Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
IMG_7175.jpeg
بر اساس BFBulletin:

در پچ بعدی اصلاح شده است:
— رفع باگ پرش از زمین
— تخصص‌های کلاس‌ها (باگ‌های مختلفی در آنها، مثلاً اینکه در سطح ۶ هیچ اتفاقی نمی‌افتد یا فعال نمی‌شود)
—رفع مشکل قفل شدن فریم ریت(از ۳۰۰فریم بیشتر دریافت نمیشه) در حالتNvidia Reflex
علاوه بر این، تیم روی موارد زیر کار می‌کند:
— لگد اسلحه / باگ‌های هدف‌گیری
— باگ‌های نت‌کد / ثبت برخوردها
— کمک هدف‌گیری - به زودی جزئیات بیشتری اعلام خواهد شد

این باگ پرش از زمین رو من یک ماه پیش بهش برخورد کرده بودم و نمیدونستم اصلاً باگ معروفی هست و بقیه هم تجربه اش کردن:|
اینقدر عجیبه که همون موقع ازش کلیپ ضبط کرده بودم و تا مدت ها تحلیلش می کردم که آخه چه اتفاقی این وسط افتاده :))
View attachment Battlefield™ 6 - 2025-11-12 4-29-27 PM.mp4

موضوع از این نظر برام جالب شد که الان این احتمال برام به وجود اومده که باگ های دیگه ای هم که تجربه کردم، میتونن باگ های معروفی باشن، مثل باگ لیزرِ الهی:D
View attachment Battlefield™ 6 - 2025-10-27 8-59-51 PM.mp4

این باگ پرش از زمین رو من یک ماه پیش بهش برخورد کرده بودم و نمیدونستم اصلاً باگ معروفی هست و بقیه هم تجربه اش کردن:|
اینقدر عجیبه که همون موقع ازش کلیپ ضبط کرده بودم و تا مدت ها تحلیلش می کردم که آخه چه اتفاقی این وسط افتاده :))
View attachment 400244

موضوع از این نظر برام جالب شد که الان این احتمال برام به وجود اومده که باگ های دیگه ای هم که تجربه کردم، میتونن باگ های معروفی باشن، مثل باگ لیزرِ الهی:D
View attachment 400245
اون لیزر که orbital Cannon هل دایورزه ، مشکلی نیست ، بودنش قشنگه :D
باگ پرش هم هفته بعد سه شنبه فیکسه.
با آپدیت دیروز باگ های بلوم که رفع شد ، هفته بعد هم خود بلوم بازی یه دور دیگه balance میشه (کمتر دارن میکنن)
+ کلی توی کامیونیتی نوت امروز صحبت کردن، بالانس vehicles و نت کد و ....

• Smile
Reactions: miladdej
اون لیزر که orbital Cannon هل دایورزه ، مشکلی نیست ، بودنش قشنگه :D
باگ پرش هم هفته بعد سه شنبه فیکسه.
با آپدیت دیروز باگ های بلوم که رفع شد ، هفته بعد هم خود بلوم بازی یه دور دیگه balance میشه (کمتر دارن میکنن)
+ کلی توی کامیونیتی نوت امروز صحبت کردن، بالانس vehicles و نت کد و ....
لیزر رو که همون لحظه دیدم از بس طبیعی بود و به نظر باگ نمیومد با خودم گفتم حتماً یه ایستر اگ یا همچین چیزی هست مثلاً دایس یه اسلحه لیزری توی مپ مخفی کرده و الان پلیرها باهاش اون هلیکوپتر رو زدن:))
این ایده Orbital Cannon هم خیلی خوبه! الان دیگه من نه تنها نمیخوام این باگ حذف بشه بلکه میخوام یه جوری به صورت ایستر اگ به بازی بازی اضافه بشه:D

از اون طرف این Bloom که اصلاً نمسیسِ منه و کلی اعصابم خورد شده سر این موضوع. چند تا کلیپ هم از این دارم و هر بار مثل مازوخیست ها نگاشون می کنم و اعصابم بیشتر داغون میشه~X(
View attachment Battlefield™ 6 - 2025-11-02 12-13-46 AM.mp4

View attachment Battlefield™ 6 - 2025-11-03 12-45-44 PM.mp4
هنوز بازی رو بعد از آپدیت تست نکردم ولی امیدوارم کلا حذفش کنن. این Hit Reg هم درست کنن که این مرگ های آنی هم دیگه پیش نیان خوب میشه8->

این بلوم خیلی باگ مزخرفیه! فکر کن داری به دشمن تیر میزنی عملا هیچ اتفاقی نمی افته! هرکی ندونه فکر میکنه مشکل از کانکشن یا رجیستر نشدن تیرهاست!
خودم واسم پیش میاد فکر میکردم تیرهام داره می‌خوره به لبه ی جایی که کاور گرفتم :دی پا میشدم درست میشد!
باگ پرش هم خوب بود چندتا کیل نابی باهاش گرفتم:دی

لیزر رو که همون لحظه دیدم از بس طبیعی بود و به نظر باگ نمیومد با خودم گفتم حتماً یه ایستر اگ یا همچین چیزی هست مثلاً دایس یه اسلحه لیزری توی مپ مخفی کرده و الان پلیرها باهاش اون هلیکوپتر رو زدن:))
این ایده Orbital Cannon هم خیلی خوبه! الان دیگه من نه تنها نمیخوام این باگ حذف بشه بلکه میخوام یه جوری به صورت ایستر اگ به بازی بازی اضافه بشه:D

