Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
درسته ٬ من فصل بهار احساس کردم که دیگه حس گیم نیست ٬ اما به محض اینکه ۴ تا بازی خوب اومد دوباره منو ساعت ها نشوند پای کنسول
فارغ از حس گیم حس خیلی چیزهای دیگه هم نیست
حتی اگه همین امروز نسخه ۳ و ۴ یا ۱ رو بهمون بدن به شکل عجیبی اون خاطرات و تجربیات و احساساتی که توی اون سن باهاشون تجربه کردیم دیگه تجربه نمی‌کنیم
----------------------------
اگه توی خاورمیانه هنوز بات میندازه اول بازی لفت بدید یه بار دیگه سرچ کنید

درسته ٬ من فصل بهار احساس کردم که دیگه حس گیم نیست ٬ اما به محض اینکه ۴ تا بازی خوب اومد دوباره منو ساعت ها نشوند پای کنسول
دقیقا با ۴ تا عنوان خفن دوباره آدم جون میگیره ،
مثلا من با Ghost of Yotei اینطوری شدم‌ واقعا چسبید ،
در مورد این هم بازی واقعا لذت بخشه ، با یه اسکواد و هم‌ اسکوادی های پایه،
این همه مُد متنوع و تنوع گان و این همه چلنج و محتوای سیزن و اسکین و غیره واقعا چیزی کم نداره بازی🤩😎
...
یه نکته مهم دیگه اینه که موارد Setting بازی
همه شون توی حالت Default یا پیش فرض فاجعه اند!!!
چه رنگ بندی هم تیمی ها چه مدل نشونه گیری و تنظیمات کنترولر و غیره!
خود من برم جایی تنظیمات پیش فرض باشه دیوانه میشم!
حتما خیلی چیزا رو عوض کنید و باب میل خودتون بکنید.
کیفیت تجربه بازی رو واسه خودتون چندبرابر میکنید ‌.

• Like
Reactions: Destro
طراح هنری بازی Michael Kus از ریمیک مپ Grand Bazzar کانپست های بیشتری ارائه کرد👀
در حال حاضر خبر رسمی ای از ریمیک این مپ در BF6 وجود نداره ولی فکر نمیکنم طراح هنری بازی برای فان داره اینکارو میکنه....
View attachment 402179View attachment 402181View attachment 402182

بانک صادرات ایران :)) :))
به خوابش هم نمیدید تو مجامع جهانی ازش نام برده بشه :D جالبه که تابلوهاشون تو بازارهای قدیمی همینجوری اند واقعا، فکر کنم با AI زده باشه! یه سری ابجکت ها با بازتاب شون نمیخونن !!!

من چمیدونم هی میگی چرا من بدون هیچ کاری وصل میشم🙄😆
احتمالا سیم کارت سفید داری یا ایران نیستی 🤨
احتمالا بسته شبانه داری.برا همون یه بار موقع شروع تایم بسته شبانه ip رسیت میشه و یه بار هم موقع تموم شدن بازه زمانیش.الان دقیقا 2 تا نکته کلیدی برات تایپ کردم :)

• Like
Reactions: AM!R
دقیقا با ۴ تا عنوان خفن دوباره آدم جون میگیره ،
مثلا من با Ghost of Yotei اینطوری شدم‌ واقعا چسبید ،
در مورد این هم بازی واقعا لذت بخشه ، با یه اسکواد و هم‌ اسکوادی های پایه،
این همه مُد متنوع و تنوع گان و این همه چلنج و محتوای سیزن و اسکین و غیره واقعا چیزی کم نداره بازی🤩😎
...
یه نکته مهم دیگه اینه که موارد Setting بازی
همه شون توی حالت Default یا پیش فرض فاجعه اند!!!
چه رنگ بندی هم تیمی ها چه مدل نشونه گیری و تنظیمات کنترولر و غیره!
خود من برم جایی تنظیمات پیش فرض باشه دیوانه میشم!
حتما خیلی چیزا رو عوض کنید و باب میل خودتون بکنید.
کیفیت تجربه بازی رو واسه خودتون چندبرابر میکنید ‌.
تو پرانتز بگم من ۷۵ ساعت پای Yōtei بودم هنوزم پلات نکردمش :D

این تنظیمات و لطفن بهم بگو چون بعضی مپا انقدر نورش زیاده که یه چیزایی دیده نمیشه

ببینم Ribbon توی این بازی وجود نداره؟

آقا دمت گرم وصل شد.
اینطوری بزنید.
Primary: 78.157.58.254
Secondary: 78.157.58.255
آقا دمت گرم ، فقط با همین وصل شد ! من روی فیبر مخابرات هر dns داخلی و خارجی و پولی و رایگان و .... تست کردم ولی نشد که نشد ! ولی این ۲ تا گذاشتم مثل برق وصل شد بدون هیچ مشکلی ! ping خوبی هم داره ! فقط یک سوال این dns ها برای کجا هستش؟

• Like
Reactions: Abolfazlll
خوب یه تیپ بدم :D
اگر فاصله متوسط به بالا میرید فقط یه اسلحه
AK4D
تازه یه suppressor هم بندازید روش دیگه هیچی! خیلی قویه، البته اگر تو درگیری نزدیک بیفتید دخل تون اومده :D هیپ فایر و نرخ شلیک نداره ولی تو برد و دقت خوبه

