Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
بازی سریع تر Bf4 نیست
کسی که بخاد sweat کنه میکنه هرکیم قربانیش بود میاد شکایت میکنه, ایرادات واقعی کنترل هواگرد ها و نبود سرور بروزر و حتی نبود روتیشن برا همون سیستم مچ میکینگه

• Like
Reactions: FARNOOD007 and amf
بتلفیلد هر چی سرعتش کمتر بشه و بیشتر سمت ریشهای خودش بره بهتره و بیشتر به نفعشه تا بخواد بازی رو با cod تلفیق کنه و موفق بشه
اینجوری خیلی از کاربراشو از دست میده منتظرم ببینم تو رلیز اصلی چکار میکنه بتاش میشه گفت موفق بوده البته با توجه به بتا بودنش و اگه مشکلاتشو تو رلیز رفع کنه میشه گفت قابله خریده

• Like
Reactions: Augustus
بازی سریع تر شده حتی از bf4 هم بنظر من سریع تر شده ولی نه اونقدر بد که با cod مقایسه میکنید. وسعت نقشه ها و نبردهای نزدیک بتا باعث شده این سرعته بیشتر حس شه.
من حس میکنم دارید با تجربه bf1 و v مقایسه میکنید. اون حالت با توجه به جنگ جهانی و سلاح های قدیمی همون سرعت مناسبش بود.
بنظر من بزرگترین مشکل بازی کنترل وسایل نقلیه و بالانس نبودن سلاح هاست. واقعا یکسری سلاح ها اونقدری که باید باهم تفاوت ندارن و بهشون چیزی اضافه و کم هم میکنی فرقی نداره. یکسری سلاح ها مثل شاتگان زیادی قوین

• Like
Reactions: FERYGAMER
این همه bf lab و همکاری مستقیم و.... کردن اخر سر همچین بتایی تحویل دادن ~X(:(:)). bf 2042 با پوسته بتل 3. طبق تجربه بتا های قبلی بازی نهایی 99 درصد همین خواهد بود .
والا اکثرا تو‌ فروم های خارجی و داخلی دارن تعریف میکنن. اینکه تو‌ بدت اومده به معنی داغون بودن بازی نیست

والا اکثرا تو‌ فروم های خارجی و داخلی دارن تعریف میکنن. اینکه تو‌ بدت اومده به معنی داغون بودن بازی نیست
زمان بتل ۳ همین بود(همون زمان میگفتن این بتل نیست چرا گیم پلی شبیه کالاف شده برید ببینید خودتون توییت های ۲۰۱۱ رو و ردیت)، ۴ (یک سال اولش فاجعه بود،‌ رفقای این تاپیک یادشونه)، ۱ هم همین بود چون از مدرن پریده بودن ج.ج اول ، ۵ هم میگفتن صدای زن و اسکین( اشتباه EA هم بود که گفت دوست ندارین نخرین)، ۲۰۴۲ که هیچی.
۶ هم دقیقاً داستان همیشگی عه‌.
خیلیا یادشون می‌ره و بتای به این خوبی با کمترین مشکل میکوبن.
That's the battlefield cycle for you.

ببینید دوستان یچیز بگم از زمان بد کمپانی ۲ همین بوده و هست و خواهد بود(بیشتر تو اینجا دیدم)

-بتل۳ امد گفتن بد کمپانی ۲ کجا بتل ۳ کجا
-بتل ۴ امد کوبیدنش گفتن ۳ مقدس بود یه اسکین ضعیف از ۳
-نسخه یک امد باز گفتن ای چیه دیگه کجاش به بتل میخوره.
-۵ امد گفتن تو برو یکو بزن ببین بتل یعنی چی
-الانم ۶ امد میگن سگ ۲۰۴۲ شرف داره به این :D
-حالا نقدایی که میبینم اینجا میگن یکم گان پلیش شبیه مدرن ۲۰۱۹ شده که من واقعا راضیم چون واقعا مدرن ۲۰۱۹ یک گان پلی بی نقص و پرفکت و رئال داشت چیز بدیم نیست ازش قرض گرفته با چاشنی بتلفیلد.
-حالا ری اسکین نسخه ۳ یا ۴ میدادن میگفتن این خب همونه نمیتونن یکم تغییر بدن توش؟دایس مرده دیگه بابا

ما که پیش خرید کردیم رفت و میدونم از گیمش‌لذت میبرم.

همین بتلفیلد گیم پلی سنگینی داشت اینم زدن خراب کردن.اینی که من دیدم با اپدیت این چیزا درست بشو نیست.یکی بهشون بگه بابا جان اگر ما گیم پلی سریع میخواستیم که صد سال سیاه سمت بتلفیلد نمیرفتیم که .همون کال اف ارضامون میکرد
محسن منم دقیقا وایب کالاف گرفتم هیچ جوره وایب بتلفیلد های قدیمی رو نگرفتم. و بنظرم اومدنش به سمت کالاف باعث شده که از ماهیت خودش دور بشه و بنظرم کالاف بهتر از این بازیه اصلا حال نکردم ،حالا کسی حال کرد بگیره لذت ببره دیگه سنی ازم گذشته میدونم گیم سلیقه ای هست و ممکنه بقیه حال کنن با این بازی .

