Bayonetta 2 برای Wii U تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
55689459918241226228.jpg

امروز در جریان کنفرانس نینتندو رسما اعلام شد که Bayonetta 2 قرار است به صورت انحصاری برای Wii U عرضه شود.

ناشر بازی نینتندو می‌باشد.
سازنده‌ی بازی به مانند قبل پلاتینیوم گیمز است و Yusuke Hashimoto کارگردانی آن را بر عهده دارد (وی قبلا تهیه کننده‌ی نسخه‌ی اول بود).
Kamiya نیز بر روی روند ساخت بازی نظارت کامل دارد.
تاریخ عرضه سال 2013 می‌باشد.

اولین تریلر:
http://www.youtube.com/watch?v=hirJAOc2D3k&feature=player_embedded

تصاویر تریلر:

آخرین ویرایش:
350 دلار سه هزار تومنی میشه یک میلیون و پنجاه هزار تومن..
50 تومن پول باربری و گمرک + 100 تومن هم سود فروشنده میشه 1.200 یک چهارتا بازی هم بخری کلا یک نیم میلیونی برات درمیاد

فقط به خاطر بایونتا 2

===========
از آذر به بعد شاهد نسل جدید فن ها باشید..

هم کنسولش گرونه هم کپی خور نشده
این قیمت من دراوردی هست شاید اودلار ارزون شد:d
شاهد انحصاری های دیگه هم باید باشید:)
...
درکل صورت ملت دیدنی هست:d
ویرایش: منتظر RE انحصاری از سوی Capcom باشد :)

آخرین ویرایش:
...
درکل صورت ملت دیدنی هست:d

:))

اخه کسی انتظار همچین حرکتی رو نداشت اونم از کمپانی که بیشتر رو قشر کژوال حساب باز میکنه.
امکان داره سیاستش رو برای این نسل تغییر داده باشه.
توقع نداشته باشید کسایی که با ps بزرگ شدن و انحصاریهاش رو بازی میکنن به سرعت جذب نینتندو هم بشن.
نینتندو اگر میخواد این قشر که منم داخلشونم رو جذب کنه و تشویق کنه برای خرید کنسولش باید چند تا بازی دیگه تو این سبک انحصاری کنه مثل dmc برای wii u:d

یا رزیدنت اویل جدید با طعم کلاسیک:d

ولی خداییش خودمونیما عجب رزیدنت اویلی ساخت و ریمیک کرد سال 2002 یعنی امکان داره دوباره از این کارها بکنه؟

خیـــــــلی از شرکتای دیگه هم گمون کنم تحریک بشن یه انحصاری رو wii u بدن ! باورم نمیشه که دارم به خریدنش فکر میکنم :| البته کنسولِ شیکیه :دییجورایی احساس میکنم حقشه اما نسخه 2 ئــــــــــه یه بازی یکم مسخرس !!! لااقل بیان 1سال حقِ انحصار بگیرن :( شوخی نیست !!!! بایونتائــــه :-s

يكي بياد منو جمع كنه.

البته يك نكنه رو اضافه كنم.حقوق Bayonetta هنوز دست SEGA هستش.يعني كليه امتيازات مربوط به بازي هم دست SEGA هستش.پس ميتونه بعدا بر روي كنسول هاي ديگه هم عرضه بشه.

منتهي از اونجايي كه SEGA و Nintendo همكاري بسيار نزديكي با هم دارن و در جريان Mario & Sonic At Olympic Games شركت Nintendo اجازه نشر اون بازي رو خارج از ژاپن به Sega داد كه نتيجه اون سود خيلي خوبي نسيب Sega شد بسيار طبيعي به نظر مياد كه Sega اجازه بده Nintendo اين بازي رو انحصاري كنه.

حتي در جريان Mario & Sonic At Olympic Games هم داخل ژاپن بازي توسط Nintendo و خارج از اون توسط SEGA منتشر شد.پس حدس من اين هست كه داخل ژاپن بازي همچنان انحصاري تا ابد ميمونه ولي خارج از ژاپن با تاخير بر روي كنسول هاي ديگه عرضه ميشه.

بعلاوه اينكه اين هايپ براي SEGA هم خوبه و فروش بازي رو خارج از ژاپن رو تضمين ميكنه.البته همه ي اينها حدسيات هستش.

همچنين تويتر SEGA هم اعلام كرده كه با Nintendo و Platinum Games در ساخت بازي همكاري ميكنن.(يعني همچنان IP مال SEGA هستش) پس جاي اميدواري هستش.

يكي بياد منو جمع كنه.

البته يك نكنه رو اضافه كنم.حقوق Bayonetta هنوز دست SEGA هستش.يعني كليه امتيازات مربوط به بازي هم دست SEGA هستش.پس ميتونه بعدا بر روي كنسول هاي ديگه هم عرضه بشه.

منتهي از اونجايي كه SEGA و Nintendo همكاري بسيار نزديكي با هم دارن و در جريان Mario & Sonic At Olympic Games شركت Nintendo اجازه نشر اون بازي رو خارج از ژاپن به Sega داد كه نتيجه اون سود خيلي خوبي نسيب Sega شد بسيار طبيعي به نظر مياد كه Sega اجازه بده Nintendo اين بازي رو انحصاري كنه.

