Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
وضعیت بهینه سازی بازی افتضاحه
توی استیم طرف نوشته توی بتا با 3080ti مشکل نداشتم الان توی بازی اصلی با ۵۰۹۰ مشکل کرش ارور Diretx دارم
نمی‌دونم چه غلطی دارن میکنن تو اون کمپانی که یه بازی ناقص تحویل میدن
اکثرا دارن ریفاند میکنن

توی استیم طرف نوشته توی بتا با 3080ti مشکل نداشتم الان توی بازی اصلی با ۵۰۹۰ مشکل کرش ارور Diretx دارم
اکثرا دارن ریفاند میکنن
من که هیچ مشکلی ندارم رو‌ 4070 حتی به نظرم بیشتر از چیزی که انتظار دارم فریم میده

اکثرا دارن ریفاند میکنن
بهینه سازی افتضاح ؟ اکثرا دارن ریفاند میکنن ؟ فازت چیه ؟ بازی از 2042 بهینه تر و کلا یکی از بهینه ترین بازیا 2025 هست, 3060ti دارم مثل کره ران میشه بچه ها با 2080 هم دارن 1444p پلی میدن بدون مشکل
برا خودم به صورت دیفالت screen tear داشتم یه سری تنظیماتو تغییر دادم فیکس شد, به صورت کلی بازی واسه گرافیکی که ارائه میده بهینست مشکل بیشتر تو تنظیماتشه که باید درست تنظیم شه تا نتیجه مطلوب بده

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: KingFisher
بهینه سازی افتضاح ؟ اکثرا دارن ریفاند میکنن ؟ فازت چیه ؟ بازی از 2042 بهینه تر و کلا یکی از بهینه شده ترین بازیا 2025 هست چی داری میگی برا خودت ؟ 3060ti دارم مثل کره ران میشه بچه ها با 2080 هم دارن 1444p پلی میدن بدون مشکل
برا خودم به صورت دیفالت screen tear داشتم یه سری تنظیماتو تغییر دادم فیکس شد, به صورت کلی بازی واسه گرافیکی که ارائه میده بهینست مشکل بیشتر تو تنظیماتشه که باید درست تنظیم شه تا نتیجه مطلوب بده
یسریا مشکلاتی دارن که خنده داره
اینکه شما مشکلی نداشتی دلیل بر این نیست که بازی بی مشکله
بازی بهینه اس ولی کرش میکنه
شانسی هم هست
الان دوست من ۴۰۸۰ داره کرش نمیکنه ولی برای یکی دیگه میکنه
اینا هم به هیچ جاشون نگرفتن
تازه این مشکلات برای بتا بوده هنوزم هست
Battlefield 6 DXGI Error Device Hung Fixes That Work

باید تستش کنم ، چون واقعا میدونم تنظیماتم‌ درست نیست ، نمیشه درست Aim گرفت ، یا کُنده یا تیزه ! جایی که میخوام نمیتونم نشونه بگیرم .
هزارتا پارامتر هم داره ماشاالله، توی ستینگ رسما گم‌ میشم توش!
تنظیمات بی نقصه:-bd
منبع gamespot
Best Controller Settings In Battlefield 6

یسریا مشکلاتی دارن که خنده داره
اینکه شما مشکلی نداشتی دلیل بر این نیست که بازی بی مشکله
بازی بهینه اس ولی کرش میکنه
شانسی هم هست
الان دوست من ۴۰۸۰ داره کرش نمیکنه ولی برای یکی دیگه میکنه
اینا هم به هیچ جاشون نگرفتن
تازه این مشکلات برای بتا بوده هنوزم هست
Battlefield 6 DXGI Error Device Hung Fixes That Work
نه نگفتم بی مشکله, برا خودم هم افت فریم شدید و اسکرین تیر داشت
یه سری تنظیمات بازی خیلی fps میکشن و بازی memory leak داره هرچی بیشتر بازی کنی بیشتر fps دراپ میکنه ( برا خودم شخصا چنین مشکلی نبود ولی دوستان گزارش میکنن) ولی حقیقتا افتضاح نیست, به هر حال بازی تازه اومده و وظیفه دایسه این مشکلاتو رفع کنه

