Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
ممنون بابت توضیح اینکه بتل پس چیه و آیا من گفتم خرید بتل پس اجباریست؟ :D
یا چیزی رو گرون کرده؟ (که البته 5 دلاری به نسبت نسخه قبل شده ولی خب اونقدری نیست)

با موفقیت بازی تمرکز درآمدزایی بازی بیشتر میره به این سمت و در ادامه و فصلهای آینده(حتی نسخه های آینده) باید بتونن بتل پس رو همچنان جذاب و خواستنی نگه دارن و خب این تا یه جایی پتانسیل این رو داره که دری وری تینیجر/خردسال پسند قاطیش نکنی.
این مسیر تهش از الان معلومه که چیه.

منظورم در مورد نشونه های بازی از اینکه دارن به سمت درآمدزایی به شیوه Cod میرن بود که از قبل انتشار هم بیمش میرفت.
بحثی که تو چند صفحه آخر هم بهش اشاره شد.
Core community بتلفید خیلی سفت تر از COD هستش.
همین الان سر چهارتا اسکین و فلان بزن بزنه هر دفعه هم میکشن عقب. (اسکین سبز پر رنگی که بود رو اصلاح کردن)
ولی خب رفتن جاهای دیگه رو خیلی monitize میکنن ، اسکین ها رو قطعا نخواهند توانست.

• Like
Reactions: Destro
ممنون بابت توضیح اینکه بتل پس چیه و آیا من گفتم خرید بتل پس اجباریست؟ :D
یا چیزی رو گرون کرده؟ (که البته 5 دلاری به نسبت نسخه قبل شده ولی خب اونقدری نیست)

با موفقیت بازی تمرکز درآمدزایی بازی بیشتر میره به این سمت و در ادامه و فصلهای آینده(حتی نسخه های آینده) باید بتونن بتل پس رو همچنان جذاب و خواستنی نگه دارن و خب این تا یه جایی پتانسیل این رو داره که دری وری قاطیش نکنی.
این مسیر تهش از الان معلومه که چیه.

منظورم در مورد نشونه های بازی از اینکه دارن به سمت درآمدزایی به شیوه Cod میرن بود که از قبل انتشار هم بیمش میرفت.
بحثی که تو چند صفحه آخر هم بهش اشاره شد.
بازی قراره چند سالی عمر کنه خب باید از یه جایی درامد روتین داشته باشن :D
Cod هرسال نسخه جدید میده و نمیدونم آیتمای بتل پس هر نسخه که پلیر بابتش پول خرج میکنه منتقل میشه به نسخه بعدی یا نه ولی باز بتل ۶ میدونی هرچی میگیری تا چندسال میتونی ازش استفاده کنی!
اگه پلیربیس باهاش به مشکل بخورن قطعا به گوش سازنده میرسه منتهی به صورت کلی ورژن گرونتر بتل پس خیلی وقته باب شده که تاثیری توی تجربه پلیر نمیذاره خوشبختانه وقتی ورژن ۱۰ دلاریش هست.

بازی قراره چند سالی عمر کنه خب باید از یه جایی درامد روتین داشته باشن :D
Cod هرسال نسخه جدید میده و نمیدونم آیتمای بتل پس هر نسخه که پلیر بابتش پول خرج میکنه منتقل میشه به نسخه بعدی یا نه ولی باز بتل ۶ میدونی هرچی میگیری تا چندسال میتونی ازش استفاده کنی!
اگه پلیربیس باهاش به مشکل بخورن قطعا به گوش سازنده میرسه منتهی به صورت کلی ورژن گرونتر بتل پس خیلی وقته باب شده که تاثیری توی تجربه پلیر نمیذاره خوشبختانه وقتی ورژن ۱۰ دلاریش هست.
درآمد که هیچ اشکالی نداره.
اما خب این روند موفقیت بتل پس اگه بشه جزو بخشهای اصلی اون خب در آخر به چیزی شبیه به COD شدنش اجتناب ناپذیره.
الان که همه چی گل و بلبله قطعا خیلی باهاش مشکلی نداریم.
ولی من نوستراداموس وار آینده را تاریک میبینم:D
Core community بتلفید خیلی سفت تر از COD هستش.
همین الان سر چهارتا اسکین و فلان بزن بزنه هر دفعه هم میکشن عقب. (اسکین سبز پر رنگی که بود رو اصلاح کردن)
ولی خب رفتن جاهای دیگه رو خیلی monitize میکنن ، اسکین ها رو قطعا نخواهند توانست.
یادت رفته ماها یه زمانی هسته سخت کمیونیتی CODها هم بودیم؟
رفته رفته کمپانی میره به اون سمتی که پول هست ، اونهم EA ، تصمیمش با ما نیست.
ماها یه جاهای اون آخر با این مسائل کنار میایم ، مثل شکل گیم پلی ، کنترل ، شوتینگ ، موومنت که با هر نسخه تغییرات زیادی کرده و خیلی به سمت COD رفته.

