Battlefield: Bad Company 2 VS Call of Duty: Modern Warfare 2

کدام یک بر دیگری برتری دارد؟

• Call of Duty: Modern Warfare 2

رای‌ها: 169 55.8%
  • Battlefield: Bad Company 2

رای‌ها: 134 44.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    303
  • نظرسنجی بسته شده است .

Hosein M

کاربر سایت
با سلام
میدونم که بیشترمون هنوز Battlefield: Bad Company 2 تجربه نکردیم ولی اگر هر دوی این بازی ها رو بازی کردید به نظر شما کدام یک بر دیگری برتری داره؟؟

من جفت این دو تا بازی رو بازی کردم
جفتشم عالی هست.
اما من به bc2 رای دادم اونم فقط به دلیل یه سری مزایا دیگه مثل وسایل نقلیه و تخریب و فیزیک بازی
البته اینجا بخش x360 هست اما باید بگم mw2 رو رو pc و bc2 رو رو ps3 بازی کردم

با سلام
میدونم که بیشترمون هنوز Battlefield: Bad Company 2 تجربه نکردیم ولی اگر هر دوی این بازی ها رو بازی کردید به نظر شما کدام یک بر دیگری برتری داره؟؟

بالاخره تاپیک مقایسه دو بازی هم زده شد.
امیدوارم این تاپیک قفل نشه.چون بحث ها اینقدر راجع به این دو تا بازی زیاده که یکباره دیدی در عرض یک ساعت1صفحه اضافه شد به تاپیک! :biggrin1:

مقایسه کوتاه دو بازی ( نقاط مثبت )

mw2
1-خط داستانی بهتر نسبت به bc2
2-گیم پلی سریع تر نسبت به bc2
3-نداشتن افت فریم و داشتن60فریم
bc2
1-فیزیک تخریب پذیر
2-گرافیک زیبا تر نسبت به mw2و پشتیبانی از DX11.
3-داشتن نقشه های بزرگ
4-داشتن انواع وسیله نقلیه

اگر نکته دیگری درباره این دو بازی دیدید اضافه نشده بگید اضافه کنم.

آخرین ویرایش:
منم بازي نكرده به BF:BC2 راي ميدم - چون اگه بازي كنم هم به اين راي ميدادم- كلا با MW2 حال نكردم همش احساس ميكردي يه جاي بسته هستي ولي تو BF حتي در شماره يكش هم اينطور نبود.

سلام!
من BC2 را چند ساعتی بازی کردم و به شدت لذت بردم. ولی به نظر من MW2 بهتر هست، به دلیل اینکه از نظر من گیم پلی اش سریعتر، جذابتر و درگیر کننده تر هست. همینطور حس و حال سینمایی MW2 باعث میشه که این بازی را بالاتر از BC2 قرار بدم. البته تخریب پذیری BC2 واقعا عالی کار شده و گیم پلی بازی نسبت به نسخه اول پیشرفت خیلی زیادی داشته است. البته باید BC2 را تا انتها بازی کنم و بعد نظر قطعی ام را بدم. ضمنا من فقط بخش SP این دو بازی را مقایسه کردم.

ویرایش: آقا من تو نظر سنجی اشتباهی به Battlefield: Bad Company 2 رای دادم :دی

منم مثل مهدی، چشم بسته به BF:BC2 رای دادم! تنها چیزی که توی MW2 برام جذاب بود، بخش SP بازی بود! ولی ظاهرا BF:BC2 در کنار بخش SP قوی، بخش MP خارق العاده ای هم داره! (این طور که از تبلیغات و تریلرها بر میاد.)
WoW! نتیجه رو ببینید! :دی 0-10!

من هم به BC2 دلیل هم اینکه سینگل پلیرش قوی و داستان جالبی هم داره. آزادی عمل در BC2 خیلی بیشتر از MW2 است . گرافیک بازی هم خیلی از Mw2 بهتره و فیزیک هم عالی . تخریب پذیری فوق العاده و مولتی پلیر هم که خودتون میدونید

از بازیهای خطی با اسکریپت نویسی زیاد، به شدت بیزارم (البته تو این نسل خیلی بدتر شدم:دی). به همین خاطر به BC2 رای دادم.
Multiplayer هم که 100% BC2 ! به خاطر مپ های بزرگتر و وسایل نقلیه (و نبود Noob:دی)

سینگل پلیر MW 2 خیلی از BC 2 بهتره

مولتی پلیر BC 2 هم از MW 2 بهتر به نظر میاد

و از اونجایی که نمیتونم BC 2 رو مولتی بازی کنم به MW 2رای دادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or