Battlefield: Bad Company 2 PC -Multiplayer

با سلام

دیدم هنوز قسمت مولتی بازی Battlefield: Bad Company 2افتتاح نشده.گفتم افتتاحش کنیم!

در این تاپیک درباره چگونگی بازی کردن مولتی پلیر بازی صحبت خواهیم کرد.

از قبیل -پچ ها-حاشیه ها-مشکلات و ...

این تاپیک به جهت نظر اکثر دوستان به تاپیک "دارندگان نسخه اورجینال بازی" تبدیل شده است!

فقط خواهشا دوستان در این تاپیک اصلا mw2را با این بازی مقایسه نکیند. :blushing:

با تشکر

------------------------------------------------------------
نام سرباز افرادی که انلاین بازی می کنند!(ویرایش22/5/90)
AmirMahmood
MANHATAN
SEYYED
ACA AJAX
ELDERWOLF
FI JEY
HEAVY BHD
KIANX2
BIG ROOZI
RAMBO00
MSH1582
PROJECT 99
EBIRAM
KHAMIR
+DJMD+
SLIPKBOY
MD_SPARROW
COMISER
EZTECH
fousion008
hootan-gofi
jackelol
Kianoosh
MayyTheXeng
DR.Punisher
demon dan
koroush010
nucxX
White.Renard
FragileIllusion
xK4RM4P0L1C3x
King Mohamad
pds/black tiger
pds|vergil
PDS|WALKING DEAD
xXx619
DEXON777
Danzukuka
Nooshmak
Crystal Vamp
Cold Body
Hamoon
BloodyXombie
akbarnia
EhsanGreen(IRAN
IR-VIKI
masoud
SiavashRC
bandit_king2010
xmen4kill
Tn1k/Ninja-ir
the-Armor
AMiN...ENGiNE
Garrett(pooria(
Azeri Cobra
Kourosh021
KING MOHAMAD
saeed_star
MASOUD-BC2
Aapep
DEZMOND
O M I D
Taher01
Saeed_Swat
amir.pinki
HRN7
XxDaniaLxX
A.D.00
AlirezaGalaxy

M4T1N
spiderferi
cyru3
Ajdar-002
Aid3U
shiphoo
Killer
FIGHTOUT
heler
Amirmahdi007
-
------------------
دوستان بخاطر داشته باشند فقط 20 نفر از این افراد را می تونید در لیست دوستانتون داشته باشید!
--------------------------------------------

txb3h8n9mch5z0z3946e.jpg

اعضای تیم بازی سنتر(کلنPERSIAN):
PERSIAN=AmirMahmood
PERSIAN=DyaOkO
PERSIAN=Slipkboy
PERSIAN=Kianoosh
PERSIAN=xXx619
PERSIAN=SiavashRC
PERSIAN=AMiN...ENGiNE
PERSIAN=HEAVY BHD
PERSIAN=DEXON777
PERSIAN=
BIG ROOZI
دوستانی که مایل به عضویت در تیم هستند باید ClanTagشون را در بازی به PERSIANتغییر بدهند!

-------------------
کسانی که می خواهند این بازی را انلاین بازی کنند باید اخرین پچ را دانلود کنند! (البته کسانی که CD-KEYیاPACKاورجینال بازی را دارند!)
لینک دانلود پچ جدید:
این پچ برای سپتامبر2011هستش!

------------
کسانی که می خوان بازی را بدون کرک اجرا کنن اموزش این پست را بخونن!

با تشکر از Amin...Engine

-------------------------
جدیدترین نسخه برنامه ea download managerبرای دوستانی که cd-keyاورجنیال دارن و می خوان نسخه اصل بازی را دانلود کنند!

با تشکر از MASOUD_MW2

----------------------------
نحوه اپدیت PUNK BUSTER.
ابتدا برنامه PBرا دانلود کنید!
برای دانلود اینجا کلیک کنید!
سپس برنامه را نصب کرده و بازی BC2را به ان اضافه می کنید!
و در اخر هم CHECK FOR UPTADESرا می زنید تا فایل های مورد نیاز را دانلود کنه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HERO7293
بفرما دوست عزیز و جدید : :d

