Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
سرور بروزر هم میخوان آخر هفته اضافه کنن اینم خیلی مهمه مشکل مچ میکینیگ حل میشه.
جناب جسارتا اصلاح شده اون حرف ، یکمی دیرتر.
ولی برای لانچ بازی ۱۰۰ درصد هست.

Attachments

• IMG_20250811_094859.jpg
    IMG_20250811_094859.jpg
    180.5 KB · مشاهده: 47
الان متوجه نشدم دقیقا این چیه میخوان بزارن؟برای پورتاله؟برای AOW?
دقیقا مشخص نیست
طبق توضیح ایشون باید یه سرور رسمی با روتیشن مثل bf1 5 باشه اما قابل دسترسی در پورتال, حرفش اینه کاری که میخان کنن مثل پورتال 2042 نیست

• Like
Reactions: porfesor
دقیقا مشخص نیست
طبق توضیح ایشون باید یه سرور رسمی با روتیشن مثل bf1 5 باشه اما قابل دسترسی در پورتال, حرفش اینه کاری که میخان کنن مثل پورتال 2042 نیست
دقیقاً، احتمالا اینجور باشه که سرور رسمی ها هم هست، زمانی که راه میوفتن عین بتل ۵ قابل دیدنه، میتونید جوین بدین ، اما اگر کسی نباشه بعد یک ساعت کلا خاموش میشه.
بعد دوباره فردا روزش سر یک ساعت مشخصی با توجه به پیک پلیر فعال میشه.
یک همچین چیزی.
پورتال هم خودش جداست.
یعنی سرور های پورتال و بازی اصلی یکجاست مثل اینکه.
ولی اینطور که من میفهمم یکی باید توی یک ریجنی مچ میک بکنه که سرور روشن بشه، بعد سرور میاد توی لیست اون ریجن.
از اونجا میشه واردش شد.
پورتال هم مثل اینکه سرور های موندنی داره یا به عبارتی persistent severs .

دقیقاً، احتمالا اینجور باشه که سرور رسمی ها هم هست، زمانی که راه میوفتن عین بتل ۵ قابل دیدنه، میتونید جوین بدین ، اما اگر کسی نباشه بعد یک ساعت کلا خاموش میشه.
بعد دوباره فردا روزش سر یک ساعت مشخصی با توجه به پیک پلیر فعال میشه.
یک همچین چیزی.
پورتال هم خودش جداست.
یعنی سرور های پورتال و بازی اصلی یکجاست مثل اینکه.
ولی اینطور که من میفهمم یکی باید توی یک ریجنی مچ میک بکنه که سرور روشن بشه، بعد سرور میاد توی لیست اون ریجن.
از اونجا میشه واردش شد.
پورتال هم مثل اینکه سرور های موندنی داره یا به عبارتی persistent severs .
سلام خسته نباشید
میگم اینایی که میفرمایید ، ساز و کار گذشته رو داری میگی یا تایید شده که عملکردش توی این نسخه اینطوریه؟

سلام خسته نباشید
میگم اینایی که میفرمایید ، ساز و کار گذشته رو داری میگی یا تایید شده که عملکردش توی این نسخه اینطوریه؟
با توجه به توییت های David Sirland که میگی یچیزی باشه مثل بتل ۱ و ۵، احتمال خیلی زیاد همین باشه.
توی همین یک ماه احتمالا خبرش رو بشنویم ، یعنی لیک بشه از BF labs.
قبل لانچ یعنی کمتر از دو ماه این مسأله تعیین تکلیف میشه .

• Like
Reactions: AM!R
دوستمون درست اشاره کرد، الان رفتم دیدم زمانی که بتل ۳ اومده بود ملت با خاک یکسانش کردن😑
و اینکه میگین این همون ۲۰۴۲ خداییش اینطوری نیست، ۲۰۴۲ اصلن نباید جز بتل ها بیادبسکه افتضاح بود

کلا یه سری تا ۴ بار میمیرن میان میگن بازی کالاو شده و سرعت بازی رفته بالا در حالی که دقیقا یکیه با ۳و۴. جدا اینهمه غر زدن سر چیز های بیخود واقعا معنی نداره چون هسته بازی پرفکته تقریبا.
git gud