سر همین رویکرد و هدف زدن خودشون رو سر ۲۰۴۲ نابود کردن :))
چرا نمیخوان بفهمن که اون زباله پلیر های خودش رو داره ، بتلفیلد هم پلیر های خودش رو داره ...
نظریه نامحبوب: یه روکش روی ۲۰۴۲ با یه سری المان های ۳ و ۴ ترکیبش با خیلی خصوصیات MW2019 شده این بتا!
هسته بازی اینه ، با یه سری آپدیت و پچ و اینا مگه بتونن چیزای رو مخ رو بهتر کنن ،
من که بخاطر مسائل تحریمی و اینترنتی حداقل پیش خریدش نمیکنم تا بیاد ببینیم چی میشه.
دیگه داری جو میدی یه سری مشکلات داره ولی نه در این حد مقایسه کردنش با اون زباله ۲۰۴۲ واقعا منصفانه نیست.
یکم سرعت بازی زیاده که اونم یکی از مدیرا تو ایکس گفته بود واسه اینه که مپ های بتا کوچیکترن تو مپ های اصلی بازی اینجوری نیست. سرور بروزر هم میخوان آخر هفته اضافه کنن اینم خیلی مهمه مشکل مچ میکینیگ حل میشه. کلا هم چند تا گان داشت که نمیشه راجع به ریکویل و اینا هنوز نظر داد که اونم مثل همیشه مطمئنم کم نمیذارن. ولی اینکه میگی هسته بازی فرقی نکرده قبول ندارم خیلی بهتر از ۲۰۴۲ شده.
همون المان های ۳ و ۴ که میگی یه عمر ما فن ها داریم میگیم همینکارو بکنن واقعا شبیه اون نسخه ها شده خودش بهترین اتفاقه.

اینجوری که به حرفای فن ها دارن گوش میدن بنظرم میتونه نسخه موفقی باشه اونم تو این وضعیتی که شوتر نظامی واقع گرایانه که تمام نسل جدید باشه کلا نداریم.
تنها مشکل بزرگ همین خطر بن شدنه که اونم مشکل مملکت گل و بلبله و ea هست نه دایس. این قضیه هم ضدحاله اساسی شده یه بارم هم که بعد سالها بتل قوی داریم میبینیم چیزای حاشیه ای داره اذیتمون میکنه.

آخرین ویرایش:
دیگه داری جو میدی یه سری مشکلات داره ولی نه در این حد مقایسه کردنش با اون زباله ۲۰۴۲ واقعا منصفانه نیست.
یکم سرعت بازی زیاده که اونم یکی از مدیرا تو ایکس گفته بود واسه اینه که مپ های بتا کوچیکترن تو مپ های اصلی بازی اینجوری نیست. سرور بروزر هم میخوان آخر هفته اضافه کنن اینم خیلی مهمه مشکل مچ میکینیگ حل میشه. کلا هم چند تا گان داشت که نمیشه راجع به ریکویل و اینا هنوز نظر داد که اونم مثل همیشه مطمئنم کم نمیذارن. ولی اینکه میگی هسته بازی فرقی نکرده قبول ندارم خیلی بهتر از ۲۰۴۲ شده.
همون المان های ۳ و ۴ که میگی یه عمر ما فن ها داریم میگیم همینکارو بکنن واقعا شبیه اون نسخه ها شده خودش بهترین اتفاقه.

اینجوری که به حرفای فن ها دارن گوش میدن بنظرم میتونه نسخه موفقی باشه اونم تو این وضعیتی که شوتر نظامی واقع گرایانه که تمام نسل جدید باشه کلا نداریم.
تنها مشکل بزرگ همین خطر بن شدنه که اونم مشکل مملکت گل و بلبله و ea هست نه دایس. این قضیه هم ضدحاله اساسی شده یه بارم هم که بعد سالها بتل قوی داریم میبینیم چیزای حاشیه ای داره اذیتمون میکنه.
سیاوش جان با ۲۰۴۲ مقایسه نکردم ، دوستمون گفت اینا باید پلیرهای CoD رو جذب کنن که گفتم اینا هدفشون توی ۲۰۴۲ همین بود که فیل شد .
...
اون قسمتی از صحبتت هم که بُلد کردم حرف دل اکثریت از جمله خودم هم هست. :/

سیاوش جان با ۲۰۴۲ مقایسه نکردم ، دوستمون گفت اینا باید پلیرهای CoD رو جذب کنن که گفتم اینا هدفشون توی ۲۰۴۲ همین بود که فیل شد .
...
اون قسمتی از صحبتت هم که بُلد کردم حرف دل اکثریت از جمله خودم هم هست. :/
نه آخه اونجاش که گفتی یه روکش روی ۲۰۴۲ کشیدن با اینجاش مخالفم واقعا از لحاظ گیم پلی خیلی ازش بهتره فیزیک گانها سنگین تر و واقعی تره.۲۰۴۲ خیلی گیم پلی سبک و بی روحی داشت. این نسخه خیلی تخریب پذیری خفنی داره و برای یه بتا خیلی بازی روون و خوش دسته. مشکلش همون سرعت یکم زیادشه که بیشترش بخاطر مپ کوچیکه تا لانچ کلی تغییرات میبینیم بهتر میشه.

نه آخه اونجاش که گفتی یه روکش روی ۲۰۴۲ کشیدن با اینجاش مخالفم واقعا از لحاظ گیم پلی خیلی ازش بهتره فیزیک گانها سنگین تر و واقعی تره.۲۰۴۲ خیلی گیم پلی سبک و بی روحی داشت. این نسخه خیلی تخریب پذیری خفنی داره و برای یه بتا خیلی بازی روون و خوش دسته. مشکلش همون سرعت یکم زیادشه که بیشترش بخاطر مپ کوچیکه تا لانچ کلی تغییرات میبینیم بهتر میشه.
روکش رو خداییش بی حساب گفتم ، حالت طبیعی نداشتم:دی
این بازی هیچیش شبیه ۲۰۴۲ نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or