حتي در جريان Mario & Sonic At Olympic Games هم داخل ژاپن بازي توسط Nintendo و خارج از اون توسط SEGA منتشر شد.پس حدس من اين هست كه داخل ژاپن بازي همچنان انحصاري تا ابد ميمونه ولي خارج از ژاپن با تاخير بر روي كنسول هاي ديگه عرضه ميشه.

بعلاوه اينكه اين هايپ براي SEGA هم خوبه و فروش بازي رو خارج از ژاپن رو تضمين ميكنه.البته همه ي اينها حدسيات هستش.

همچنين تويتر SEGA هم اعلام كرده كه با Nintendo و Platinum Games در ساخت بازي همكاري ميكنن.(يعني همچنان IP مال SEGA هستش) پس جاي اميدواري هستش.

این در نظر بگیر nintendo اجازه نمیده بازیهاش از انحصار دربیان اگه در بیان هم خیلی کم پیش میاد مگه اینکه نسلی عوض بشه و کنسول جدیدی بیاد این بگم رابطه Nintendo با ناشران شرقی عالیه

SHOCK OF THE YEAR

چند بار تیتر خبر رو خوندم هنوز هم باورم نمیشه این بازی انحصاری wiiu شده :|
بعد از crysis این تنها بازی این بود که از زمانه عرضه اش تا الان دارم بازیش میکنم لامصب اصلا تکراری نمیشه :دی

اصلا فکر نمیکنم بازی مولتی پلتفرم بشه تا اونجا که من دیدم این نینتندو مثل مایکرو بدبخت نیست که انحصاری از دست بده :|

این در نظر بگیر nintendo اجازه نمیده بازیهاش از انحصار دربیان اگه در بیان هم خیلی کم پیش میاد مگه اینکه نسلی عوض بشه و کنسول جدیدی بیاد این بگم رابطه Nintendo با ناشران شرقی عالیه

ربطي به نينتندو نداره.IP مال سگاست.روي هر پلتفرمي هم بخواد ميتونه عرضه بكنه.منتهي ظاهرا اينها با هم قرار داد بستند كه انحصاري بمونه.حالا براي يك مدتي يا كلا خدا ميدونه.

توي يكي از سايت ها هم اومده كه(فرضيه) كه ظاهرا اين بازي با تاخير روي كنسول هاي نسل بعد اون يكي شركت ها عرضه خواهد شد و چون اونها هنوز معرفي نشده اند فعلا اين بازي به صورت انحصاري بر روي WII Uمعرفي شده.

EDIT: توي في سبوك Platinum Games ملت ريختن اين شركت رو متهم به خيانت ميكنن.اينم يكي از كامنت ها كه خيلي جالبه :

[h=6]Can Bayonetta 2 come out on PS3 please? ; _ ;
Because that I.....

1.) cannot afford another console ; if I should be earning up the money to save just to AFFORD it, no, I can't let time run while I'm still young ; _ ; also, heard sometimes the salary sucks here.
2.) don't see Wii U as the best option to me; It's totally... not right. My hands would be slippery if that interface is gonna make me sweat. I mean, seriously, two analog sticks on top and everything is below? O_O
3.) AM F***ING GOOD THERE ON PS3.
4.) enjoy trophies
5.) love you ; ___________ ;
6.) find the game on PS3 the right thing to have, ever.
7.) also love the game, too. it's the best
8.) spent my money with my PS3 on this thing too, it's the first game that I bought after buying the PS3 as well
9.) gonna tell you, it deserves to be on PS3
10.) would die waiting in years if it won't come out on PS3. I don't even wanna watch the walkthrough videos because I wanna experience it.

/slash wrist yeah but not really
[/h]

آخرین ویرایش:
یعنی مسخره ترین خبر اخیرم بود. 1% هم امکان نداره انحصاری بمونه. ببینید کی گفتم. دیگه هیچ رقمه نتونسته Wii U رو بکنه تو چشم ملت میخواد با این کارا ملت رو بکشه سمت خودش. (من خودم از طرفداران نینتندو بودم و همیشه هم سنگش رو به سینه زدم اما این حرکت face palm داره بخدا :| )

هیچی دیگه یه wii u مضخرف هم افتادیم

اگه مضخرف بود این همه بازی براش نمی امد.
یعنی مسخره ترین خبر اخیرم بود. 1% هم امکان نداره انحصاری بمونه. ببینید کی گفتم. دیگه هیچ رقمه نتونسته Wii U رو بکنه تو چشم ملت میخواد با این کارا ملت رو بکشه سمت خودش. (من خودم از طرفداران نینتندو بودم و همیشه هم سنگش رو به سینه زدم اما این حرکت face palm داره بخدا
yahoo_22.gif
)​
nintendo محبوب نیست؟!! فعلا که فقط صدای فن های کنسول های دیگه درامده. همیشه؟!!بعدشم چشم ملت چیه این همه سازنده های دو کنسول رقیب بازی مولتی رو انحصار خودشون کردند هیچی نیست ولی تا nintendo انحصاری کرد شد بد و سازنده شد خائن و ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or