Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

کلا BF رو به فنا دادن ، آخه یکی نیس به این شیرین عقلا بگه د آخه گلابی دزد و پلیس چه دخلی داره به بتلفیلد ؟ تازه داشتیم به BF4 داغون عادت میکردیم که ضربه ی آخرم زدن !!! فیتالیتی خوردیم بد جور :'(

فكر مي كنم عنوان SC:The Siege جايگزين مناسبي براي بتلفيلد باشه!!:-"
اين قدر زديد تو سر MOH:Warfighter حالا تحويل بگيريد!:| يك شوتر نظامي درست و حسابي در حد همون مدال افتخار هم نداريم.

فكر مي كنم عنوان SC:The Siege جايگزين مناسبي براي بتلفيلد باشه!!:-"
اين قدر زديد تو سر MOH:Warfighter حالا تحويل بگيريد!:| يك شوتر نظامي درست و حسابي در حد همون مدال افتخار هم نداريم.

CoD : AW :d

تا دوسال ديگه كلا" از تو نخ يه بتل درست حسابي بكشيد بيرون ! DICE اصلي سرش حسابي شلوغه !
مردونه بيان همون بتل3 رو بزنن براي نسل جديد من ميخرم :|:((

كسي تا حالا ديده به اين eA جهانخوار همچين پيشنهادي بدن ؟

سلان من کد هاردلاین خودم رو ب کسی دیگه دادم خودم نمی خواستم می گم تو تبت نام اکانت منو زد یه موقع چون کد دانلود در اکانت دیگری استفاده شد باش من اکانتم بن نشه؟

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

بتا رو یه ساعن امروز بازی کردم این بازی مضخرفه:-&
مدها اصلا بالانس نیستن، بساط کمپ زدن و نوب بازها شدیدا محیاست.
شوتینگ بازی هم ضعیفه و همونطور که دوستمون گفت اسلحه ها مثل گونی برنج میمونن:|
در کل اگه قصد دارید بتا رو دانلود کنید یا الان دانلود کنید پیشنهاد میدم همین حالا دست بکشید و حجمتونو صرف چیزهای بهتری بکنید.:d

خوشمان آمد ازين بازي :d
وقتايي كه خر تو خر ميشه خيلي خندس ، ٥ ٦ تا ماشين اون وسط ميرن تو شكم هم بعد ملت پياده ميشن همينجوري ول ميدن :d

خوشمان آمد ازين بازي :d
وقتايي كه خر تو خر ميشه خيلي خندس ، ٥ ٦ تا ماشين اون وسط ميرن تو شكم هم بعد ملت پياده ميشن همينجوري ول ميدن :d

آره بازیش باحاله به نظرم :دی درسته ارزش خرید نداره :دی ( LOL :)) ) اما همین بتاش خیلی باحاله ، خر تو خر میشه بعدا هلیکوپتر از یه سمت میاد ، اسنایپرها از نوک برج تیر میزنن بهت :| ، ماشین میاد سمتت ، طرف با چتر میاد رو سرت و ... :دی اصلا یه اوضاعی هست .

نقطه ی Respawn فقط رو مخمه :دی

دوستان من ثبت نام کردم برای بتا ولی برام هنوز نفرستاد. به نطر تون چقدر طول میکشه تا بفرسته؟؟

برو بهشون ایمیل بده که کد رو برام نفرستادید با اینکه ثبت نام کردم ، برات میفرستن ! من خودم از این روش استفاده کردم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or