آخرین ویرایش:
بازی سریع تر Bf4 نیست
کسی که بخاد sweat کنه میکنه هرکیم قربانیش بود میاد شکایت میکنه, ایرادات واقعی کنترل هواگرد ها و نبود سرور بروزر و حتی نبود روتیشن برا همون سیستم مچ میکینگه
من نسحه جدید رو بازی نکردئم ولی بتل از نسخه 2042 اصلا شبیه بتل 47 نیست بازی مثل کالاف سریع شده و از حالت طبیعی بیرون اومده اصلا نمیشد تو بازی تو یک راند 5 دقیقه بازی کرد و نمرد تا میومدی تو بازی شات میشدی و این اصلا جذاب نیست برعکس تو بتل 4 میتونستی استراتژی بچینی یا کمپ کنی تا بتونی کیل بگیری نسخه جدید هم هیمنطور شده اینقدر سریع شده ادم سردرد میگیره از بازی و نمیشه ازش لذت برد و لگد سلاح ها مسخرس اینقدر بدون لگد هست که راحت میشه خشاب رو روی طرف خالی کرد و کیل گرفت تو بتل 4 به سختی میشد با ماشین گان شوت کنی تو 2042 هم بدک نبود ولی کلا بازی خیلی شبیه همون 2042 هست از نظر من با روکش جدید تو 2042 یه تانک برمیداشتی بری حمله کنی سر اولین شلیک نابود میشدی ولی تو 4 راحت با تانک میشد حرکت کرد مقابله کرد با هواگرد ها اینجا اینجوری نیسن شلوغ پر ضد و خورد

حتی یه مشکلی که بتل قبلی داشت این بود که مپ زود تموم میشد به خاطر سرعت بالا تا میومدی مپ رو یاد بگیری مپ بعد یادمه تو بتل 4 مپ operation locker اینقدر بازی طبیعی بود و سرعت الکی نداشت حتی به یک ساعت هم طول میکشید تا بازی تموم بشه ولی تو نسخه بعد اصلا تمیشد از مپ ها لذت برد و بماند که طراحی مپ ها افتصاج بود

آخرین ویرایش:
من همون روز اول جمعه بود فکر کنم فرصت شد از صبح تا عصر پلی دادم با چند نفر از دوستان

سرعت بازی به نظر من کند هست تا تند !
وسایل نقلیه هم بیشتر لیفتراک و ماشین سنگینه تا تانک و هواپیما :)):Thumbdown:

اما همه اینها به کنار
اگه قرار باشه بعد از ریلیز دوباره اکانتها رو بن کنه دیگه بحث کردن راجب این مسائل فقط اتلاف وقتِ

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Helghast
من نسحه جدید رو بازی نکردئم ولی بتل از نسخه 2042 اصلا شبیه بتل 47 نیست بازی مثل کالاف سریع شده و از حالت طبیعی بیرون اومده اصلا نمیشد تو بازی تو یک راند 5 دقیقه بازی کرد و نمرد تا میومدی تو بازی شات میشدی و این اصلا جذاب نیست برعکس تو بتل 4 میتونستی استراتژی بچینی یا کمپ کنی تا بتونی کیل بگیری نسخه جدید هم هیمنطور شده اینقدر سریع شده ادم سردرد میگیره از بازی و نمیشه ازش لذت برد و لگد سلاح ها مسخرس اینقدر بدون لگد هست که راحت میشه خشاب رو روی طرف خالی کرد و کیل گرفت تو بتل 4 به سختی میشد با ماشین گان شوت کنی تو 2042 هم بدک نبود ولی کلا بازی خیلی شبیه همون 2042 هست از نظر من با روکش جدید تو 2042 یه تانک برمیداشتی بری حمله کنی سر اولین شلیک نابود میشدی ولی تو 4 راحت با تانک میشد حرکت کرد مقابله کرد با هواگرد ها اینجا اینجوری نیسن شلوغ پر ضد و خورد

