Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
حتی اگه بتل ۶ سرور بروزر هم اضافه کنه و بشه بهترین بتل ، باز هم بتل ۱ عزیز من میمونه 🥰🥲
هنوزم‌ کلیپ هاشو میبینم عشق میکنم باهاش ، ۱ فرای صرفا یک نسخه بتلفیلدعه! یه هنره یه ابسلوت سینمائه!
دقیقا فرای بتلفیده و و این "فرا" بودنش باعث شده به نحوی از چارچوب آشنای سری خارج بشه, تا حدی که خیلی ها - بالاخص بعضی وترن های سری- به عنوان یه Battlefield جدی نشناسنش.
برای خودم هم همچنان بهترین خروجی سری هست.. و متاسفانه بنظر میاد خواهد موند.

دقیقا فرای بتلفیده و و این "فرا" بودنش باعث شده به نحوی از چارچوب آشنای سری خارج بشه, تا حدی که خیلی ها - بالاخص بعضی وترن های سری- به عنوان یه Battlefield جدی نشناسنش.
برای خودم هم همچنان بهترین خروجی سری هست.. و متاسفانه بنظر میاد خواهد موند.
دلایل خیلی زیادی داره که آدم بخواد دلی از یه محصول قدیمی دیجیتال اونم یه بازی شوتر اول شخص خوشش بیاد! واسه من که اینطوریه یادآور و نوستالژی زمانی بوده که احساس میکنم حالم بهتر بوده! دغدغه ذهنیم کمتر بوده زندگی شاید راحت‌تر بوده ، خود گیم شاید بعضا راه اسکیپ نبوده و خودش بخشی از زندگی بوده ، اینا همه به کنار ، خود محصول هم با اون اتمسفر جادویی و فضا سازی و موسیقی های خفن و مپ های خاطره انگيزش محبوبش کرده .
بله درسته گان پلی ش شاید برای پرو ها و وتران های سری جذاب نباشه ولی بازم چیزی از ارزش هاش کم نمیکنه.

یادآور و نوستالژی زمانی بوده که احساس میکنم حالم بهتر بوده! دغدغه ذهنیم کمتر بوده زندگی شاید راحت‌تر بوده
این احتمالا قابل تعمیم به اکثریت غالبمونه..
ــــــــــــــــــ
خیلی ها به فلسفه Behemoth ها پوزخند میزدن و معتقد بودن هیچ کمکی به برگشت تیم در حال شکست نمیکرد, بلکه صرفا باعث میشد باخت هیجان انگیزتر و سقوط دراماتیک تری داشته باشن..
اما حقیقتا Who Cares؟
Fun بود.
و مگر رسالت اصلی یک بازی ویدیویی چیزی جز اینه؟

بتل ۱ واقعا تکرار نخواهد شد دیگه. میشه گفت اکثریت خیلی نگران بودن که چطور قراره یه بازی در زمان ‌ج‌ج۱ جذاب و سرگرم کننده باشه اما وقتی ریلیز شد همگان دیدن که بازی چقدر خفن بود. چقدر متنوع بود. چه سرورایی داشت. چه نبردای حماسی‌ای داخل بازی شکل میگرفت. حس و حال جنگ رو به خوبی حس میکردی. واقعا حیف که دیگه قرار نیست بتلی به اون کیفیت ببینیم. اون زمان فکرشو نمیکردیم اینطوری بشه ولی خب شد :D فقط کافیه مُد Operations رو به خاطر بیارید که همچنان رو دستش نداشتیم.