دوستانی که مشکل دارن توصیه میکنم تماشا کنن

آخرین ویرایش:
نه نگفتم بی مشکله, برا خودم هم افت فریم شدید و اسکرین تیر داشت
یه سری تنظیمات بازی خیلی fps میکشن و فعلا یه سری براشون بازی memory leak داره هرچی بیشتر بازی کنی بیشتر fps دراپ میکنه ولی حقیقتا افتضاح نیست, به هر حال بازی تازه اومده و وظیفه دایسه این مشکلاتو رفع کنه
برای منم همین عجیبه که در موردش چیزی نمیگن
بازی قشنگ یه 5 گیگ آپدیت لازمه

• Like
Reactions: the batman
برای منم همین عجیبه که در موردش چیزی نمیگن
بازی قشنگ یه 5 گیگ آپدیت لازمه
احتمالا یه فیکس بزرگ در راهه تا قبل 28 اکتبر عرضه میکنن
جدا از بحث پرفورمنس یه دستی هم باید به گیمپلی بکشن باز کردن مستری اسلحه ها اینقد گرایند نداشته باشه, نمیدونم نظر بقیه چیه ولی ریکویل این بازی از کالاف هم کمتره خیلی رو مخه به فکری به حال اینم باید بشه

• Like
Reactions: SleepyTurtel
ریفاند میکنن که چی بشه؟!!!!
یه ذره به نظر بزرگنمایی میاد.اکثر تحلیلگرها بازی رو جزو بهینه ترین بازیا میدونن
رو کنسول فقط یه باگ داره اونم کشیدن مپ بازی سمت بالا که آدم سکته ناقص میزنه که نکنه دسته دریفت گرفته

پشتیبانی شلتر be like :
View attachment 396461
من بهشون پیغام دادم میگن اون دی ان اسی که با ۲ شروع میشه به اروپا وصل میکنه من با اونم کلی تست کردم اصلا فرقی نمیکنه بازم به خاورمیانه وصل میشه.
یکی از رفقا اروپا وصل شد جوین دادیم پکت لاست داشتیم پینگ هم بالا بود تیرامون نمیخوره فقط سروراش پره. نمیدونیم چیکار کنیم واقعا گرفتاریم از دست این نت گل و‌ بلبل.

من بهشون پیغام دادم میگن اون دی ان اسی که با ۲ شروع میشه به اروپا وصل میکنه من با اونم کلی تست کردم اصلا فرقی نمیکنه بازم به خاورمیانه وصل میشه.
یکی از رفقا اروپا وصل شد جوین دادیم پکت لاست داشتیم پینگ هم بالا بود تیرامون نمیخوره فقط سروراش پره. نمیدونیم چیکار کنیم واقعا گرفتاریم از دست این نت گل و‌ بلبل.
گفتم که بدبختی یکی دو تا نیست.
خودم با سرور های اروپاش آلمان پینگم ۱۰۵ عه ، با انگلیس نزدیک ۱۲۵.
۱۲۵ که واقعاً نمیشه پلی داد ، باز آلمان بهتره

ریفاند میکنن که چی بشه؟!!!!
یه ذره به نظر بزرگنمایی میاد.اکثر تحلیلگرها بازی رو جزو بهینه ترین بازیا میدونن
رو کنسول فقط یه باگ داره اونم کشیدن مپ بازی سمت بالا که آدم سکته ناقص میزنه که نکنه دسته دریفت گرفته
خوب شد گفتی اینو، من دیروز سکته کردم دسته ی جدیدم ترکیده !

بازی فوق العادس، من از نسخه ی BF1 طرفدار این سری شدم، همون حس و حال بتلفیلدای قدیم رو داره و الان زده تمام اون گندی که BF2042 زده بود رو برای من شسته برده!

• Like
Reactions: yas67

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or