• Like
Reactions: M@SOUD64 and Destro
احتمالا بسته شبانه داری.برا همون یه بار موقع شروع تایم بسته شبانه ip رسیت میشه و یه بار هم موقع تموم شدن بازه زمانیش.الان دقیقا 2 تا نکته کلیدی برات تایپ کردم :)
درود
نه بسته نداره ، فیبر ایرانسل هست ، حجم میخرم تا تموم شه هیچ شبانه اینا نداره . شاید از خودشون قطع و وصل شده.
تو پرانتز بگم من ۷۵ ساعت پای Yōtei بودم هنوزم پلات نکردمش :D

این تنظیمات و لطفن بهم بگو چون بعضی مپا انقدر نورش زیاده که یه چیزایی دیده نمیشه

ببینم Ribbon توی این بازی وجود نداره؟
نور پردازی و برایتنس باید خودت بالا پایین کنی بهش برسی ولی توی پی وی پیام بده چندتا نکته داره .

خوب یه تیپ بدم :D
اگر فاصله متوسط به بالا میرید فقط یه اسلحه
AK4D
تازه یه suppressor هم بندازید روش دیگه هیچی! خیلی قویه، البته اگر تو درگیری نزدیک بیفتید دخل تون اومده :D هیپ فایر و نرخ شلیک نداره ولی تو برد و دقت خوبه
قوی که نه قبول ندارم ولی خیلی دقیقه! ریکویل‌ش خیلی کمه ، واسه کانکوئست مپ‌ بزرگ بیشتر بدرد میخوره، تقریبا درگیری نزدیک کم میاره .

درود
نه بسته نداره ، فیبر ایرانسل هست ، حجم میخرم تا تموم شه هیچ شبانه اینا نداره . شاید از خودشون قطع و وصل شده.

نور پردازی و برایتنس باید خودت بالا پایین کنی بهش برسی ولی توی پی وی پیام بده چندتا نکته داره .

قوی که نه قبول ندارم ولی خیلی دقیقه! ریکویل‌ش خیلی کمه ، واسه کانکوئست مپ‌ بزرگ بیشتر بدرد میخوره، تقریبا درگیری نزدیک کم میاره .
دقیق با چهارتا گلوله می اندازه

الان با خیال راحت میشه گفت BF6 پروژه تمیزی شده و روند پیشرفت گیم‌پلی از بتا تا الان چشمگیر بوده. از همه‌ چیز مهم‌تر استراتژی مارکتینگ و بیزنس پلن خیلی خوب و کاربردی هم دارن. از زمان و نوع ریلیز Redsec گرفته تا الان که این یک هفته Trial رو دادن خیلیا رو مجاب کردن به خرید بازی. یه مدل Freemium خاص که مثلا مود Gauntlet برای پلیر حکم گیلاس روی کیک رو داره. (چه مود باحالیه واقعا)

فقط یه سری تنظیمات هست که تجربه بازی رو کاملا تغییر میده مخصوصا اگه با دسته بازی می‌کنید. تنظیمات پیش فرض هم کنترل و هم ویژوال اصلا برای competetive مناسب نیست و تو اولین فرصت باید تغییر بدید.

آره منم اینطوری شد الان ،
تابستون که برق میرفت خب منطقی بود مودم روشن خاموش میشد
ولی الان ، دیشب اوکی بود ، الان اومدم باید فعال میکردم دوباره.
دیگه همینه که هست چاره ای نیست!🙂
من البته این مشکل ندارم تا زمانی که مودم ری استارت نکنم نیاز به ثبت آی پی نیست.
با نت شاتل و دی ان اس شلتر پینگم رو ۵۰ هست راضیم فعلا 😁

• Like
Reactions: Efikiller and AM!R
خب منم مبین نت که گرفتم پینگم تغییر نکرد هر تنظیماتی که اعمال کردم و روی همون 90 تا 100 بود مث ایرانسل و با راهنمایی دوستان
تماس گرفتم پشتیبانی نت تایپ 3 بودم و امروز نت تایپ 2 شدم و وقتی بازی کردم با وجود اینکه بازم پینگ همون بود
قشنگ حس کردم روون تر شده ! یعنی با چند گلوله راحت طرف کشته میشد و سریع تر بودم تو بازی نسبت به قبل ... :-bd

یه مورد دیگه چون همیشه مپ های بزرگ با بازیکن های زیاد بازی میکنم و از قدیم عادتم هم شده Conquest و Escalation
دو روز قبل پسر داییم از شهرستان اومد و تو این چند روز فقط مد Squad Deathmatch و مپ Blackwell Fields بازی کردیم و البته مپ Saints Quarter هم جذابه
و امروز که رفته نمیتونم از پای این مد و این مپ بلند شم! بدجوری اعتیادآوره لامصب :D
حتی یه سری پلیر هستن تو این مد که هر وقت بازی کردیم اونا هم بودن و مشخصه دیگه جزو معتادین هستن Loool

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or