Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
بچها گرافیک بازی نسبت به نسخه pc و یا حتی 360 فرق داره؟؟
یعنی جوری که قشنگ احساس بشه
مثل نسخه ی pc که واقعا گرافیکش خیلی بالاتر کنسولهای نسل حاضر بود اینم اون جوری هست؟؟
یه سوالم دارم میدونم ربط نداره ولی جای دیگه نمیشه پرسید
crysis 3 xbox one موجوده یا نه؟؟اصلا برنامه ایی برای انتشارش هست یا خیر؟؟
ممنون
100% از Xbox 360 بهتره و کاملا تفاوت احساس میکنی.گرافیک بازی از PC کمتره ولی بازم تا حدودی برابری میکنه.
نه نیست و Crytek هم فکر نکنم برنامه ای برای عرضه Crysis3 برای کنسول های نسل بعدی داشته باشه(تا الان که نداشته)

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان مولتی پلیرش نسبت به نسل قبل چه قدر امکانات بیشتری در اختیار میذاره؟ ارزش خرید داره برم واسه PS4 بگیرمش؟
توی نسخه 360 پینگم خیلی بد بود تیرام نمیخورد اینم همینطوریه؟ از همه مهمتر چقدر بچه های ایرانی هستن توی این بازی که بتونیم با هم بازی کنیم؟

سلام
دوستان مولتی پلیرش نسبت به نسل قبل چه قدر امکانات بیشتری در اختیار میذاره؟ ارزش خرید داره برم واسه PS4 بگیرمش؟
توی نسخه 360 پینگم خیلی بد بود تیرام نمیخورد اینم همینطوریه؟ از همه مهمتر چقدر بچه های ایرانی هستن توی این بازی که بتونیم با هم بازی کنیم؟
به جز پیشرفت گرافیکی نسبتا خوب و 60 فریم و 64 نفر بازی کن تفاوت خاصی نداره
ارزش خریدم به خودت بستگی داره اگه تو نسل قبل ازش خوشت اومده تو این نسلم بیشتر خوشت میاد
پینگت اگه تو اون بد بوده تو این اوضاعت بدترم میشه! چون تو PS4 تعداد بازی کنا و ابجکتیو و ... بیشتره و لگ و دیلی هم بیشتر میشه ولی اگه اینترنت با سرعت داری اینا مشکل ساز نمیشن
ایرانی ها هم باید زیاد باشن یه تاپیک هست که اونجا مال انلاین نسخه PS4 هست اونجا میتونی ببینی چند نفر تو این سایت بازی میکنن

بچها گرافیک بازی نسبت به نسخه ps3 و یا حتی 360 فرق داره؟؟
یعنی جوری که قشنگ احساس بشه
مثل نسخه ی pc که واقعا گرافیکش خیلی بالاتر کنسولهای نسل حاضر بود اینم اون جوری هست؟؟
یه سوالم دارم میدونم ربط نداره ولی جای دیگه نمیشه پرسید
crysis 3 برای ps4 موجوده یا نه؟؟اصلا برنامه ایی برای انتشارش هست یا خیر؟؟
ممنون
بازی نسبت به نسخه پی اس 3 خیلی بهتره ...
هم 50 الی 60 فرمه هم تکسچر و جزییات و.... کلا پیشرفت خوبی داره نسبت به نسخه نسل قبل

Second Assault رو الان دانلود کردم ×_× سرورهای استرالیا که خالیه ×_× باید یه سرم برم US انگاری
راستی کسی مپها رو رفته ؟ چطور بودن
من امشب احتمالا برم یک دستی فعلا توی سرورهای US بزنم ببینم چه طورین

Second Assault رو الان دانلود کردم ×_× سرورهای استرالیا که خالیه ×_× باید یه سرم برم US انگاری
راستی کسی مپها رو رفته ؟ چطور بودن
من امشب احتمالا برم یک دستی فعلا توی سرورهای US بزنم ببینم چه طورین
Metro رو كه خراب كردن و مثل BF3 اصلا جالب نيست، Caspian همونه به جز يك سري تغييرات، من از Firestorm خوشم اومد چون محيط مپش قشنگ تر از قبل شده. Oman هم بد نيست خوبه.
كلا استراليا سرور بتل معمولا اينجوريه ، بتل ٣ هم به همين شكل بود استراليايي ها ميومدن سرور هاي امريكا و تو سرور هاي استراليا بازي نميكردن.

