Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
خب عزیز در واقعیت خودت بخوای ضعیف ترین تفنگ باش تیر بزنی تکون میخوره دیگه چه برسه به اون تفنگ های جنگی بتل

نمیدونم والا شاید چون با کال عادت کردم یه ذره سخته تو باتل بخوای سریع حرفه ای شی ... فقط تونستم با کار های جزئی لولم رو ببرم بالا ... شاید 2 نفرو فقط کشتم :دی یه جورایی سخته به نظرم !!
ولی تو کال اینطوری نیست داش راحت تر همه چی

نمیدونم والا شاید چون با کال عادت کردم یه ذره سخته تو باتل بخوای سریع حرفه ای شی ... فقط تونستم با کار های جزئی لولم رو ببرم بالا ... شاید 2 نفرو فقط کشتم :دی یه جورایی سخته به نظرم !!
ولی تو کال اینطوری نیست داش راحت تر همه چی

بحث Recoil هستش . باید موقع شلیک استیک ها رو به سمت پایین بگیری که بالا نره یا این که 3تایی شلیک کنی . یادتم باشه که کامل رو حالت Aim(نشانه) بری بعد شلیک کنی.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

من یه مورد رو الان خیلی باهاش برخورد میکنم!!
وقتی یه هلی یا جت رو با تانک یا ار پی جی میزنم قشنگ نشون میده که شلیک من بهش خورده و انفجار رو نشون میده ولی اصلا دمیجی به اون هلی با جت نمیده!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا مسخره ست از هر 5 تا 2تاش اینطور میشه!! البته تو بتل هم همجین اتفاقی میوفتاد اما خیلی کم بود!

الانم داشتم بازی میکردم یه تانک رو به گلوله بستم (با LAV ) اما اصلا دمیج نمیشد بعدم یاراش اومدن منو کشتن!!:|
اینا دیگه باگ نیست ابرو ریزیه واقعا من جای دایس بودم میرفتم سر خیابون خیار میفروختم!!!
و اما دایس:

امیدوارم راست بگن و دوباره ملت رو سر کار نزارن...
باو اینکه توی بتلفیلد 3 هم به اندازه 6-5 ماهی بود:d تیر اول میزدی به هلی اثری نداشت. حالا این وضعش خراب تره طول میکشه تا درست بشه.
البته این مشکل فقط با وسایل هوایی هست :d رو زمین ندیدم همچین چیزی:d

بعضی وقت ها من داخل AC-130 که میشم با اون توپ ۱۰۵ میلیمتریش به آدم ها و تانک های دشمن شلیک میکنم ولی انگار نه انگار!! خودمم یه بار وقتی سوار تانک بودم، AC-130 ـه دشمن نزدیک پنج دقیقه بمبارونم میکرد ولی تیرش اثر نمیکرد!:))

چندتا کامنت در همین رابطه rubber banding: :))

03671762744827917946.jpg

72385407465390581836.jpg

81976413107528039992.jpg

24427568675724227121.jpg

55495485524108043290.jpg

واقعا طرف راست میگه! من نمدونم این بتای کوفتی کی تموم میشه؟؟؟ اصلا فکرش رو هم نمیکردم DICE بتونه اینقدر ناجور گند بزنه. 1943 و Bad Company 2 و Battlefield 3 همگی شاهکار بودند.

برای تست کردن Ping و Packet Loss با سرور بازی: (System Test Performance)

اول سرور رو انتخاب میکنید، (مثلا EU) بعد از اینکه داخل سرور بازی شدید گزینه Options رو باز کنید، آنالوگ سمت راستی (R3) رو فشار بدید.
93014748243524999331.jpg
51583580046818103748.jpg
اینم برای خنده گذاشتم! Recon های خنگ در حال Knife شدن...:))

69964562531883554387.jpg

سلام من يه كارت خريد دارم
يراي دانلود اپديت نياز به پول دادن نيست ؟
براي دي ال سي چطو ؟
کارت چی خریدی ؟ پلاس یا شارج psn ؟
برای دانلود اپدیت که خیر
بله برای دانلود DLC و Premium طبیقعتا پول نیاز هست D:

آقا خدا کنه زودتر ماجرای اینترنت درست شه ما بتونیم قشنگ بتل بزنیم یعنی آرمان فک کنم بهترین کاری که یه فرد ایرانی میتونه انجام بده رو تو انجام دادی خودتو راحت کردی از وضع گند اینترنت ایران
ما هم باید بریم دیگه جا مون اینجا نیست(جو :d)
ولی من به DLC Dragons Teeth خیلی امید دارم آخه Base Close fight داره

آقا خدا کنه زودتر ماجرای اینترنت درست شه ما بتونیم قشنگ بتل بزنیم یعنی آرمان فک کنم بهترین کاری که یه فرد ایرانی میتونه انجام بده رو تو انجام دادی خودتو راحت کردی از وضع گند اینترنت ایران
ما هم باید بریم دیگه جا مون اینجا نیست(جو :d)
ولی من به DLC Dragons Teeth خیلی امید دارم آخه Base Close fight داره
D: لول . البته مثل اینکه توی این هفته وضه سرورها همه جا داغون بود . ولی دیروز یه 1 ساعت زدم dlc اخری رو ok بود چون توی چند روز قبل اصلا بازی نکرده بودم
dlc اخری بد نیست اما همه مپها از نظر ظاهری خیلی مشابه بودن ....
منم بیشتر منتظره یه مپه درست حسابی شهری مثل Gulf و اینا بدن D:
اره Dragon Teeth باید dlc جالبی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or