چاکرم صادق عزیز >:d<

ببین چون اول راه هستی برو دنبال باز کردن تمام تجهیزات، گدجت و ...
که احتمالا اگه خوب پیش بری تا لول 25 تمامشونو باز خواهی کرد، که باید از تمام سربازات استفاده کنی چرا که هر سرباز تجهیزات خاص خودشو داره.
بعدا شروع کن به بالا بردن لولت که برای این کار می تونی از دو سرباز Assault و Medic استفاده کنی چون سرعت امتیاز گیری توسط این دو نوع سرباز زیاد هستش.
البته اگه دنبال بالا بردن نسبت کشتن به مردنت هستی، از سرباز Assault استفاده کن چرا که سرعت عمل بالایی در کشتن داره و خیالت از گلوله راحته.
وقتایی هم که حوصله و تمرکز بالایی داره برو با Recon هد شات بزن.
اگر هم دوست داری بیشتر مخفی باشی و وسایل نقلیه داغون کنی و Baserape بکنی از Engineer استفاده کن.
در کل بستگی به خودت داره که توی کدوم نوع سبک و سرباز استعداد بالایی داره و تو رو به اهدافت می رسونه.
سعی کن توی تمام نقشه ها بازی کنی و نقشه ای که توش راحت تر و بهتر می تونی بازی کنی رو پیدا کنی.
من بیشتر تو همین سبک بازی می کنم الان لولم 1 شد ولی 2 تا اسلحه ی جدید داد.
یک سوال داشتم ، من الان رفتم تو بازی کلی آدم نایف کردم و یک سری چیز بهم داد که نام افرادی که نایف کردم روش بود ، اونا به چه دردم می خوره؟:>

یک سوال داشتم ، من الان رفتم تو بازی کلی آدم نایف کردم و یک سری چیز بهم داد که نام افرادی که نایف کردم روش بود ، اونا به چه دردم می خوره؟:>

مهم ترین ارزش این هستش که وقتی 500 تا نایف کردی بهت یک پلانتینویم میده که 10000امیتاز داره!
یک معیار هم می تونه برای کل انداختن باشه و... :d

بچه ها لطفا ضروری هست کمک کنید.
کسی میدونه این ارور استیم بخاطر چی هست؟

1k5dtgcdn32my6jw83uu.png

من تجربه ای از استیم ندارم ولی فکر کنم منظورش واضحه و میگه که اکانتت انقضاش تمومه.
ولی یک پیشنهادی که می کنم اینه که دوباره استیمتو نصب کنی.
اگه دیدی فایده نداره یه e-mail بهشون بزن و این عکس رو هم واسشون Attach کن، که 100 درصد جوابشو بهت میگن. :d
نگران نباش.

امین باور کن استیمو 8 بار از اول نصب کردم! 5 بار هم ویندوز زدم! و حتی هارد رو هم عوض کردم! اما این مشکل رو دارم!
دارم دیوونه میشم! عملا به هیچ گیمی دسترسی ندارم!
..........
خوب مشکل حل شد خداروشکر و اولین بازی رو که رفتم تو 18 تا نایف گرفتم تا مجموعشو بکنم 114 تا فکر کنم! البته یک هفته بود بازی نمیکردم وگرنه... :دی
و همچنین اولین بازی خودم بود که 100 تا کیل رو رد کردم! البته 70 80 90 زیاد داشتم ولی بالای 100 رو بار اول تجربه کردیم! که تمام کیل هام با اسنایپر بود بجز 18 تا نایف! :دی

آخرین ویرایش:

خوب مشکل حل شد خداروشکر و اولین بازی رو که رفتم تو 18 تا نایف گرفتم تا مجموعشو بکنم 114 تا فکر کنم! البته یک هفته بود بازی نمیکردم وگرنه... :دی
و همچنین اولین بازی خودم بود که 100 تا کیل رو رد کردم! البته 70 80 90 زیاد داشتم ولی بالای 100 رو بار اول تجربه کردیم! که تمام کیل هام با اسنایپر بود بجز 18 تا نایف! :دی

کدوم مپ بود؟!! Heavy Metal؟ 1000 تیکت؟

اچیومنتهای ویتنامم تموم شد فقط مونده برم چیت تهیه کنم که همه اسلحه ها رو پلاتین بگیرم:d

xcfzt2pofhg3uhghgqf5.jpg
نامرد من تا الان پاره شدم تا تونستم 8 تا از اسلحه هامو پلات کنم(بیشترشون از Assault)
حالا تو می خواهی بری چیت بزنی. )x
امیدوارم که پانک باستر بفهمه و بزنه بنت کنه یا نه اصلا بزنه اکانتتو پاک کنه یا بهتر از همه بزنه کامپیوترت رو هک و منفجر کنه. 8-x
وای چه حالی میده. =))
lol :p
نه بابا شوخی کردم ولی این کارا دیگه از تو بعیده. :d
بیا مثل یه مرد مبارزه کن و پلات بگیر. >:d<

درود.

