Battlfield 3 عنوان Call of Duty را به زیر خواهد کشید + 100 میلیون دلار خرج تبلیغات!

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
battlefield-3-3.jpg

رئیس کمپانی بزرگ EA جناب John Ricitiello در گفتگو با جمعی از بازاریابان در کنفرانس Ad Age به حضار توضیح داد که کمپانی خود در جهت سرنگونی Call of Duty با عرضه Battlefield 3 بسیار جدی و مصمم است!

پس از نشان دادن نسخه نمایشی از بازی او با اشاره به سری COD از کمپانی Activision توضیح داد BF3 برای به زیر کشیدن این بازی طراحی شده است, او این نبرد را به جنگ تایتانها, رقابت Red Sox و Yankees (از پرطرفدار ترین تیم های بیسبال) و مقابله ابر کمپانی هایی چون Microsoft و Google تشبیه می کند. Ricitiello همچنین اشاره کرد چند صد میلیون دلار خرج تبلیغات BF3 خواهد بود.

در نهایت او اعلام کرد "ما بر این تفکر و نظریم که محصول ما بهتر است".

Call of Duty جایگاه بسیار محکمی را در جامعه بازی های ویدئویی به خود اختصاص داده است و این کار را برای EA بسیار سخت و چالش برانگیز میکند.
پیش از این نیز مایکل پکتر اذغان داشت BF3 هیچ شانسی مقابل COD جدید نخواهد داشت.
http://www.industrygamers.com/news/...l-of-duty-with-over-100-million-in-marketing/

خسته نباشی رضا.مرسی.یعنی خبر زدی در حد تیم ملی.بوی خون میده اساسی:d
-----------------
بفرمائید.آقایونی که میگفتن bf هیچ کاری به cod نداره تحویل بگیرن.دیگه طرف رسما خودش داره میگه.راستی کسانی هم که میگفتن cod آشغال هست بازم تحویل بگیرن.یعنی این آقا میخواد آشغال رو به زیر بکشه؟:dعجب آدم بیکاریه.

ولی 100 میلیون زیاده ها!!!!!

آینده تاپیک حدس زدنش خیلی آسونه !
من نظر خودم رو میگم ؛ 100 تا که هیچی ، 200 تا هم خرج تبلیغات کنه،کالاو بیشتر از بی اف میفروشه ...
دایس و EA خیلی جوزده شدن با این اختراع(!)ـشون !
پیش از این نیز مایکل پکتر اذغان داشت BF3 هیچ شانسی مقابل COD جدید نخواهد داشت.
در زمینه فروش کاملا حق با ایشونه ... امتیاز و اینا رو متعاقبا مشخص میکنیم :دی !

100 میلیون یعنی هزینه ساخت gta 4.بابا خیلی زیاده.یعنی 20 میلیون از هزینه ساخت gt5 بیشتر.یعنی 2 برابر هزینه ساخت کیلزون 2 و gow 3.خیلی زیـــــــــــــــاده.خیلی.

ولی کار خوبی هست.امیدوارم با این تبلیغ عظیم بتونه از لحاظ فروش cod رو شکستش بده.هرچند کار سختی هست.البته اگر واقعا میخواد اینکارو بکنه اول از همه باید بازیش رو 60 فریم میکرد.

بابا اینا دیگه خیلی به خودشون غره شدنه به نظر من این دو بازی خیلی باهم متفاوتن اصلا نباید خودشون رو با cod مقایسه کنن

100 میلیون که برا اینا چیزی نیس! با اون پشتوانه ای که EA داره یه همچین کاری بعید نیس ازش. بیشتر از COD خیلی به این BF امیدوارم.

عجب رویایی شده این cod واسه یea. توی تاپیک های قبل هم گفتم جوجه رو آخر پاییز میشمارن. البته این به نظرم خیلی خوبه که EA سعی در ساخت یک عنوان قوی داره ولی به نظرم اینقدر جو سازی نکنن بهتره چون اگه اینبار هم cod بهتر ظاهر بشه باید فاتحه ی ساخت شوتر نظامی رو بخونن. به شخصه با تریلرهایی که از bf3 دیدم بازیه بسیار خوبیه ولی اینم باید قبول کنیم که acti هنوز هیچی از mw3 نشون نداده پس باید صبر کرد.
نظر من : cod for ever.

با اين سرمايه گذاري روي پروژه و اين هزينه ي تبليغات سنگين يا واقعا به بازي اميد دارن يا اوج گرفتن !!!!

البته تا تاريخ انتشار بايد صبر كرد اما چيز هايي كه تا حالا نشون دادن از بازي واقعا از چيزي كه كال او نشون داده بهتره !!!
كال او هاي قديم ها، از جديده بي اطلاعم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or