از اون طرف این Bloom که اصلاً نمسیسِ منه و کلی اعصابم خورد شده سر این موضوع. چند تا کلیپ هم از این دارم و هر بار مثل مازوخیست ها نگاشون می کنم و اعصابم بیشتر داغون میشه~X(
View attachment 400270

View attachment 400271
هنوز بازی رو بعد از آپدیت تست نکردم ولی امیدوارم کلا حذفش کنن. این Hit Reg هم درست کنن که این مرگ های آنی هم دیگه پیش نیان خوب میشه8->
بلوم بعد آپدیت خیلی خوب شده.
حتما تست کن، هفته آینده بهتر هم میشه.

این بلوم خیلی باگ مزخرفیه! فکر کن داری به دشمن تیر میزنی عملا هیچ اتفاقی نمی افته! هرکی ندونه فکر میکنه مشکل از کانکشن یا رجیستر نشدن تیرهاست!
خودم واسم پیش میاد فکر میکردم تیرهام داره می‌خوره به لبه ی جایی که کاور گرفتم :دی پا میشدم درست میشد!
باگ پرش هم خوب بود چندتا کیل نابی باهاش گرفتم:دی
اون تیر نخوردن hitreg مزخرف موتور فراستبایته، از ۳ هر نسخه چند ماه تا فیکس بشه همینه.
بدترین توی ۵ و ۴ و هفته اول ۲۰۴۲ بود.
خود bloom هم نباشه نمیشه، اگر نه همه گانا عین کالاف لیزر از این سر مپ اون سر مپ رو full auto میزنه.
مقدارش اما خب قابل بحث هست که ایشالا هفته بعد یه گیم پلی حتی بهتر از این هفته خواهیم داشت.
+ امیدوارم این بلوم SMG ها بیشتر بشه، توی رنج از AR و carbine بهتر میزنه.

• Like
Reactions: AM!R
من آیپی ها رو از طریق روتر گوگل بلاک کردم ولی بازم منو سرور خاورمیانه میندازه. شما راه حلی نداری؟
رنج آی پی ها رو درست وارد کردی؟
اگه درست وارد کردی یه ریبوت بزن روتر رو
بعد یکی از بچه ها سرور بحرین هم ای پی هاشو گذاشته بود اونا هم اضافه کن شاید درست بشه

رنج آی پی ها رو درست وارد کردی؟
اگه درست وارد کردی یه ریبوت بزن روتر رو
بعد یکی از بچه ها سرور بحرین هم ای پی هاشو گذاشته بود اونا هم اضافه کن شاید درست بشه
میتونی آیپی هایی که بلاک کردی رو بفرستی؟
اره اون آیپی های بحرین که مالک فرستاد رو بلاک کردم

لیست کامل IPها با فرمت CIDR برای بلاک کردن تمام سروهای خاورمیانه در روترهای OpenWrt و Mikrotik

157.175.0.0/16
15.185.0.0/16
15.184.0.0/16
99.77.147.0/24
99.77.0.0/16
52.95.228.0/24
52.95.224.0/19
52.94.249.160/27
52.94.248.0/21
15.177.87.0/24
15.177.0.0/16
16.20.0.0/14
16.24.0.0/13
18.128.0.0/9
18.64.0.0/10
18.32.0.0/11
15.188.0.0/16
15.179.0.0/16
15.184.0.0/14
15.180.0.0/14
15.185.0.0/16
157.175.0.0/16

دیشب با دوستان رفتیم اروپا ولی اونقدر نق زدن که وای تیرامون نمیخوره پینگمون زیاده(۱۰۰-۱۱۰ بودن) که بر گشتیم همون خاورمیانه :)
ملت اونقدر بات زدن و حریف ضعیف جلوش افتاده که جلوی اروپایی ها بهونه میارن :)
به دوستات حق میدم،یادمه توی سریهای قبلی بتلفیلد با پینگ بالاتر از اینا هم بدون مشکل مپ رو جارو میکردیم ولی توی BF6 کلا انگار جوریه که تفاوت پینگ خیلی روی بازی تاثیر گذاشته و عملا نمیشه مقابل کسی که پینگش خوبه بازی کرد و راحت کیل گرفت،با این اوصاف بهترین سرور برای پینگ ما همین باتفیلد خاورمیانس که اونم با سیستم مچ میکینگ فراشخمی وضع خوبی از لحاظ پلیر نداره

به دوستات حق میدم،یادمه توی سریهای قبلی بتلفیلد با پینگ بالاتر از اینا هم بدون مشکل مپ رو جارو میکردیم ولی توی BF6 کلا انگار جوریه که تفاوت پینگ خیلی روی بازی تاثیر گذاشته و عملا نمیشه مقابل کسی که پینگش خوبه بازی کرد و راحت کیل گرفت،با این اوصاف بهترین سرور برای پینگ ما همین باتفیلد خاورمیانس که اونم با سیستم مچ میکینگ فراشخمی وضع خوبی از لحاظ پلیر نداره
بله ، نت کد و hit reg بازی با پینگ ۱۰ـ۱۵ هم کلی مشکل داره ، چه برسه پینگ ۱۰۰-۱۱۰

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or