خود بازی بحث كنيد و اطلاعات غلط نديد ممنون می شيم.
باشه، من که خوشحال میشم باعث خنده یه نفر دیگه بشم! راست میگی من تا 3 سال پیش نمیدونستم NES و SNES (اولین کنسول های زندگیم) مال نینتندو بود (جدا) ولی وقتی فهمیدم فنش شدم و براش احترام قائلم. من ادعا نکردم 30 سال فنشم (من کلا 20 سالمه برای اطلاع) ولی فن به کسی نمیگن بدون منطق ترول و توهین کنه به کسی میگن درست و منطقی از محصول مورد علاقه اش دفاع کنه!
حرف شما هم که سیاست نینتندو جذب Casual Gamer ها بوده درست ولی برای Wii و نه WiiU. حتی روی Wii هم عناوین AAA هارکور موجودن ولی کم. ولی از همون اول WiiU با Darksiders 2 معرفی شد (مگه اینکه DS2 رو هم بازی خونوادگی بدونی) و بازی های مثل Ninja Gaiden و Dirt و Batman Arkham City و ZombieU هم دیگه هویجن.
تاره فن های نینتندو خالی میبندن قبول (با اجازه از همشون) ولی شما که اینقدر ادعا میکنی UE4 و CE3 ساپرت نمیکنن یه منبع میزاری تا ما هم راضی بشیم؟!
منم با منطق بی نظیر شما راضی شدم Nintendo و WiiU به هیچ دردی نمیخورن و از الآن شما طرفداری هر کنسولی رو بکنی من هم هستم LOL (بابا وقتی تو بحث غیر منطقی کم میارم چی بگم؟:d)

سر 3ds نینتندو اعلام کرد که 3ds یک کنسول برای هاروکورها هست بیشتر هدفمون هاردکور ها هست برخلاف ds
سر wii u هم همین رو گفته اگر هم نمی گفت با این هم بازی هاردکور به راحتی می شه بفهمیم
خداییش انقدر انتقاد های الکی نکنید می گین انریل 4 روی Wii u قابل اجرا نیست بعش هم که واقیعت رو می دونن بحث رو الکی عوض می کنن
من موندم شما چه مشکلی با نینتندو دارید اخه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or