بتل ۶ منو خیلی یاده بتل ۳و۴ میندازه و از این لحاظ که کیفیت خروجی بازی به مراتب در سطح هموناس واقعا برا باارزشه
ولی بتل ۱
امان از بتل ۱ اصلا تو یه لول دیگه اون موقع حس میکردی داری بازی نسل ۱۰ بازی میکنی
نمیدونم کیا اونجا کار میکردن ولی اون موقع کم از معجزه اتفاق نیوفتاد

بتل ۶ منو خیلی یاده بتل ۳و۴ میندازه و از این لحاظ که کیفیت خروجی بازی به مراتب در سطح هموناس واقعا برا باارزشه
ولی بتل ۱
امان از بتل ۱ اصلا تو یه لول دیگه اون موقع حس میکردی داری بازی نسل ۱۰ بازی میکنی
نمیدونم کیا اونجا کار میکردن ولی اون موقع کم از معجزه اتفاق نیوفتاد
من یاد بتل یک میفتم مو هام سیخ میشه انقدر حماسی بود

بازی مود کوالیتیش 1440p هست در حالی BF2024 کوالیتیش 2160p بود برای همین نسبت به 2024 تو ذوق میزنه تار میزنه .
همه ستینگ ها motion blur و chromatic abbreviation و film grain و camera shake و غیره رو ببند بهتر میشه یکم .
اینو میدونم کاش نه ۱۴۴۰ حتی ۱۰۸۰ بود برا یه سری پلیرا محدود باگ شده بازی رو ۷۲۰ رندر و اپسکیل میشه تو فروم خود ea پلیرا دارن اطلاع میدن... تو اپدیت دیشبم خبری نبود منتظر پچ ۶ ام .

با این روش برای منم درست شد ولی الان یه مشکل دیگه دارم و نمیدونم داره به کجا وصل میکنه پینگم رفته رو 210 . حالت عادی با سرورای اروپا نهایت رو 100 - 110 بود .
برا من که پینگش خوبه.ایران هستید؟چون قاعدتا بحرین بلاک بشه باید نزدیکترین ریجن رو انتخاب کنه.برو پورتال و ریجن رو بزار اروپا ببین پینگ چند میده

19a76d4b61b31-screenshotUrl.jpg

• Like
Reactions: Destro
برا من که پینگش خوبه.ایران هستید؟چون قاعدتا بحرین بلاک بشه باید نزدیکترین ریجن رو انتخاب کنه.برو پورتال و ریجن رو بزار اروپا ببین پینگ چند میده
داداش این نمایش پینگ رو روی کنسول هم میشه فعالشون کرد یا از قسمت دیگه ای قابل مشاهده هستش؟
چون واسه من نشون نمیده اینا رو

بچه ها یا روتر ایسوس یا گوگل وای فایی بگیرید خودتون برا همه بازیا راحت کنید
روتر گوگل ارزون تره اگه دنبال یه چیز ارزونید
من الان هم با ست کردن ویتوری هم با بلاک آی پی با هر دو روش تونستم به سرورا اروپا وصل شم
بلاک ای پی بهتره چون پینگ بهتری میگیرید
ولی خب ای پی ها رو به چت جی بی تی بدید اگه مثل من وارد نیستید تا رنج آی پی ها رو بهتون بده وارد روتر کنید
من آیپی ها رو از طریق روتر گوگل بلاک کردم ولی بازم منو سرور خاورمیانه میندازه. شما راه حلی نداری؟

View attachment 400199
نکته جالب در مورد بلاک کردن ip. مشکلی که با vpn داشتیم این بود که وقتی من با vpn آلمان میومدم و تو پارتی bf6 چهار نفر بودیم،سیستم مچمیکینگ بازی یه میانگین میگرفت و چون اون 3 تا دوست دیگه ایران بودن باز مینداخت خاورمیانه و مجبور بودیم هر بازی من تنهایی برم داخل بازی و بقیه هم پشت سر من میومدن که اکثرا هم تو صف باید وایمیسادن.الان مزیت بلاک کردن ip اینه که هر چقدرم سیستم بازی به خودش فشار بیاره و خودش رو جر بده نمیتونه بندازه خاورمیانه چون من بلاک کردم و کل 4 نفرمون از همون منوی اصلی میریم سرور اروپا
خلاصه اینکه لیدر اسکوآد پذیرفته میشود و هزینه ی هر بازی هم 10 تومن :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or