نمیخوام از الان آیه یاس بخونم ولی خب من دقیقا این شرایط رو با COD تجربه کردم.
هیچوقت فکر نمیکردم که از COD 2 که با بچه ها آنلاین بازی میکردیم برسیم به اینهایی که الان اکتیویژن الان میسازه ، با این اسکینهای دری وری که میزاره تو بازی.
یا حتی روندی که بتلفیلد از 1942 که تو گیم نت با بچه ها بازی میکردیم هم تا این نسخه آخر طی کرده رو هم برام قابل پیش بینی نبود.

خلاصه من اصلا خوش بین نیستم.
موفقیت بتل پس و اسکینهای جذاب و... یک تلست برای استودیوها/کمپانی ها.
با همه گیرشدن بازی و جذب پلیرهای بیشتر و... قطعا تمرکز میره روی هرچه پر زرق و برق تر کردن اونها و شاید همینی بشه که الان تو COD میبینیم.

البته خوشحال تر میشم که خلاف این باشه و چند سال دیگه این پستم رو نقل قول کنم و بگم که اشتباه فکر میکردم.

فرق cod و بتل مخاطباش هست. مخاطبی که هر سال به پیش اف شتی که میسازه ۷۰ دلار میده و صداش درنمیاد که کمپینت افتضاحه، مولتیت بالانس نیست، اسکینات مزخرفه و تغییراتی که سالانه میدی به درد نمیخوره خب مشخصه سازنده حریص میشه!
سر همین اسکینا چقدر از مخاطباش بایکوتش کردن؟ توی هر مچ عملا نصف پلیرارو میدیدی که اسکینارو داشتن. مقایسه کنین با مخاطبای بتل که یه اسکین با ماسک جوکر آورده صدای همه دراومده یا سر ۲۰۴۲ عملا شلوار از پای دایس دراوردن!
اینکه اینده چی میشه کسی نمیدونه ولی قطعا بلای cod سمت اینور نمیاد دلیلشم مخاطباشه. مخاطبای cod چشم بسته هرچی اکتیویژن بده میخرن و جیب این کمپانی رو با اسکینای مبتذل پر کردن همیشه. اینور از این خبرا نیست :D

فرق cod و بتل مخاطباش هست. مخاطبی که هر سال به پیش اف شتی که میسازه ۷۰ دلار میده و صداش درنمیاد که کمپینت افتضاحه، مولتیت بالانس نیست، اسکینات مزخرفه و تغییراتی که سالانه میدی به درد نمیخوره خب مشخصه سازنده حریص میشه!
سر همین اسکینا چقدر از مخاطباش بایکوتش کردن؟ توی هر مچ عملا نصف پلیرارو میدیدی که اسکینارو داشتن. مقایسه کنین با مخاطبای بتل که یه اسکین با ماسک جوکر آورده صدای همه دراومده یا سر ۲۰۴۲ عملا شلوار از پای دایس دراوردن!
اینکه اینده چی میشه کسی نمیدونه ولی قطعا بلای cod سمت اینور نمیاد دلیلشم مخاطباشه. مخاطبای cod چشم بسته هرچی اکتیویژن بده میخرن و جیب این کمپانی رو با اسکینای مبتذل پر کردن همیشه. اینور از این خبرا نیست :D
جوونی آقا :D
COD هم دقیقا همین مسیر رو طی کرد.
اگه درست یادم باشه از بعد از MW3 یا Ghosts کم کم شروع کردن که این اسکینهای اجق وجق رو تو بخش مولتی پلیر بیارن.(البته به این زنندگی نبود)
اون موقع هم خود ماها همچین کامنتهایی میدادیم که امکان نداره بازی از این تم بزرگسالانه و نظامیش خارج بشه.
اینکه فکر میکنی کمیونیتی بتلفیلد جدای از بخش گیمینگ هستن خیلی خوشبینانست.

اگه درست یادم باشه از بعد از MW3 یا Ghosts کم کم شروع کردن که این موارد رو تو بخش مولتی پلیر بیارن.
اون موقع هم خود ماها همچین کامنتهایی میدادیم که امکان نداره بازی از این تم بزرگسالانه و نظامیش خارج بشه.
جوون چیه از همون نسخه های اولش پلیرش بودم بیخیال خدایی :D
ببین بلایی که سر cod اومده عرضه سالیانه و مخاطبای بله قربانگوش هستن. این ۲تارو حداقل فعلا اینور نداریم.
بعدشم با این وضعیت صنعت گیم که یه ناشر سفت و سختی مولتی پلتفرم میشه که صد سال سیاه کسی فکرشم نمیکرد یا یکی رو عربستان میخره فردارو نمیشه پیش بینی کرد! مهم اینه الان بعد سالها یه بتل خوب اومده که امسال مارو از رفتن مجبوری به سمت همون cod تا چندسال بی نیاز میکنه‌. فردا روزی بتلم سالانه بشه و پول بچاپه طبیعتا بخشیش مقرصش خود ما مخاطباش بودیم‌. تا اون موقع که برسه فعلا از همین شوتر نابی که ساختن لذت ببریم! در حال حاضر حتی یه اسکین با ماسک خنده جوکرم واکنش تند میگیره و جوابشم میبینیم. فردا روزی ممکنه cod به حمدالله از هستی ساقط بشه یا بتل سالانه و پول پرست، حالا الانو بچسب.

