Battlfield 3 عنوان Call of Duty را به زیر خواهد کشید + 100 میلیون دلار خرج تبلیغات!

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
battlefield-3-3.jpg

رئیس کمپانی بزرگ EA جناب John Ricitiello در گفتگو با جمعی از بازاریابان در کنفرانس Ad Age به حضار توضیح داد که کمپانی خود در جهت سرنگونی Call of Duty با عرضه Battlefield 3 بسیار جدی و مصمم است!

پس از نشان دادن نسخه نمایشی از بازی او با اشاره به سری COD از کمپانی Activision توضیح داد BF3 برای به زیر کشیدن این بازی طراحی شده است, او این نبرد را به جنگ تایتانها, رقابت Red Sox و Yankees (از پرطرفدار ترین تیم های بیسبال) و مقابله ابر کمپانی هایی چون Microsoft و Google تشبیه می کند. Ricitiello همچنین اشاره کرد چند صد میلیون دلار خرج تبلیغات BF3 خواهد بود.

در نهایت او اعلام کرد "ما بر این تفکر و نظریم که محصول ما بهتر است".

Call of Duty جایگاه بسیار محکمی را در جامعه بازی های ویدئویی به خود اختصاص داده است و این کار را برای EA بسیار سخت و چالش برانگیز میکند.
پیش از این نیز مایکل پکتر اذغان داشت BF3 هیچ شانسی مقابل COD جدید نخواهد داشت.
http://www.industrygamers.com/news/...l-of-duty-with-over-100-million-in-marketing/

ولی هوش مصنوعی کاملا مضخرفه مخصوصا تو اون تریلر 12 دقیقه ای که یارو نارنجک پرتاب کرد طرف کامل ایستاد و حرکتی انجام نداد امیدوارم تو نسخه نهایی این هوش مصنوعی درست بشه...
باز صد رحمت به COD
من نمیدونم واقعا بعضیا چه اعسابی دارن برا کل کل!
عزیز من اگه دقت کنی همون اول این چند تریلری که اومده با زبان سلیس انگلیسی:dنوشته actual gameplay footage based on pre-alpha software
این جزئیات ریزو می بینن اما اینهمه پیشرفت فنی و تکنیکی و... نمیبینن.

COD که توی داستان قوی تره ، اگه BF3 روی داستان کار کنه میتونه حتی COD رو کنار بزنه ، ولی توی بحث گرافیک BF یه چیز دیگست ، توی گیم پلی هم من COD رو ترجیح میدم ..

COD که توی داستان قوی تره ، اگه BF3 روی داستان کار کنه میتونه حتی COD رو کنار بزنه ، ولی توی بحث گرافیک BF یه چیز دیگست ، توی گیم پلی هم من COD رو ترجیح میدم ..
سلام
درستهCODرو داستان قوی است ولیBFهم داستانش انقدر ضعیف نیست ولی در عوض BF از گرافیک بالایی برخورداره ولیCODگرافیکش خوبه ولی بهBFنمیرسه
(این نظر من بود)

CoD خیلی وقته سرنگون شده. لازم نیست کسی زاییده بشه :)) /:)

oops !!!

من به نظر بقیه کار ندارم ولی از نظر من همه ی نسخه هاش عالی بود .

واي چقدر ترسناك:))
اگه الان مدير EA OR DICE اينو ميخوند كلا ساخت بازي رو تعطيل ميكرد:))
بزار COD :MW3 بیاد اونجا بهت میگم.

آخرین ویرایش:
CoD خیلی وقته سرنگون شده. لازم نیست کسی زاییده بشه :)) /:)
نه!
بهتره بگیم ممکنه سرنگون بشه:d
البته درصورتی که نسخه کنسولی بتلفیلد3 ازنظر کیفیت با نسخه پی سی بازی تفاوت چندانی نداشته باشه!
با این تریلرهایی که من دیدم با یه بتلفیلد کاملا متفاوت نسبت به Bad Company2 طرفیم...
اینم بگم که هنوز تریلری از MW3 نیومده پس تا اون موقع حرف ازسرنگونی نزنید و شعار ساختارشکن ندید:d

اقا شما الان داری mw2 و mw رو کلا میبری زیر سوال کدوم یکی از 2 تا بازی ها تکراری بود ؟ mw2 که همش توی مولتی نو اوری بود درسته bo گند زد به همه چیز ولی اون 2 تا رو زیر سوال نبر که اون 2 تا جدا علی بودن البته bf2 توی multi جدا علی بود ولی هنوز cod جدید نیامده که ببینیم تکراری هست یا نه در هر صورت شکست cod خیلی سخته اون در حالی که الان خود inf داره روش کار میکنه البته شاید چند نفر از بهترین های تیمش رو از دست داده ولی خوب بازم من امید بیشتری بهش دارم.:)
من گفتم تكراري شده نگفتم mw3 تكراريه...
mw خيلي عالي بود،...ولي قبول كن mw2 فرق خيلي زيادي با mw نداشت!!bo هم كه بيخيال...
بنظرم از mw بعد cod ها خيلي شبيه به هم بودن،گيم پلي و گرافيك و حتي مولتي!
من اصلاً بدم نمياد mw3 بازي خوبي باشه...ولي اگه بخواد همون فرمول نسخه هاي قبل رو
تكرار كنه....:|
به هر حال بايد منتظر ماند:)

اخه مگه میشه؟؟تو COD وقتی دشمن داشت تیر میزد نارنجک سمتش میندازی میفهمید و فرار می کرد...
حالا این به کنار اونجایی هم که دشمنا اومدن و پشت ماشینا کاور می گرفتند راحت می اومدن جلو تا یارو بکشتشون انگار گلابی بودن...
ولی خب تو نسخه نهایی امیدوارم برطرف بشه...
اینکه هوش مصنوعی دشمنا هوش مصنوعی نبود lol مصنوعی بود تو CoD دلیل نمیشه هوش مصنوعی قوی داشته باشه . هوش مصنوعی باید رفتارش واقع گرایانه باشه ...

• Like
Reactions: Electronic Arts
آقا خداییش اگه واقع بینانه به این قضیه نگاه کنیم کسی منکر پیشرفت BF نمیشه ولی خداییش COD هم داره افت میکنه و مهمترین دلیلش برای MW3 استفاده از انجین قدیمی هست...! من خودم طرفدار سفت و سخت سری MW و COD هستم اما خداییش سر این قضیه ممکنه به قول دوستمون COD کاملا از رده خارج شه . البته میشه اختلافات اکتیویژن و اینفینیتی رو دلیل بر این هم دونست . در هر حال خداکنه این جوری نشه ...!

من نمیدونم واقعا بعضیا چه اعسابی دارن برا کل کل!
عزیز من اگه دقت کنی همون اول این چند تریلری که اومده با زبان سلیس انگلیسی:dنوشته actual gameplay footage based on pre-alpha software
این جزئیات ریزو می بینن اما اینهمه پیشرفت فنی و تکنیکی و... نمیبینن.
دوست عزیز حالا شما نمی خواد کاسه داغتر از اش بشی...
باید به همین نکات ریز توجه کرد نه اینکه خودمونو به نفهمی بزنیم و چشامونو ببندیم و فقط گرافیک و این چیزا رو ببینیم...
اره داداش...

حالا بزارید MW3 رونمایی بشه و 2 تا گیمپلی ازش بیاد بیرون بعد چشم بسته غیب بگید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or