محمد رضا mr
کاربر سایت
آخیش دمت گرم خیالمو راحت گردی چقدر وقت دارم بازی کنم؟91 روز دیگه وقت داره...
آخیش دمت گرم خیالمو راحت گردی چقدر وقت دارم بازی کنم؟91 روز دیگه وقت داره...
خیر, PAL نمیشه.دوستان برای دانلود دمو حتما باید اکانت usباشه با palنمیشه؟
متوجه نشدم. بیشتر توضیح بدید!چشم ممنون اگه palباشه بعد یکی دیگه برام شیر کنه چی؟میشه؟
ویرایش شد!خیر, PAL نمیشه.
لطفا پشت سر هم پست ندید, پست اول رو ویرایش کنید.
سلام.کسی کد خواست هم میتونه از طریق امضای من کد بدست بیاره هم از خودم بگیره![]()
امضا من رو بخون!سلام.
من چندبار سعی کردم کدرو بگیرم اما زد که بستست !! اگه ممکنه برای منم یه کد بگیرید :blushing::biggrin1:
یه جا خوندم دمو های مولتی پلیر رو نمیشه شیر کرد.ویرایش شد!
منظورم این هست که مثلا اکانت من palهست ولی اکانت یکی از دوستام که دمورو دانلود کرده usهست اون دوستم میتونه دمورو برای من شیر کنه؟
راستی دمو واسه شبکه ای بازی کردن سرعت اینترنت چقدر میخواد؟
سلام.
من چندبار سعی کردم کدرو بگیرم اما زد که بستست !! اگه ممکنه برای منم یه کد بگیرید :blushing::biggrin1:
!؟سلام علیکم , قربون دستت , یکی از بچه ها لطف کرد کد رو به من داد ! ولی فک کنم بدونی ! PS3 ایم سوخته دوباره :biggrin1: الان در فکر خرید یک اسلیم هستیم ! :biggrin1: راستی من زیاد شناخت ازت ندارم فقط چندبار تو MW2 باهم بازی کردیم ! :biggrin1:سلام رفیق ... دیگه از MW2 خسته شدی!؟
من کد دارم اضافی ولی فقط باید بهم بگی که acc چه ریجنی هست (آمریکا یا اروپا)
منو شناختی اصلا !؟
منظور شما زمانیه که Find Game میکنی ؟ اگر اینطور باشه که مشخصه , کسی نیست تو بازی ! :biggrin1:lotfan javab bedin
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم از دیشب تا به حال نمیتونم انلاین بازی کنم به یکی دیگه از دوستان هم گفتم امتحان کرد اونم همین مشکل ما رو داشت . برای همه همین ارور رو میدهبا سلام.
من از امروز که میخوام بازی کنم حدود ۱۰ ثانیه سرچ میکنه و بعدش این ارور رو میده:
no mach foand at this moment
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم از دیشب تا به حال نمیتونم انلاین بازی کنم به یکی دیگه از دوستان هم گفتم امتحان کرد اونم همین مشکل ما رو داشت . برای همه همین ارور رو میده