Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
من بازی رو دیشب آپدیت کردم ولی فرصت نشد بازیش کنم،چند دقیقه پیش گفتم برم توی پورتال ببینم چه تغییراتی توی کنترل و تجهیزات جت و هلی دادن که دیدم تغییرات اونقدر زیاد بوده که جت و هلی قابلیت مخفی کاریشون به حد اعلا رسیده و واقعا از نظرها محو شدن،این شما و شاهکار جدید اول سیزن تیم بتلفیلد،واقعا جا داره بابت این سورپرایزهای پشم ریزون ازشون تقدیر و تشکر بشه😂

Attachments

• 19a2c71fe1183-screenshotUrl.jpg
    19a2c71fe1183-screenshotUrl.jpg
    247 KB · مشاهده: 49
  • Like
Reactions: Roozbeh psp
یه باگ فوق عجیب داره توی بتل رویال
اسم ات. اسم خودت نیست !!!
یعنی هر راند اسم ات برای هم تیمی ایت عوض میشه :D

به بنده خدای ایرانی با ما افتاد بعد مثلا دیدم اسمش redcat بود بعد مچ بعدی فکر کردم افتاده بیرون ولی صداش می اومد بعد دیدم نوشته bluedog بعد گفتم شاید اسم ea اش با psn اش فرق داره بعد تو مچ سوم دیدم whitesnake شده :))
جالبیش اینه اونم به من میگفت چرا اسمت عوض میشه :D

نقشه های بازی نسبت به نسخه های قبل سایز کوچکتری داشتن(غیر از firestorm) ولی این نقشه blackwell field با مد conquest بنظرم دقیقا چیزیه که امضای بتلفیلده .
با اینکه نقشه بزرگه ولی طراحیش جوریه تقریبا همه نبردها شلوغ میشه و واقعا با این نورپردازی و انفجار ها و آتش سوزی ها بخصوص تو سکتور c یه حالت سینماتیک خیلی باحال ایجاد میکنه

مطمئنی داداش این همون م‌ ایه که ماها هم بازی میکنیم :|
این مپ به گرات از بدترین مپ ها بدتره، خیلی بده، اونقدری بده که به خودی خود میتونه ۲۰۴۲ رو بشوره ببره

• Smile
Reactions: .:Melkor:.
اقا یه سوال اگه من بتونم بتل رویال بتلفیلد رو اجرا کنم یعنی بازی اصلی هم بدونه مشکل میتونم اجرا کنم
منظورم مشکلات Secure Boot و tpm 2 هست که یعنی سیستمم ساپورت میکنه دیگه درسته
یا نه بتل رویال Secure Boot و tpm 2 نمیخواد چون تو استیم که قسمت نیازهاش که چیزی نزده بود

درود دوستان ، میخواستم یه خورده از سیستم Anti-Cheat بازی و این Secure Boot توضیح بدید ، اولا اصلا اینا چی هستن ؟ دوما آیا جداگانه روی سیستم نصب میشن یا عملا در Exe خود بازی Integrated هست ؟ سوما با پاک شدن بازی آیا به طور کامل پاک میشه یا خیر ؟ پیشاپیش سپاس :x:x:x

Secure boot برای همه بازیهایی که آنتی چیت در سطح کرنل که روی هسته ویندوز میشینه رو داشته باشن مورد نیازه.
مثل LOL/Valorant و...
یا آنتی چیت Faceit

اسم این آنتی چیت Javelin
EA با بتلفیلد شروع کرده و قطعا این رو به فیفا و همه بازیهاش میاره.

اصولا ویندوز 11 خودش این رو ازت میخواد ولی خب میشه دورش زد.
ولی بهتر اینه که کلا فعالش کنی ، یه گزینه اییه که همینطور موارد استفادش داره بیشتر و بیشتر میشه.
خلاصش اینه که یه گزینه امنیتی مدرنه که برای جلوگیری از اجرای کدهای مخرب حین بوت شدن ویندوزه.
قبل از اجرای ویندوز کدهایی که میخوان اجرا بشن رو چک میکنه و اگه امضای شناخته شده نداشته باشن رو اجازه اجرا بهشون نمیده.
اگه توجه کنی ویندوز 11 این رو تقریبا اجباری کرده بود (با اینکه برای PCهای قدیمی که این گزینه رو ندارن میشد دورش زد).

