Battlefield : Bad Company 2 | PS3

سلام
منم این شاهکار رو تهیه کردم.
بازی عالی هست.
گرافیکش هم خیلی خوبه
وسایل نقلیه هم خیلی حال میده .
کلا اگه 2 به شک موندید که بخرید یا نه ،هر چه سریع تر این بازی رو تهیه کنید.
ویرایش: الان که یه کم بیشتر بازی کردم(البته فقط multi ) باید بگم گرافیک خوبه اما یه سری جا هایی مثل سنگ ها و بعضی وقت ها دیوار ها گرافیکش پایین می اد.یعنی یه چیزی تو مایه های سوتی های گرافیکی AC2 .البته این رو برای اطلاع گفتم کلا بازی 20 هستش.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ببخشید مزاحم میشم من امروز توی سایت YOUTUBE بودم و BT2 رو سرچ کردم دیدم مثلا یک نفر ویدیویی رو نشون داد پک معمولی رو باز کرد و محتوای داخلش رو نشون داد و یک نفر هم پک LIMTED EDITION رو باز کرد و محتویاتش رو نشون داد باور کنید اصلا فرقی نداشت توی هر جفتش هم VIP COD بود و نمیدونم فرق بینشون چی هست؟میشه یکی بگه فرقشون چی هست؟؟
در ضمن یه سوال دیگر کسانی که پک معمولی این بازی رو خریدند توش VIP CPD بود؟؟؟

سلام دوستان ببخشید مزاحم میشم من امروز توی سایت YOUTUBE بودم و BT2 رو سرچ کردم دیدم مثلا یک نفر ویدیویی رو نشون داد پک معمولی رو باز کرد و محتوای داخلش رو نشون داد و یک نفر هم پک LIMTED EDITION رو باز کرد و محتویاتش رو نشون داد باور کنید اصلا فرقی نداشت توی هر جفتش هم VIP COD بود و نمیدونم فرق بینشون چی هست؟میشه یکی بگه فرقشون چی هست؟؟
در ضمن یه سوال دیگر کسانی که پک معمولی این بازی رو خریدند توش VIP CPD بود؟؟؟
Limited Edtition این بازی یه سری امکانات اضافی مثل اسلحه ها نسبت به پک معمولی داره.
VIP Code هم تو پیک معمولی بازی موجود هست

Limited Edtition این بازی یه سری امکانات اضافی مثل اسلحه ها نسبت به پک معمولی داره.
VIP Code هم تو پیک معمولی بازی موجود هست
سلام..
میگن خرت و پرت های لیمیتد ادیشن رو میشه خودمون هم باز کنیم؟!یعنی آنلاک کنیم...درسته؟!

من هم امروز بازی رو گرفتم....
در یک کلام محشره:biggrin1:!
فقط 4-5 ساعت یکسره داشتم MP بازی میکردم هنوز SPــش رو امتحان نکردم:biggrin1:
این ATV خیلی جالبه! باهاش از کوه و کمر میپریدم لذتش واقعا منو یاد Motor storm انداخت:biggrin1:

سلام دوستان
یه سوال: قیمت Limited Edition بالاتر از نسخه معمولی هست دیگه؟! ولی توی Virgin من امروز بودم هر دوتاش یه قیمت بود!
بچه ها حمله کنید!:d

سلام دوستان
یه سوال: قیمت Limited Edition بالاتر از نسخه معمولی هست دیگه؟! ولی توی Virgin من امروز بودم هر دوتاش یه قیمت بود!
بچه ها حمله کنید!:d

اره هر 2 یه قیمت هست.ولی دوستان تا جایی که میدونم first print این بازی همگی limited هستن یعنی هنوز نسخه ی عادی بیرون نیومده هنو شما کجا پیدا کردین؟

اره هر 2 یه قیمت هست.ولی دوستان تا جایی که میدونم first print این بازی همگی limited هستن یعنی هنوز نسخه ی عادی بیرون نیومده هنو شما کجا پیدا کردین؟
یه نسخه بود که فقط VIP Code داشت و نسخه Limited که VIP Code و بقیه مخلفات پک Limited رو داشت.

-----------

علی بقیش چی هست ؟ مخلفات
:arrowd:

The four BFBC2 unlocks are:

• Improved Vehicle Armor - Pretty self explanatory.
  • Supreme Vehicle Firepower - Additional weapon mounts for the driver.
  • Vehicle Motion Sensor - Locate enemy units in proximity to vehicle.
  • Tracer Dart Pistol - Attaches to any vehicle "to track, lock on, and fire rockets onto moving targets even beyond line of sight"
The other two unlocks are for Battlefield 1943 and give soldiers the M1A1 Submachine Gun and the M1911 Pistol

آخرین ویرایش:
من هم امروز بازی رو گرفتم....
در یک کلام محشره:biggrin1:!
فقط 4-5 ساعت یکسره داشتم MP بازی میکردم هنوز SPــش رو امتحان نکردم:biggrin1:
این ATV خیلی جالبه! باهاش از کوه و کمر میپریدم لذتش واقعا منو یاد Motor storm انداخت:biggrin1:

آره 4 ساعت بازي كردي 3 ساعتش رو هم كمپ كرده بودي با اسنايپر توي اون جنگلها پدر مارو در آوردي ... هي join ما ميشدي ولي ميوفتادي با روبرويي ها:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or