Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

دو دل شدم :( از یه طرف بدم نمیاد تستش کنم از یه طرف میگم حیف حجم :دی
تا کی بازه ؟ کسی خواست کدمو بهش میدم فقط تاریخ بتا رو بهم بگید قبلش :دی
نکن اقا نکن:d..حیف حجم..من امروز تست کردم بتا رو ...افتضاح ....:-&
اینا چی فکر کردن اینو ساختن...در حد dlc برای bf4 هم نیست...
سگ bf شرف داره به این بازی...
خیلی ضد حال بود..:d

ما توی دانلود 6 گیگ مشکل داریم!!!
کنسول ارجینال + بازی ارجینال + قیمت های جندین برابر+نداشتن ساپورت +.. و از همه اینا که ردشی میرسی به باس اخرش یعنی اینترنت!
داریم با همه اینا سرو کله میزنیم که 2 ساعت در روز BF بزنیم و سرگرم شیم.:-o:d

نکن اقا نکن:d..حیف حجم..من امروز تست کردم بتا رو ...افتضاح ....:-&
اینا چی فکر کردن اینو ساختن...در حد dlc برای bf4 هم نیست...
سگ bf شرف داره به این بازی...
خیلی ضد حال بود..:d

علی جان بابا اول از همه این نسخه حتی نسخه BETA هم نیست نسخه ALPHA بازی یعنی یه چیزی سر هم شده که مشخص کنه سازنده میخواد نوع ترکیبی بازی چطور باشه حتی هنوز تسکچر های درست درمون هم در این نسخه استفاده نشده اگه واقعا این نسخه BETA بود منم قبول دارم افتضاح بود اما به صورت کلی بازی FUN از طرف دیگه یه جورایی مثل Payday میمونه فقط به سبک BF قرار هم نبوده بازی پرچمدار عنوان BF باشه فقط احمق ها از اسم BF برای این عنوان استفاده کردن که ملت به عنوان BF بهش نگاه کنن همین .;)

اما به صورت کلی من با کلیاتش حال کردم درسته اگه بازی اصلی بود افتضاح بود .;)

علی جان بابا اول از همه این نسخه حتی نسخه BETA هم نیست نسخه ALPHA بازی یعنی یه چیزی سر هم شده که مشخص کنه سازنده میخواد نوع ترکیبی بازی چطور باشه حتی هنوز تسکچر های درست درمون هم در این نسخه استفاده نشده اگه واقعا این نسخه BETA بود منم قبول دارم افتضاح بود اما به صورت کلی بازی FUN از طرف دیگه یه جورایی مثل Payday میمونه فقط به سبک BF قرار هم نبوده بازی پرچمدار عنوان BF باشه فقط احمق ها از اسم BF برای این عنوان استفاده کردن که ملت به عنوان BF بهش نگاه کنن همین .;)

اما به صورت کلی من با کلیاتش حال کردم درسته اگه بازی اصلی بود افتضاح بود .;)
علیرضا والا من بتا های زیادی از bf همیشه بازی کردم...کلیت و گیم پلی هیچوقت عوض نشده تو نسخه نهایی...همیشه گرافیک بالا رفته ویه جزئیات کم فقط
1- شوتینگ بازی که bf نیست..انگار گونی برنج دارم حمل میکنم بجا اسلحه
2-انیمشن ها هم بدتر شده...
3-کلاس بندی ها که یه کپی ناقص و بد با تغییرات بسیار ناچیز از bf4
4- کنترل لیتر برد هم که بد از کلی یاد گرفتن نسخه 4 دوباره برگردودند به bf3...
5- کنترل افتضاح ماشین ها و موتور..
6-دو مد که تو بتا گذاشتk خیلی حوصله سر بر چون بیشتر حالت تیم مچ هست...همه تو یذره جا دارن تو هم میلولن:d راحت میشه کیل گرفت ولی هیجان لازم رو نداره
7-hud هم که کپی bf4
منی که با سبک close quarter تو bf3 زندگی کردم و همه دوستان میگفتند بازی بده ولی باز با دید مثبت بازی رو شروع کردم و بعد 4 ساعت بازی از خرید بازی قطع امید کردم و destiny رو به این ترجیح میدم...
اگه اینو dlc میکردند خیلی بهتر بود...هیچ چیز خاصی نمیبینم..

علیرضا والا من بتا های زیادی از bf همیشه بازی کردم...کلیت و گیم پلی هیچوقت عوض نشده تو نسخه نهایی...همیشه گرافیک بالا رفته ویه جزئیات کم فقط
1- شوتینگ بازی که bf نیست..انگار گونی برنج دارم حمل میکنم بجا اسلحه
2-انیمشن ها هم بدتر شده...
3-کلاس بندی ها که یه کپی ناقص و بد با تغییرات بسیار ناچیز از bf4
4- کنترل لیتر برد هم که بد از کلی یاد گرفتن نسخه 4 دوباره برگردودند به bf3...
5- کنترل افتضاح ماشین ها و موتور..
6-دو مد که تو بتا گذاشتk خیلی حوصله سر بر چون بیشتر حالت تیم مچ هست...همه تو یذره جا دارن تو هم میلولن:d راحت میشه کیل گرفت ولی هیجان لازم رو نداره
7-hud هم که کپی bf4
منی که با سبک close quarter تو bf3 زندگی کردم و همه دوستان میگفتند بازی بده ولی باز با دید مثبت بازی رو شروع کردم و بعد 4 ساعت بازی از خرید بازی قطع امید کردم و destiny رو به این ترجیح میدم...
اگه اینو dlc میکردند خیلی بهتر بود...هیچ چیز خاصی نمیبینم..
خب پس احتمالا خوشم بیاد :دی
دوستان دیگه کُد رو نمیدم خودم استفاده میکنم :دی
فقط محدودیت تا کی هستش ؟ ( کی بتا رو میبندن؟ )

یه گیم پلی از مولتیش دیدم
تنها فرقش با افتضاح قبلی (BATTLEFIELD 4 ) گیم پلی سریع ترش بود
حتی با 3 دقیقه دیدن تریلر خسته شدم!! حالا چه بسه بخوام بازیش کنم!!!
اون دزد و پلیسا هم اخر خنده بود:d
در کل خداحافظ BATTLEFIELD

آقایون هیچ کس نمی دونه بتا تا کی بازه؟؟؟
بعد اینکه باید حتما پلاس باشی برا بازی کردن بتا؟
اگه آره که کد رو بدیم به یکی استفاده کنه،چون من برا PC هم دارم بتا رو...

كلا من بيخيال بتلفيلد شدم ببينيم EA شيرين عقل كي به فكر مياد و دست از نابود كردن اين سري برميداره . سیر نزولی از بتل 4 شروع شد... کم کم این ip رو هم مثل C&C و ... به فنا میده:D
امتیاز های این بازی هرچی هم بشه باز هم بتلفیلد نیست .

كلا من بيخيال بتلفيلد شدم ببينيم EA شيرين عقل كي به فكر مياد و دست از نابود كردن اين سري برميداره . سیر نزولی از بتل 4 شروع شد... کم کم این ip رو هم مثل C&C و ... به فنا میده:D
امتیاز های این بازی هرچی هم بشه باز هم بتلفیلد نیست .

اگه این نسخه هم داغون در بیاد دیگه باید بریم برای همیشه سراغ شمشیر و سپر و به جای تانک ارابه جنگی ... کم هم نیستن اینجور بازیها برای سال اینده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or