من هم از فردا به جمعتون می پیوندم انشاالله! الان دارم 2 گیگ رو دانلود میکنم.
یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید :
من بازی رو از یکی از دوستان (GoW ) گرفتم که انگار اسم سربازشون هم Nooshmak ـه. می خواستم ببینم آموزش خاصی هست برای اینکه بتونم بازی کنم؟ البته یه چیزایی می دونم. من الان ایمیل و پسورد رو دارم، کرک رو هم نریختم (دوستان گفتن نباید بریزی). یه بار همینطوری خواستم وارد بازی بشم سی دی کی میخواست، اون رو هم از طریق Ea Download Manager و BC2 Game Details بدست اوردم ولی دیگه نرفتم داخل بازی! شنیدم مثل اینکه باید پانک باستر هم نصب کنم!؟ بعد از اینکه نصب کردم، BC2 رو Add کنم و check for updates بزنم؟؟ راستی سی دی کی رو مگه میشه دو بار زد، یعنی اگه الان بزنم قبول میکنه؟
راستی میبینم بعضی ها با استیم بازی می کنن و بعضی ها بدون استیم! چجوریاست؟

با تشکر

من هم از فردا به جمعتون می پیوندم انشاالله! الان دارم 2 گیگ رو دانلود میکنم.
یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید :
من بازی رو از یکی از دوستان (GoW ) گرفتم که انگار اسم سربازشون هم Nooshmak ـه. می خواستم ببینم آموزش خاصی هست برای اینکه بتونم بازی کنم؟ البته یه چیزایی می دونم. من الان ایمیل و پسورد رو دارم، کرک رو هم نریختم (دوستان گفتن نباید بریزی). یه بار همینطوری خواستم وارد بازی بشم سی دی کی میخواست، اون رو هم از طریق Ea Download Manager و BC2 Game Details بدست اوردم ولی دیگه نرفتم داخل بازی! شنیدم مثل اینکه باید پانک باستر هم نصب کنم!؟ بعد از اینکه نصب کردم، BC2 رو Add کنم و check for updates بزنم؟؟ راستی سی دی کی رو مگه میشه دو بار زد، یعنی اگه الان بزنم قبول میکنه؟
راستی میبینم بعضی ها با استیم بازی می کنن و بعضی ها بدون استیم! چجوریاست؟

خوش اومدی دوست من.
بازی آموزش نداره میای تو بازی تا لول7 زارت زارت میمیری! بعد همه چیز دستت میاد(سرور های سافت کور که مکس لول دارند رو اول برو) بازی پانک باستر رو می خواد همون کاری که گفتبی رو انجام بده ردیفه! CD-key رو هزار بار بزن! فقط با یک اکانت که اون CD-Key به نامش ثبت شده می تونی بازی کنی. هیچ بعضیا مثل مسعود از استیم گرفتن بعضیا مثل من بازی رو فیزیکی خریدن بعضی ها مثل سیاوش از EA خریدن. به همین راحتی به همین خوشمزگی!

• Like
Reactions: Slim $hady
امین باور کن استیمو 8 بار از اول نصب کردم! 5 بار هم ویندوز زدم! و حتی هارد رو هم عوض کردم! اما این مشکل رو دارم!
دارم دیوونه میشم! عملا به هیچ گیمی دسترسی ندارم!
..........

ماشالا مسعود!
به باشگاه 100+ خوش امدی!:d ولی! میبینم که اینجام چیت روشن کردی! خاموش کن ضایس!:d

نامرد من تا الان پاره شدم تا تونستم 8 تا از اسلحه هامو پلات کنم(بیشترشون از Assault)
حالا تو می خواهی بری چیت بزنی. )x
امیدوارم که پانک باستر بفهمه و بزنه بنت کنه یا نه اصلا بزنه اکانتتو پاک کنه یا بهتر از همه بزنه کامپیوترت رو هک و منفجر کنه. 8-x
وای چه حالی میده. =))
lol :p
نه بابا شوخی کردم ولی این کارا دیگه از تو بعیده. :d
بیا مثل یه مرد مبارزه کن و پلات بگیر. >:d<

نه بابا چیت چیه شوخی می کنم اگه چیتر بودم که بعد از 500 ساعت بازی بیشتر از 9 تا پلات داشتم ولی گلدها رو خوب گرفتم یعنی همه اسلحه هام حداقل یه گلد دارن در کل بیش از 210 گلد دارم اما مثلا استیت بعضی بازیکنها رو میبینی خیلی باحاله :)) یعنی تابلوئه :d چیت اگه پانک باستر هم نفهمه بازیکنهای حرفه ای تو بازی که میفهمن ;) فحش میدن :d مگه اینکه بری سرور نوب =))

فعلا پلاتو کاری ندارم یکم K/D باید بکشیم بالا ...

+

سرباز مردتر از سرباز من تو BC2 پیدا نمی کنی !

آخرین ویرایش:
ماشالا مسعود!
به باشگاه 100+ خوش امدی!:d ولی! میبینم که اینجام چیت روشن کردی! خاموش کن ضایس!:d
چشم! قول میدم دیگه نچیتم! :d
راستی دکسون دیشب اینو به عشق و یاد تو رفتم! این ویدئو رو ببین: :))

ولی اینکار بسی ناجوانمردانس و کار زشتیه! نکن بچه!
:sniper::lol:
http://www.4shared.com/video/1pQwGBNW/bfbc2-2011-01-13-12-00-01.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or