Battlefield: BC2 Multiplayer Beta

آخرین ویرایش:
خیر, PAL نمیشه.
لطفا پشت سر هم پست ندید, پست اول رو ویرایش کنید.
ویرایش شد!
منظورم این هست که مثلا اکانت من palهست ولی اکانت یکی از دوستام که دمورو دانلود کرده usهست اون دوستم میتونه دمورو برای من شیر کنه؟
راستی دمو واسه شبکه ای بازی کردن سرعت اینترنت چقدر میخواد؟

آخرین ویرایش:
سلام.
من چندبار سعی کردم کدرو بگیرم اما زد که بستست !! اگه ممکنه برای منم یه کد بگیرید :blushing::biggrin1:
امضا من رو بخون!
ویرایش شد!
منظورم این هست که مثلا اکانت من palهست ولی اکانت یکی از دوستام که دمورو دانلود کرده usهست اون دوستم میتونه دمورو برای من شیر کنه؟
راستی دمو واسه شبکه ای بازی کردن سرعت اینترنت چقدر میخواد؟
یه جا خوندم دمو های مولتی پلیر رو نمیشه شیر کرد.

سلام.
من چندبار سعی کردم کدرو بگیرم اما زد که بستست !! اگه ممکنه برای منم یه کد بگیرید :blushing::biggrin1:

سلام رفیق ... دیگه از MW2 خسته شدی ;)
من کد دارم اضافی ولی فقط باید بهم بگی که acc چه ریجنی هست (آمریکا یا اروپا)

منو شناختی اصلا !؟

سلام رفیق ... دیگه از MW2 خسته شدی ;)
من کد دارم اضافی ولی فقط باید بهم بگی که acc چه ریجنی هست (آمریکا یا اروپا)

منو شناختی اصلا !؟
سلام علیکم , قربون دستت , یکی از بچه ها لطف کرد کد رو به من داد ! ولی فک کنم بدونی ! PS3 ایم سوخته دوباره :biggrin1: الان در فکر خرید یک اسلیم هستیم ! :biggrin1: راستی من زیاد شناخت ازت ندارم فقط چندبار تو MW2 باهم بازی کردیم ! :biggrin1:

با سلام.
من از امروز که می‌خوام بازی کنم حدود ۱۰ ثانیه سرچ می‌کنه و بعدش این ارور رو میده:
no mach foand at this moment
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم از دیشب تا به حال نمیتونم انلاین بازی کنم به یکی دیگه از دوستان هم گفتم امتحان کرد اونم همین مشکل ما رو داشت . برای همه همین ارور رو میده

دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم از دیشب تا به حال نمیتونم انلاین بازی کنم به یکی دیگه از دوستان هم گفتم امتحان کرد اونم همین مشکل ما رو داشت . برای همه همین ارور رو میده

آره دیگه فعلا یه جورایی اینترنت تعطیل تشریف دارن .. بخاطر همین روز داشجو:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or