حتی یه مشکلی که بتل قبلی داشت این بود که مپ زود تموم میشد به خاطر سرعت بالا تا میومدی مپ رو یاد بگیری مپ بعد یادمه تو بتل 4 مپ operation locker اینقدر بازی طبیعی بود و سرعت الکی نداشت حتی به یک ساعت هم طول میکشید تا بازی تموم بشه ولی تو نسخه بعد اصلا تمیشد از مپ ها لذت برد و بماند که طراحی مپ ها افتصاج بود
موومنت و گانپلی فرسنگ ها از 2042 و 3 و 4 بالاتره قابل قیاس نیست دیگه, یکی بخاد بگه نه دیگه بحث نوستلاژی و سلیقه شخصیه کاریش نمیشه کرد
اینکه شما میگی بازی مثل کالاف سریع شده و از حالت طبیعی بیرون اومده والا من چنین چیزی شخصا احساس نکردم, حداقل نه از سرعت دویدن سرباز, بله مپا بتا کوچیک بودن همجا درگیری بود اما برای من نکته مثبتی بود چون متنفرم از مپایی مثل اوربیتال و صحرا سینا که دویدن از ابجکتیو به ابجکتیو بخش طولانی از گیمپلی بود, استراتژی و کمپ همینجا هم هست ولی خیلی مهم تره, positioning خیلی مهم تره, کمپ هم جاش زیاده یکم بیشتر بازی کنی میبینی بین 20 نفرم میشه جای درستش کمپ کرد ولی باید جاتو عوض کنی سریع, هرچی باشه موقعیتت و aimت تو این بازی مهم تره با فلسفه مپای جمعو جور تر و tdd/tkk هاردکور/بالا

ریکویل سلاحا هم خودم گفتم دیفالتش خوبه بافی که اسلحه میشه با اتچمنت باید نصف شه نشد هم حالمو نمیگیره چون گانپلی همچنان لذت بخشه و ابکی نیست, bf4 ریکویل گاناش فرق انچنانی نداره با 6, اون مپی هم که شما 1 ساعت طول میکشید تمامش کنی 3200ticket سرور شخصی بود که اتفاقا دوست داریم تو bf6 هم ببینیم
درضمن operation locker مثال خوبی نبود :D این مپ والا بدون تاروف دیزاینش زبالست همه 2 طرف یه ورودی انباشته میشن وسطش چرخ گوشته با فرصت فلنک محدود از 1 طرف, که تنها لذتش همون بود, haven, stadium. redacted, metro همگی از لاکر مپ بهتری بودن اونم با اختلاف خیلی بالا, haven عالی بود و کایرو یجورای ادامه اون مپه, کایرو هم بنظرم با اختلاف بهترین مپ بتا بود

این باشه خوبه ولی وقتی سرور خاورمیانه باشه ، weeeell
یکم صبر کن وقتی بازی اومد ایپی خاورمیانه bf6 رو پیدا کنم یه راه حل میدم اینجا دیگه تا ابد به خاورمیانه وصل نشیم و مستقیم بریم اروپا

من همون روز اول جمعه بود فکر کنم فرصت شد از صبح تا عصر پلی دادم با چند نفر از دوستان
( خیلی عجیبه چون معمولا وقت این کارا رو ندارم یا بعد از یک ساعت زده میشم و میام بیرون :)) ~X( )

سرعت بازی به نظر من کند هست تا تند !
وسایل نقلیه هم بیشتر لیفتراک و ماشین سنگینه تا تانک و هواپیما :)):Thumbdown:

اما همه اینها به کنار
اگه قرار باشه بعد از ریلیز دوباره اکانتها رو بن کنه دیگه بحث کردن راجب این مسائل فقط اتلاف وقتِ
این ماجرای بن اکانت که گفتی فقط دو صورته به نظر من:

زیاد از حد تغییر IP دارن
از این دی ان اس به اون دی ان اس سوئیچ کردن

در نتیجه، بعید میدونم اگر مثلا شما از یک برنامه خاص (مثلا گیراپ) با سرور مشخص استفاده کنی بن بشی (خود من با اینکه کنسولم فقط از یه دی ان اس استفاده میکنم تا الان مشکلی با اکانتم نداشتم)

باز اگر شما و یا بقیه دوستان هم اطلاع کاملتری دارین بگین تا به بقیه کمک بشه

روکش رو خداییش بی حساب گفتم ، حالت طبیعی نداشتم:دی
این بازی هیچیش شبیه ۲۰۴۲ نیست .
واقعا عجیب بود واسم این حرفت گفتم این نظر واقعیت نیست چون بتا باهات پلی دادم اوکی بودی. اون ۲۰۴۲ یه لک ننگه تو این سری که اسمشم نباید بیاد دیگه انقدر همه ازش متنفریم 😁
آره یه چیزی شبیه بتل ۵ میشه ولی پیشرفته تر همینکه میخوان یه مدل هوشمند تر ازش طراحی کنن واقعا خوبه.
این ماجرای بن اکانت که گفتی فقط دو صورته به نظر من:
زیاد از حد تغییر IP دارن
از این دی ان اس به اون دی ان اس سوئیچ کردن
دقیقا این تغییر آیپی باعث بن میشه باید یه راه ثابت واسش پیدا کنیم که با این نت شاهکارمون سخته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or