حالا یکسری آنتی چیتهای مدرن که میرن روی هسته ویندوز میشینن و از اونجا به منابع سیستم دسترسی سطح پایین دارن به این گزینه Secure boot نیاز دارن.
از جمله همین Javelin که EA برای BF6 آورده که به عنوان برنامه جدا نصب میشه ولی به صورت معمول ردپایی ازش نمیبینی.
نگرانی بابت نصب و حذفش هم نداشته باش ، با پاک شدن بازی ایشون هم پاک میشه.
اگه اتومات حذف نشد ، آدرسش اینه:
C:\Program Files\EA\AC

اصولا ردپایی ازش نمیبینی، چون تو سطح سرویس های ویندوز کار میکنه.
از این آنتی چیتها بازیهای دیگه هم دارن مثل Valorant یا آنتی چیت Faceit و...
=========
=========
برای REDSEC هم اینطوره.
اصلا خیلی خیلی بیشتر از بازی اصلی این مود نیاز به همچین آنتی چیتی داشت.
چون رایگانه و به راحتی در دسترس چیترها.
حتما با تو این مود چیتر میبینیم ولی بسیار کمتر از حالتی که یه همچین آنتی چیت پیشرفته ای وجود نمیداشت.
حداقلش اینه که این چیت و برنامه های دوزاری رو که در دسترس همست رو به راحتی شناسایی میکنه.

خلاصش اینه که یه گزینه امنیتی مدرنه که برای جلوگیری از اجرای کدهای مخرب حین بوت شدن ویندوزه.
قبل از اجرای ویندوز کدهایی که میخوان اجرا بشن رو چک میکنه و اگه امضای شناخته شده نداشته باشن رو اجازه اجرا بهشون نمیده.
اگه توجه کنی ویندوز 11 این رو تقریبا اجباری کرده بود (با اینکه برای PCهای قدیمی که این گزینه رو ندارن میشد دورش زد).

حالا یکسری آنتی چیتهای مدرن که میرن روی هسته ویندوز میشینن و از اونجا به منابع سیستم دسترسی سطح پایین دارن به این گزینه Secure boot نیاز دارن.
از جمله همین Javelin که EA برای BF6 آورده که به عنوان برنامه جدا نصب میشه ولی به صورت معمول ردپایی ازش نمیبینی.
نگرانی بابت نصب و حذفش هم نداشته باش ، با پاک شدن بازی ایشون هم پاک میشه.
اگه اتومات حذف نشد ، آدرسش اینه:
C:\Program Files\EA\AC

اصولا ردپایی ازش نمیبینی، چون تو سطح سرویس های ویندوز کار میکنه.
از این آنتی چیتها بازیهای دیگه هم دارن مثل Valorant یا آنتی چیت Faceit و...
=========
=========
برای REDSEC هم اینطوره.
اصلا خیلی خیلی بیشتر از بازی اصلی این مود نیاز به همچین آنتی چیتی داشت.
چون رایگانه و به راحتی در دسترس چیترها.
حتما با تو این مود چیتر میبینیم ولی بسیار کمتر از حالتی که یه همچین آنتی چیت پیشرفته ای وجود نمیداشت.
حداقلش اینه که این چیت و برنامه های دوزاری رو که در دسترس همست رو به راحتی شناسایی میکنه.
اقا من میخوام بازی رو بگیرم Secure Boot هم فعاله و نسخه بتاشم تونستم بازی کنم فقط شکم ورژن tpm 2 هست که بازی برای اجرا میخواد برای من tpm 1 هست ایابازی اجرا میشه یا نه اگه نه چکار کنم ورژن 2 بشه
ایا بتل رویالشم میخواد Secure Boot رو
اقا یه سوال اگه من بتونم بتل رویال بتلفیلد رو اجرا کنم یعنی بازی اصلی هم بدونه مشکل میتونم اجرا کنم
یا نه بتل رویال Secure Boot و tpm 2 نمیخواد چون تو استیم که قسمت نیازهاش که چیزی نزده بود

اقا من میخوام بازی رو بگیرم Secure Boot هم فعاله و نسخه بتاشم تونستم بازی کنم فقط شکم ورژن tpm 2 هست که بازی برای اجرا میخواد برای من tpm 1 هست ایابازی اجرا میشه یا نه اگه نه چکار کنم ورژن 2 بشه
ایا بتل رویالشم میخواد Secure Boot رو
آره همونطور که گفتم این آنتی چیت که نیاز به فعال کردن سکیور بوت داره برای بخش بتل رویال حیاتی تر از بخش مولتی پلیر بازیه.
چون که رایگانه و هر کسی بهش دسترسی داره و بدون ریسک میتونه چیت و... رو فعال کنه.

