Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
رو کنسول فقط یه باگ داره اونم کشیدن مپ بازی سمت بالا که آدم سکته ناقص میزنه که نکنه دسته دریفت گرفته

خدایی باگ بود؟ Looooool
من چون دسته م مشکل داره یکم، از روز اول که اینجوری بود دیگه چیزی نگفتم ، فقط توش یه فوت میکنم و بسم الله :D

ارتقای اسلحه چقدر دهن سرویس میکنه! تو حالت Domination برید زودتر unlock میشه...

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
من بهشون پیغام دادم میگن اون دی ان اسی که با ۲ شروع میشه به اروپا وصل میکنه من با اونم کلی تست کردم اصلا فرقی نمیکنه بازم به خاورمیانه وصل میشه.
همین الان این dns رو گذاشتم
با خلیفه و ابو عامر و جهاد هم گروهم :-??:D

واسه ساختن مپ برای پورتال میتونین از این آموزش استفاده کنین، خیلی خلاصه بخوام بگم باید sdk بازی رو دانلود کنین(از اینجا) و یه مقدار با انجین godot آشنا باشید (آسونه نسبتا) و شروع کنین با آبجکت هایی که دایس در اختیارتون گذاشته شاهکار خلق کنین :D

دوستان من اخر متوجه نشدم که سرورهای خاورمیانه این بازی پر بات هست یا نه؟
و اینکه اگر هم الان پلیر داشته باشه احتمال ریزش پلیر داره که بعدا باتش زیاد شه؟
سر همین موضوع دودل هستم طرف انلاین بازی برم
لطفا من را روشن بفرمایید :D

ببین خیلی رندوم بوده بعضی ها بات دیدن بعضی ها مثل خود من نه
الان من team deathmatch داشتم بازی میکردم تو 3 ثانیه سرور پر گیر میاره
قبلش هم 4 5 دست کانکوئست بازی کردم 32 تا پلیر رو راحت پر میکنه اول بازی

ولی جدا از این حرفا یکم دیگه خالی میشه و باید به فکر راهی برای اروپا افتادن بکنی
مثلا pure vpn سرور آلمانش پینگ رو اصلا دست نمیزنه
یعنی پینگ شاتل من با سرور اروپا بدون فیلتر شکن رو 70 تا 80 میچرخید وقتی سرور آلمان پیور رو وصل میکردم بازم روی 70 میموند
راحت بازی میکردم
اما با نت هایی مثل تمامی سیمکارت ها یا نت adsl مخابرات نمیشه چون خودشون پینگ خوبی ندارن چه برسه فیلتر شکن اروپا هم بیاد روشون

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and db07
نميخايد خاورميانه بيفتيد از برنامه exitlag استفاده كنيد سه روز رايگانه بعدش ميتونيد يه دلار كد برنامه رو گوگل كنيد خيلى از سايتا ميفروشن بگيريد استفاده كنيد

بخش داستانی ، موضوعش چیه ؟؟؟؟
بخش داستانی بازی 🎮 Battlefield 6 در آینده‌ای نزدیک، بین سال‌های 2027 تا 2028 جریان دارد و تمرکز آن بر نبردهای مدرن و سیاسی است که جهان را در آستانه فروپاشی قرار می‌دهد:

🧨 داستان کلی​

• شما در نقش اعضای تیم Dagger 1-3، یک واحد نخبه از تفنگداران دریایی ایالات متحده بازی می‌کنید.
  • دشمن اصلی، یک شرکت نظامی خصوصی به نام Pax Armata است که قصد دارد نظم جهانی را تغییر دهد و جای ناتو را بگیرد.
  • بازی در جهانی روایت می‌شود که ناتو در حال فروپاشی است و قدرت‌های جهانی درگیر جنگ‌های نیابتی و آشوب‌های سیاسی هستند.

🎥 ویژگی‌های بخش داستانی​

• برخلاف نسخه‌های قبلی، داستان این نسخه خطی‌تر و سینمایی‌تر طراحی شده تا تجربه‌ای احساسی و درگیرکننده ارائه دهد.
  • مأموریت‌ها در محیط‌های تخریب‌پذیر و پویا رخ می‌دهند؛ هر تصمیم تاکتیکی می‌تواند مسیر نبرد را تغییر دهد.
  • تمرکز بر درگیری‌های تیمی، عملیات‌های مخفی‌کاری، و نبردهای شهری با گرافیک واقع‌گرایانه و صداگذاری سینمایی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or