Metro رو كه خراب كردن و مثل BF3 اصلا جالب نيست، Caspian همونه به جز يك سري تغييرات، من از Firestorm خوشم اومد چون محيط مپش قشنگ تر از قبل شده. Oman هم بد نيست خوبه.
كلا استراليا سرور بتل معمولا اينجوريه ، بتل ٣ هم به همين شكل بود استراليايي ها ميومدن سرور هاي امريكا و تو سرور هاي استراليا بازي نميكردن.
امروز صبح بازی کردم .
Caspian جالب شده D: خوشم اومد .
FireStorm اره به نظرم از همه بهتره چون هم روی پیاده فکوس داره و هم روی ماشین و تانگ و هم روی snipe اینا ! مپش عالیه . به نسبت هم اتمسفر جالبی داره با حالته تاریکش
مپه Oman هم خیلی عالی بود به نظرم . برای 64 نفر عالیه ! مخصوصا ساختموناش که خیلی جا برای قایم شدن داره
کلا Metro هم زیاد خوشم نیومد ×_× از اول هم راستش من MEtro دوست نداشتم ×_×

منظورم این بود که سرورهای Second Assu کلا خالی بودن . رفتم US WEST . بقیه سرورها در طوله روز پرن الا دیگه 1-2 شب به بعد .
فکر کنم اینور زیاد Premium ندارن . دلیلش این که خوده بازی روزه لانچ 79 دلار بود اینجا بعد Premium هم 69.99 دلار بود D: خیلی گرونه . منم دیروز Premium خریدم دانلود کردم.

امروز سرورهای ما پر بود !
الا یهو وسطه بازی قطع شد . نمیدونم مشکل از منه یا از بازی اما به نت وصل بودم اما توی بازی اصلا وصل نمیشه و میگه Connection lost to EA servers ! فکر کنم ناشی از عرضه SA هست
امروز توی Caspian border دیدم بر خلافه دیگر مپها BF4 وقتی جت انتخاب میکنی از باند باید بلندش کنی که جالب بود
کلا تنوع مپها داره میره بالا

DLC بعدی که ظاهرا روی نبردهای دریای فکوس داره
3 DLC مونده . به نظرم تنوع عالی هست.

Last edited by a moderator:
باز اینا آپدیت دادن
هرچی داریم باید بدیم ترافیک بخریم
۹۹۴ مگ
کسی خبر داره واسه چیه ؟

آره والا پدر مارو در آوردن البته برای اونا که حجم مهم نیست ! تو ایران اینترنت رو حجمی میکنن تو پاچه ملت.
من داشتم بازی میکردم برق رفت بعدش که دستگاه رو روشن کردم، بازی کنم دیدم میگه آپدیت داره دانلود میشه:d فکر کردم آپدیت اولی پریده باز دوباره داره دانلود میکنه:d

امروز سرورهای ما پر بود !
الا یهو وسطه بازی قطع شد . نمیدونم مشکل از منه یا از بازی اما به نت وصل بودم اما توی بازی اصلا وصل نمیشه و میگه Connection lost to EA servers ! فکر کنم ناشی از عرضه SA هست
امروز توی Caspian border دیدم بر خلافه دیگر مپها BF4 وقتی جت انتخاب میکنی از باند باید بلندش کنی که جالب بود
کلا تنوع مپها داره میره بالا

DLC بعدی که ظاهرا روی نبردهای دریای فکوس داره
3 DLC مونده . به نظرم تنوع عالی هست.

برای منم به ea وصل نمیشه

EA Servers توی Fifa هم مشکل داشت امروز و با زجر بسیار تونستم وصل شم:دی فکر نکنم از سرور های EA باشه بیشتر به نت خودمون بر میگرده احتمالا.معلوم نیست دارن باز چه غلطی می کنن.

برای منم به ea وصل نمیشه
بازی باید اپدیت بشه ....

من دارم اپدیت میکنم حالا 10 دقیقه دیگه تموم میشه ببینم update notes چی هست .
الا سرچ کردم هنوز خبری از اپدیتی که الان اومده منتشر نشده
اما احتمال میدن برای مشکلات سرورها هم باشه . کلا این dlc آومده بود کلی سرورها ریخته بودن به هم ×_×

کلا bf پچ میدن دیگه همش 1 گیگ 1 گیگ میشه D:

حجمه بازی هم با این dlc اخری به 46 گیگ رسید ×_×

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or