Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
سلام دوستان من داخل بازی اتل ۴ چرا سیوام میپره؟

مشکل از بازیه یا ازینوع باگه؟

بعدا درست میشه؟

مشکل از بازی هستش....تا الان 3 تا پچ اومده ولی هیچکدوم این مشکل رو Address نکردن بگذار تکنفره رو برای بعد....تا اینکه مشکلش حل بشه خیلی خسته کننده و اعصاب خورد کن میشه واست وگرنه.

کسی میدونه که آیا این Patch مشکل Corrupt save data رو حل کرد یا نه؟ میتونیم بشینیم Single player رو بریم؟

من که مشکلی نداشتم فکر نکنم همه اینطوری باشن
من توی مولتی بعضی اوقات وسط بازی بهم میگه امتیازت فیلد شد،حالا جریان چیه نمیدونم!

امروز عجیبترین چیز ممکن رو توی مپ دیدم!!!!توی Zavod افتادم توی یه تیم که 8 نفر توش اصلا توی جنگ شرکت نمی کردن دوتا دوتا میشستن توی این بایک 4 چرخ ها از روی پله ها میرفتن بالا حرکت میزدن!!!!باعث شدن دو دست اینجوری تیممون شکست بخوره کلا از اون سرور اومدن بیرون!!!!WTF!!!!

امروز عجیبترین چیز ممکن رو توی مپ دیدم!!!!توی Zavod افتادم توی یه تیم که 8 نفر توش اصلا توی جنگ شرکت نمی کردن دوتا دوتا میشستن توی این بایک 4 چرخ ها از روی پله ها میرفتن بالا حرکت میزدن!!!!باعث شدن دو دست اینجوری تیممون شکست بخوره کلا از اون سرور اومدن بیرون!!!!WTF!!!!
این که چیزی نیست من از این جونورا تا دلت بخواد توی BF دیدم مثلا بعضیاشون هستن میرن توی بیس خودی با Repair Torch روی در و دیوار نقاشی میکشن:d

اره بابا از این چیزا زیاده!
من یه بار هاردکور میرفتم حدود 7 نفر از تیم خودی توی بیس خودمون جبه ای درست کرده بودن:d
یعنی بکش بکشی شده بود بعد منم رفتم شرکت کردم:d
اخر سرم یکی یکی کیک شدیم:d

1.5 گیگ آپدیت جدید! واقعا خسته شدیم از این آپدیت های الکی که میدن و هیچ تاثیری هم نداره!

اینو گذاشتیم آپدیت شه. امیدوارم این سری دیگه حل بشه

این مپ مترو به نظرتون وقتی شلوغ میشه افت فریم شدید نمیده ؟ :-/:d

کلاً خرابش کردن - باید راه های خروجی ورودیش رو بیشتر میکردن - کافی یه گروهی بیوفته پایین پله ها یا بیرون از در ورودی مگه میتونن بیان تو !! قبلاً 12 نفر بود میشد یه کاری کرد ولی الان شده 32 نفر:d

کلاً خرابش کردن - باید راه های خروجی ورودیش رو بیشتر میکردن - کافی یه گروهی بیوفته پایین پله ها یا بیرون از در ورودی مگه میتونن بیان تو !! قبلاً 12 نفر بود میشد یه کاری کرد ولی الان شده 32 نفر:d
میشه رفت تو لول !
اما همه باید باهم حمله کنن یا حداقل تیمه مقابل ضعیف باشه یکم لول
اما به نظره من واقعا مپه metro افتضاحه . اصلا نمیدونم هدف این مپ چی هست. فقط توی راه روی چپ و راست وایسی نارنجک بندازی تا اخره بازی !!!

ولی انصافا این dlc اخریش یه تنه کل مپای بتل 4 رو میخوره :d الان فهمیدم که مپای 4 چه اشغالی بوده ! (به جز شانگهای :d)

===
شما هم وقتی دارید DLC جدیده رو بازی میکنید فن دستگاهتون مثل تراکتور صدا میده؟ :d

میشه رفت تو لول !
اما به نظره من واقعا مپه metro افتضاحه . اصلا نمیدونم هدف این مپ چی هست. فقط توی راه روی چپ و راست وایسی نارنجک بندازی تا اخره بازی !!!
سلیقه ای هست من خودم شخصا تو BF3 به جز مترو تو هیچ مپی نمیرفتم و نمیرم!
مپ مترو از نظر من بهترین مپ بتل 3 هست
دلیل اصلیش هم Infantry بودنشه! دیگه ترس از یه تانک یا هلی نداری که میوفته به جونت!
درضمن مترو پرطرفدار ترین مپ بتل 3 بود و هست و خواهد بود...
همچنین با تمام کلاس ها میشد توش بازی کرد! مثلا تو یه مپای دیگه اگه ریکان باشی و یه تانک بیاد جلوت یا باید بمیری یا باید فرار کنی که این یکی از اعصاب خورد کن ترین مسئله های بازی بود
الان تو بتل 4 که C4 دادن به ریکان خیالم راحته!

سلیقه ای هست من خودم شخصا تو BF3 به جز مترو تو هیچ مپی نمیرفتم و نمیرم!
مپ مترو از نظر من بهترین مپ بتل 3 هست
دلیل اصلیش هم Infantry بودنشه! دیگه ترس از یه تانک یا هلی نداری که میوفته به جونت!
درضمن مترو پرطرفدار ترین مپ بتل 3 بود و هست و خواهد بود...
همچنین با تمام کلاس ها میشد توش بازی کرد! مثلا تو یه مپای دیگه اگه ریکان باشی و یه تانک بیاد جلوت یا باید بمیری یا باید فرار کنی که این یکی از اعصاب خورد کن ترین مسئله های بازی بود
الان تو بتل 4 که C4 دادن به ریکان خیالم راحته!

Intense ترین مپ Battlefield 4 به نظر من Operation Locker هستش....خیلی آدرنالین راشی که به آدم میده بی نمونه است.

با وجود ضد تانک و ضد هوایی و C4 بازم جنگ Infantry vs Armoured vehicles خیلی ناعادلانه هستش....خیلی راننده اون تانک یا ماشین زره پوش باید مشنگ باشه که بشه راحت ترکوندش.

میشه رفت تو لول !
مترویی که تو بتلفیلد 3 بود خیلی بالانس وعالی بود . بهترین مپ بتل 3 همین بود. اینا اومدن تغییرش دادن کلا نابودش کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or