Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
بازی رو امروز با PS4 انجام دادم میتونم بگم که واقعا این بازی انقلابیه تو مبحث مولتی پلیر و واقعا دنیای گیم من و دگرگون کرد گرافیک وحشتناک بالا رفته سرور های 64 نفره که واقعا لذتبخش البته افت فریم خیلی حس میشه در کل این بازی یه شاهکاره با چشم پوشی از باگ های جزئی که به مرور زمان رفع میشه...
بیشتر سرور هایی که ۶۴ نفر داخلش باشند مشکل rubber banding پیدا میکنند. برای همین من دیگه بیخیال Conquest Large شدم. راه حل فعلی، سرور های خلوت یا TDM یا Domination ... هستش.

بیانیه ۲ روز پیش DICE در Battlelog:

49319533274070505125.png

آخرین ویرایش:
یه سوال .
همه میگن از بازی میپره بیرون که !!
من می خواستم بازی رو بگیرم دو دل شدم . اینو بگیرم یا Ghosts رو .
بازی نو ریجن یک یا ALL داخلش چه کدی داره بچه ها ؟ پلاس یه هفته ای داره یا چیز دیگه ای ؟
ممنون

یه سوال .
همه میگن از بازی میپره بیرون که !!
من می خواستم بازی رو بگیرم دو دل شدم . اینو بگیرم یا Ghosts رو .
بازی نو ریجن یک یا ALL داخلش چه کدی داره بچه ها ؟ پلاس یه هفته ای داره یا چیز دیگه ای ؟
ممنون
من Ghosts رو داشتم. بعد از یه مدت حوصلم خیلی ازش سر رفت به نظرم BF جالبتره . البته Ghosts بخشه Sinlge از KZ هم بهتر بود D: لول.
نه نداره . اگر نسخه اولی ممکنه یه کده China Rising توش باشه فقط. یک هفته ای هم به دلیل نیاز داشتن به credit card نمیشه فعلا کرد. شما دنباله انلاین زدن هستی 1 ساله بخر خیاله خودت رو راحت کن D:

سلام به نظر شما در حال حاظر بهترین dlc بازی کدوم هست ؟
دوس دارم شبیه flod zone باشه :D مپ هاش
Second Assault

امکان دسترسی پلیر های ps4 به اجاره کردن سرور و شخصی سازی آن

خوب دوستان قابلیت اجاره سرور هم اضافه شد که خبر خوبی هست برای ما آنلاین باز ها
پس منتظر تیکت 1000 تایی باشید :)
اینم 2تا عکس که همین الان خودم انداختم

89382301673373354041.jpg

95503245896313906231.jpg

من این اپدیت 1300 مگی دان کردم اما بعدش که میرم تو منو بازی دیگه هیچ گزینه ای نماید فقط بک گراندش هست..چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون ناو جنگی را میگی

آره می مونه گاهی وقت ها رو اون یک ساعتم صبر کنی قسمت بازی نوشته ها نمیاد،تا دیدی اینطوری شد از بازي خارج شو کامل دوباره استارت کن میاد احتمال زیاد،
بعضی وقتها چندین بار باید این کار کرد :d

خوب دوستان قابلیت اجاره سرور هم اضافه شد که خبر خوبی هست برای ما آنلاین باز ها
پس منتظر تیکت 1000 تایی باشید :)
اینم 2تا عکس که همین الان خودم انداختم

89382301673373354041.jpg

95503245896313906231.jpg

HooAh....وای خیلی حال کردم تو بتلاگ زده مثه اینکه مشکل Death Shield هم درست شده

من چند روزه دارم بازی میکنم خوشبختانه هیچ مشکلی نداشتم و این کاملا عجیبه :d
براي من هم ٥٠ -١٠٠ ساعت اول بازي شاهكار حساب ميشد بيشتر كه بازي كردم باگ ها و.. خودشونو كم كم نشون دادن يا مشكلات عادي ديگه عادي به حساب نميان چون اينقدر زياد اتفاق ميوفته اعصاب ادم خورد ميشه :dلذت بازي كردن رو ازم گرفت و كلا پشيمان شدم كه چرا وقتمو تلف كردم:d:))
اما خوب چاره اي نيست روي نسل جديد تنها مولتي پلير درست حسابي اما ناقص همينه و مجبوريم يا مجبور بوديم بازي كنيم:d
سرور اجاره اي هم همونطور كه BF3 يادتون باشه Badmin هاي كنسولي يكبار بكشيدشون بنتون ميكنن:d اينجا به نظرم بد تر ميشه و بايد منتظر Rage كردن هاشون باشيد:d

براي من هم ٥٠ -١٠٠ ساعت اول بازي شاهكار حساب ميشد بيشتر كه بازي كردم باگ ها و.. خودشونو كم كم نشون دادن يا مشكلات عادي ديگه عادي به حساب نميان چون اينقدر زياد اتفاق ميوفته اعصاب ادم خورد ميشه :dلذت بازي كردن رو ازم گرفت و كلا پشيمان شدم كه چرا وقتمو تلف كردم:d:))
اما خوب چاره اي نيست روي نسل جديد تنها مولتي پلير درست حسابي اما ناقص همينه و مجبوريم يا مجبور بوديم بازي كنيم:d
سرور اجاره اي هم همونطور كه BF3 يادتون باشه Badmin هاي كنسولي يكبار بكشيدشون بنتون ميكنن:d اينجا به نظرم بد تر ميشه و بايد منتظر Rage كردن هاشون باشيد:d
نمیدونم دقت کردی یا نه,توی عکس دومی که واسه اجاره کردن سرور هستش عکس اون دو نفر که تفنگ بدست هستن مربوط میشه به BF3 یعنی آقایون یه عکس درست و حسابی از باگ فوق محبوبشون نداشتن واسه صفحه اجاره سرور بزارن اومدن عکسهای BF3 رو گذاشتن:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or