Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
سلام بچه ها من تا الان dlc نخریدم کدومشو بخرم؟ یا اصلا بهتره premiumبگیرم؟ میرزه؟
Premium گرفتن بستگی به خودت داره
برای من که مثلا همینطوری هر هفته بازی میکنم از زمانی که اومده خوبه چون قیمت dlc هاش بدون premium گرونتره میشه همش رو هم و اینکه premium یه سری مزایای جزعی دیگم میده
اما dlc ها
1. بدون شک Second Assualt بهترین هست D:
2. من شخصا NAval Strike رو دوست دارم اما خیلی لگ و مشکل داره فعلا خیلیا بازی نمیکنن
3. این China Strike هم مپه Silk Road و Peaks خیلی خوبه .

سلام بچه ها من تا الان dlc نخریدم کدومشو بخرم؟ یا اصلا بهتره premiumبگیرم؟ میرزه؟
از من میشنوی فقط SECOND ASSULT رو بگیر!
چون تا الان بقیه دی ال سی هاش جالب نبوده و 2 دی ال سی که قراره بیاد هم چون DICE LA میسازه جالب در نمیاد!

از من میشنوی فقط SECOND ASSULT رو بگیر!
چون تا الان بقیه دی ال سی هاش جالب نبوده و 2 دی ال سی که قراره بیاد هم چون DICE LA میسازه جالب در نمیاد!

ناوال و چینا خوب نیستن دادا؟؟؟
منم میخواستم بگیرم شک دارم چی کنم....
این مپ های پیش فرضم دیگه دلمو زده

ناوال و چینا خوب نیستن دادا؟؟؟
منم میخواستم بگیرم شک دارم چی کنم....
این مپ های پیش فرضم دیگه دلمو زده
naval هم خوبه اما لگ و باگ خیلی زیاد داره . server های us west که خیلیا بازی نمیکنن naval رو به همین دلیل.
اما خواستی بگیر تا پجه 2 گیگ بعدی بیاد D: لول .
به نظرم SA فعلا از همه بهتره .
باز China هم بد نیست. من بیشتر همون دوتا مپ Peak به خاطره جنگل بودنش و Silk به خاطره محیط بازش دوست دارم . دوتای دیگش عادی هست.

NAVAL هیچم خوب نیست:|:d
2 ساعت بازی کردم انگار 2 ساله دارم بازیش میکنم!!!! همه چی سریع تکراری و بی روح شد:|
CHINA هم همون مپ قله اش خوبه با سیلک رود هم جالبه
ولی از همه بهتر همون SECOND ASSULT هه اونم چون مپای شاهکار بتل 3 ان...
اما تو همین SECOND ASSULT حالم از عمان بهم میخوره!!! مخصوصا وقتی طوفان شن میاد دیگه نه میشه جت سوار شد نه میشه هلی روند نه میشه کسی رو مارک کرد نه ...
ولی کاسپین خوبه فایر استورم هم بد نیست مترو هم خوبه!

آشغال ترين DLC هايي كه ديدم در طول تاريخ، همشون مال بتل٤ بوده! حتي مپ مترو هم از چنگال كثيف سازنده در أمان نمومنده!
يعني ١٠٠$ براي DLC هاي cod:ghost بديد به مراتب ارزشش بيشتره!:|

NAVAL هیچم خوب نیست:|:d
2 ساعت بازی کردم انگار 2 ساله دارم بازیش میکنم!!!! همه چی سریع تکراری و بی روح شد:|
CHINA هم همون مپ قله اش خوبه با سیلک رود هم جالبه
ولی از همه بهتر همون SECOND ASSULT هه اونم چون مپای شاهکار بتل 3 ان...
اما تو همین SECOND ASSULT حالم از عمان بهم میخوره!!! مخصوصا وقتی طوفان شن میاد دیگه نه میشه جت سوار شد نه میشه هلی روند نه میشه کسی رو مارک کرد نه ...
ولی کاسپین خوبه فایر استورم هم بد نیست مترو هم خوبه!
من همون اول گفتم Naval بدرد نميخوره:d
حالا اينارو dice ساخته:d نگران اون ٢ تا ديگه كه dice la باشيد :d به احتمال زياد سطحشون از اين هم پايين تر مياد.

[h=1]Battlefield 4 “Death Shield” game-breaking bug discovered[/h]https://www.youtube.com/watch?v=0IRIbIMO0SY

اینم یه باگ جدید و تابلوئه نمیدونم کسی فهمیده یا نه :d کسی رو که میکُشین تا زمانی که قابل Revive باشه اگه کسی پشت جنازه ــش وایسته هیچ چیزی اثر نمیکنه , نارنجک RPG تانک یا هرچی بزنین وسط راه به دیوار نامرئی میخوره, زمانی که جنازه محو بشه درست میشه :d ویدئو رو ببینین توی چندتا مپ امتحان میکنه با تانک و هلیکوپتر و اگر کسی پشت جنازه وایسته هیچیش نمیشه :d
if a live player stands behind a player waiting for revival, it acts as a shield, blocking bullets and even tank shells. The video makes it a little more clear.

A DICE QA lead has now said that they’ll be looking to fix the bug as soon as possible.
چی ساختن اینا :sad:

من همون اول گفتم Naval بدرد نميخوره:d
حالا اينارو dice ساخته:d نگران اون ٢ تا ديگه كه dice la باشيد :d به احتمال زياد سطحشون از اين هم پايين تر مياد.

من گفتم مالی نیست همه مپ ها مثل هم،یعنی ساده‌ترین و سریع ترین راه را انتخاب کردن

شیلنگ آب را بسته تو مپ ۴ تا جزیره و درختم گذاشته فاتحه :d

من فکر میکنم 2تا dlc بعدی خوب باشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or