اگه درست یادم باشه از بعد از MW3 یا Ghosts کم کم شروع کردن که این اسکینهای اجق وجق رو تو بخش مولتی پلیر بیارن.(البته به این زنندگی نبود)
ببین ملت ۲۰۴۲ رو نخریدن واقعاً ، گیم پلی رو عوض کردن مپ ها رو عوض کردن( در واقع کلا بازی رو خیلی codify کردن)
و واقعاً ملت نخریدن.
کالاف بازم میگم جون به جونش کنی ملت میخرن ، اکتیویژن هر سال همون کثافت رو میده ، امسال ببین چقدر خوب می‌فروشه چون SBMM رو برداشته.
به همه چی راضی میشن خریدار های COD ولی بتلفید پلیر واقعاً نمیخره، حال نکنه میگه خب میرم یچی دیگه میخرم.
امسال اگر بتل نبود همون سازنده های قدیم dice (embark) بازیشون قطعاً حتی با وجود extraction shooter بودنش رکورد فروش میزد.
بازم سر چیه ؟ بتلفید باز جماعت با نوستالژی ۱۵ سال پیش زندست، در صورتی که cod فن‌ میگه BO4 چقدر عالی بود ، cold war فوق العاده بود ، به به و چه چه بریم پول بدیم.
یارو میگه شبیه بتل ۳ نباشه ، حس بد کمپانی ۲ نده نمیخرم چرا بخرم.
ماکان جان مسأله اصلا این نیست که بتلفید فن تافته جدا بافتست، مسأله ای که هست و خودمم باهاش مشکل دارم اینه که فن های بازی با نوستالژی دو هزار سال پیش زندن، مثل فن های Halo

آخرین ویرایش:
ببین ملت ۲۰۴۲ رو نخریدن واقعاً ، گیم پلی رو عوض کردن مپ ها رو عوض کردن( در واقع کلا بازی رو خیلی codify کردن)
و واقعاً ملت نخریدن.
کالاف بازم میگم جون به جونش کنی ملت میخرن ، اکتیویژن هر سال همون کثافت رو میده ، امسال ببین چقدر خوب می‌فروشه چون SBMM رو برداشته.
به همه چی راضی میشن خریدار های COD ولی بتلفید پلیر واقعاً نمیخره، حال نکنه میگه خب میرم یچی دیگه میخرم.
امسال اگر بتل نبود همون سازنده های قدیم dice (embark) بازیشون قطعاً حتی با وجود extraction shooter بودنش رکورد فروش میزد.
بازم سر چیه ؟ بتلفید باز جماعت با نوستالژی ۱۵ سال پیش زندست، در صورتی که cod فن‌ میگه BO4 چقدر عالی بود ، cold war فوق العاده بود ، به به و چه چه بریم پول بدیم.
یارو میگه شبیه بتل ۳ نباشه ، حس بد کمپانی ۲ نده نمیخرم چرا بخرم.
خب بحث داره میره جاهایی که از ظرفیت تاپیک خارجه و من یکی فکر کنم دارم روی اعصاب بچه ها راه میرم:D
این پست آخرم در مورد این موضوعه.
پس کلش رو مینویسم که نظرم رو کامل باز کرده باشم.

واقعا مشکل 2042 اصلا ویژگیهایی که از COD قرض گرفتن نبود.
کلیت بازی مشکل داشت ، وگرنه همه میدونستیم قبل از انتشار بازی به جای کلاس و...اپراتور داریم و بازی به چه سمتی رفته ولی با این حال بازی پیش خرید خیلی خوبی داشت.
اما بعد از انتشار مشکل گان پلی ، رجیستر نشدن تیرها ، باگ/کرش/پرفورمنس و... بود.
طراحی مپهای بزرگ ولی خالی ، نبود اسکور بورد
اسلحه های خیلی کم و کلا محتوای ناقص بازی هم که عجیب تر از همه بود.

اینها بیشتر پلیرها رو فراری داد.
مطمئن باش اگه این موارد رو به عنوان ضعف با خودش نداشت بعد از انتشار هم فروشش چندبرابر از این میشد.

