Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
بازیش خیلی اعتیاد آوره خصوصا وقتی میخوای اسلحت رو آپگرید کنی...این بتل رویال اسکوادش به شدت اعتیاد آوره...واقعا منی که حالم از وارزون به هم میخورد و بیش از 3 روز نتونستم به خاطر غیر طبیعی بودن تحملش کنم ، به این شدیدا اعتیاد پیدا کردم.

Sabotage و Gauntlet واقعا خوبن ،
مخصوصا Gauntlet ، که توش کلی نوآوری و ایده باحال هستش ، خیلی اسکوادی حال میده ،
چندتا راند داره که هر کدوم کارای متفاوتی باید توشون بکنیم تا (Qualify) صعود کنیم به مرحله بعدش
ما به قصد گرفتن چلنج ها رفتیم داخلش ، اول شدیم اومدیم بیرون :دی

آخرین ویرایش:
IMG_7489.jpeg
طبق گزارش‌های منتشرشده، طی چند روز اخیر در ماه نوامبر سرورهای BF6 با جهش ناگهانی پینگ روبه‌رو شده‌اند. این مشکل در بین بسیاری از کاربران داخل ایران نیز دیده می‌شود.
برای کاهش این اختلال‌ها معمولاً تغییر ریجن، محدود کردن دسترسی به سرورهای خاورمیانه یا استفاده از VPN می‌تونه تا حدی کمک‌کننده باشه (البته قطعی نیست).

— تا حد امکان با کابل LAN وصل شوید
— آپدیت‌ها و برنامه‌های پس‌زمینه‌ی ویندوز را غیرفعال نگه دارید

آخرین ویرایش:
اولین هلیکوپتر رو انداختم. خیلی حال داد :D جدی جدی بازی لااقل روی کنسول نیاز به دستکاری تنظیمات کنترل و گرافیکی داره برای اینکه تجربه‌ی بهتری ارائه بده. توی یوتیوب یه ویدئو پیدا کردم برای تغییر تنظیمات و بازی واقعا عوض شد!

View attachment 19ad06879e569-master_playlist.mp4

این مچ میکینگش هم دو روزی میشه دیوونه شده و حالش خوب نیست. یه مچ بودیم توی 48نفر فقط من و یکی دیگه بات نبود. واقعا ترسناک بود: )))
خوب داشت پیش میرفتا. نمیدونم چیکارش داشتن.

این مچ میکینگش هم دو روزی میشه دیوونه شده و حالش خوب نیست. یه مچ بودیم توی 48نفر فقط من و یکی دیگه بات نبود. واقعا ترسناک بود: )))
خوب داشت پیش میرفتا. نمیدونم چیکارش داشتن.
منم یه دست رفتم که ۴ نفر بودیم بقیه همه بات ٬ اومدم بیرون دوباره ورود کردم اوکی شد.

اولین هلیکوپتر رو انداختم. خیلی حال داد :D جدی جدی بازی لااقل روی کنسول نیاز به دستکاری تنظیمات کنترل و گرافیکی داره برای اینکه تجربه‌ی بهتری ارائه بده. توی یوتیوب یه ویدئو پیدا کردم برای تغییر تنظیمات و بازی واقعا عوض شد!

View attachment 402518
نوید تونستی اینجا بزار بی زحمت ت

علت اینکه توی بازی تیر غیب میخورید و نمیدونید از کجا بوده رو توی این ویدیو به خوبی توضیح میده

اینو اون روز تو‌ ردیت دیدم محسن!
همیشه برام جالب بود با این حجم از پارتیکل و‌ابجکت چه جوری سیستم بازی همه جی رو‌برای همه یکسان نگه میداره که فهمیدم !!! ولی از اون‌طرف هم انگار دایس برداشته سایدسرورهای مربوط به این جریان رو یا کم کرده یا حذف ونتیجه شده این

• Like
Reactions: .:Melkor:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or