و باز هم آره اگه بتل رویال رو بدون مشکل اجرا کردی بازی اصلی رو هم مشکلی نداری.

و نه متاسفانه ، اگه مادربورد فقط tpm 1.2 داره فکر نکنم بشه اجراش کرد.
مدل مادربوردت چیه؟

آره همونطور که گفتم این آنتی چیت که نیاز به فعال کردن سکیور بوت داره برای بخش بتل رویال حیاتی تر از بخش مولتی پلیر بازیه.
چون که رایگانه و هر کسی بهش دسترسی داره و بدون ریسک میتونه چیت و... رو فعال کنه.

و باز هم آره اگه بتل رویال رو بدون مشکل اجرا کردی بازی اصلی رو هم مشکلی نداری.

و نه متاسفانه ، اگه مادربورد فقط tpm 1.2 داره فکر نکنم بشه اجراش کرد.
مدل مادربوردت چیه؟

GA-Z97X-Gaming 5 گیگابایت​

i7 4790k cpu
پس چرا بتاشو رو تونستم بازی کنم البته اولش ایراد میگرفت بعد که Secure Boot درست کردم اجرا شد

GA-Z97X-Gaming 5 گیگابایت​

i7 4790k cpu
پس چرا بتاشو رو تونستم بازی کنم البته اولش ایراد میگرفت بعد که Secure Boot درست کردم اجرا شد
خب اگه بتاشو بازی کردی پس مشکلی نداری.
شرایط و پیش نیازهای اجرای آنتی چیت و... همونه ، چیزی عوض نشده.
ولی اگه قسط خرید BF6 رو داری باز هم حتما همین Redesec رو امتحان کن که مطمئن شی و خیالت راحت بشه.
نسخه بدون تکسچر پکهاش زیر 40 گیگه فکر کنم.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
دوستان اگه مشکل سرور دارید و می‌خواهید به سرور آمریکا وصل بشید منو اد کنید باهم بزنیم
EA: essi_gamer7

Sent from my iPhone using Tapatalk
گوشت قربونی میخای ! :)
سرور آمریکا وصل شیم که عملا میشیم stupid bot برا حریف مقابل
اینا بیان بات رو حذف کنن کلا مشکل پلیر پیدا کردن درست میشه.2 واحد محاسبات عددی پیشرفته پاس میکردن میفهمیدن که وجود بات باعث این گپه بازیکن هستش

• Like
Reactions: VICE
من تاپیک رو چک نمیکردم.
بتل پس 25 دلاری چی میگه؟؟!

با این موفقیت بازی خدا به داد پلیرها و فنها برسه.
ورژن گرونتر بتل پسه که ۲۵تا رده رو اسکیپ میکنه و یسری ایتم ظاهری خاص میده. سر همین ۲۵ دلاره که اسکین اسلحه و تانک و بوستر و ... میده در کنارش و اجباری نیست.
بتل پس عادی هزار و صدتا پوینت میخواد که همون ۱۰ دلار همیشگیه. چیزیو گرون نکرده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DM.JAGUAR
همه بازیا ورژن گرونتر بتل پس رو دارن که ۲۵تا رده رو اسکیپ میکنه و یسری ایتم ظاهری خاص میده. بتل پس پرو ۲۵ دلاری همینه که اسکین اسلحه و تانک و بوستر و ... میده در کنارش و اجباری نیست.
بتل پس عادی هزار و صدتا پوینت میخواد که همون ۱۰ دلار همیشگیه. چیزیو گرون نکرده.
ممنون بابت توضیح اینکه بتل پس چیه و آیا من گفتم خرید بتل پس اجباریست؟ :D
یا چیزی رو گرون کرده؟ (که البته 5 دلاری به نسبت نسخه قبل شده ولی خب اونقدری نیست)

با موفقیت بازی تمرکز درآمدزایی بازی بیشتر میره به این سمت و در ادامه و فصلهای آینده(حتی نسخه های آینده) باید بتونن بتل پس رو همچنان جذاب و خواستنی نگه دارن و خب این تا یه جایی پتانسیل این رو داره که دری وری تینیجر/خردسال پسند قاطیش نکنی.
این مسیر تهش از الان معلومه که چیه.

منظورم در مورد نشونه های بازی از اینکه دارن به سمت درآمدزایی به شیوه Cod میرن بود که از قبل انتشار هم بیمش میرفت.
بحثی که تو چند صفحه آخر هم بهش اشاره شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or