صرفا میخوام بگم که این کمیونیتی های COD/BF رو جدا از هم ندونین ، جفتشون بازیهای تجاری هستن.
COD که سالهاست ولی بتلفیلد هم امروزه اون کمیونیتی هاردکور پسندی که تو نسخه های اولیه داشت به هیچ عنوان نیست.

همین رفتار و برخوردی که کمیونیتی COD امروزه داره رو ما تو نسخه های قدیمیش که نمیدیدیم.
ولی در ادامه که به این سمت رفت خب ماها تا یه جایی زورمون رسید و مخالفت کردیم ولی بعدها ازش اومدیم بیرون و جامون رو همین پلیرهایی که شما ازش بد میگین گرفت که الان دست بالاتر رو دارن.

اینکه میگید اگه EA همون مسیر COD رو پیش بگیره ولی کمیونیتی نمیخره خب درست ولی کی میگه این تغییرات جلوی جذب پلیرهای جدید رو هم میگیره؟

همین مسیر میتونست شروعش با 2042 باشه اگه خود بازی باکیفیت بود و اون ضعفهایی که اشاره کردم رو نمیداشت.
چرا اصلا احتمال بدیم؟
این اتفاق دقیقا از BF2 که رسیدیم به BF3 هم افتاد ، پلیرهای هاردکورتر نسخه دوم کلی اعتراض کردن که بازی COD شده و... ما بایکوت میکنیم.
ولی خب چندبرابر اون پلیر جدید جذب کرد که تو نسخه های بعدی میگفتن این نسخه چرا BF3 نیست؟ کاش مثل اون باشه.
یا چرا BFBC 2 نیست و...

میخوام بگم کمیونیتی همیشه در حال تغییره ، یک رفتار ثابت نداره و به مرور که بزرگتر میشه و پوست میندازه درش صداهای جدید و متفاوت شنیده میشه.
این رو تو روندی که بتلفیلد داشته هم بارها دیدیم.

بگذریم.
من یه نظری در مورد ترسم از آینده مجموعه دادم که تا اتفاق نیفته نمیشه در موردش بحث کرد و خب بحث کردن در موردش به جایی نمیرسه.
جو تاپیک هم حتما به هم میریزه.
=========
=========
فکر کنین برای دل خودم یه چیزی نوشتم ، نادیده بگیرید :D

تو نگاه اول وارد بازی که میشی کاملاً متوجه تفاوت گیم پلی بین وارزون و بتل رویال بتلفیلد میشید

یه شوتر جدی تر، بدون چیز کلک بازی و در عین حال گیج کننده :دی

یه مدت باید بازی کرد تا همه چیز دستتون بیاد.
قطعاً از فایراستورم بهتره و میتونه با پشتیبانی خوب تا سال ها به کارش ادامه بده

فقط تنها چیزی که بنظرم باید روش کار بشه مینی مپ و آیکون ها هست

مثلا تو وارزون نوب سگ هم باشی، میتونی سریع بای استیشن و ... پیدا کنی. اینجا باید یه ربع تو مپ بگردی ببینی کدوم دیپلوی استیشنه و... :دی

بازی رو پی سی فریم خوب میده؟

یه نکته ای هم آرمور خیلی کند میزاره بنظرم باید کمی سرعتش رو ببره بالا... تا بیایی آرمور بزاری یا آتیش میبرت یا انمی

این مودی که ۴ تا obj داره خیلی حال میده ٬ من با بتل رویال ارتباط نمیگیرم حالا هر بازی ای که باشه ٬ اما این یه مود خیلی شبیه مولتی پلیر خود بازیه به نظرم
فقط پینگ من یهو میره رو ۲۰۰ ٬ با لگ زیرو تست کردم درست نشد
الکترو هم تعطیله کلن وصل نمیشه

با خودم فکر میکردم حس و حال گیمینگ با بالا رفتن سن و عوض شدن دغدغه ها از وجودم رفته که فهمیدم اشتباه میکردم من فقط یه بتلفیلد خوب نیاز داشتم
این نسخه همونی که میشینی ساعتها توش غرق میشی...
عزیز من بازی رو میخوام بخرم واقعا بازی خوب شده سلیقه تو نمیخوام بگی واقعااز نظر فنی و اکثریت خوب شده یکم توضیح بده ارزش خرید داره واقعا

عزیز من بازی رو میخوام بخرم واقعا بازی خوب شده سلیقه تو نمیخوام بگی واقعااز نظر فنی و اکثریت خوب شده یکم توضیح بده ارزش خرید داره واقعا
اگر از نسخه های قبل ۵ از بازی لذت بردی از اینم لذت میبری
قطعا مشکلاتش زیاده ولی حاد یا قابل حل نیست
همش اوکی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or