Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
اوکی پس مثله اینکه کلا قسمت نی.
چون پس فردا میرم سفر.
بعدشم که کلا کنکور دارم یه 1 سالی فک کنم نباشم
اوكي داداش موفق باشي :)
من هرچی سعی کردم جوین شم بهتون پریشب نشد :| ایندفه اسکواد ساختی اینوایتم کن

آقا ست آپ خوب برای مپ شب چیه ؟
دچار وسواس مغزی شدم نمیدونم کدوم گان با آی آر اسکوپ و بردارم

كي ؟ با كيا بوديم تو چه مپي ؟
بهترين اش كه فحش خور هم ميشي DMR با نايت ويژن ولي اسلحه هاي ديگه با نايت ويژن هم بد نيست ولي بهتره ليزر هم بذاري تا اگر انداختي تو اسكوپ يارو اون هم كور بشه ولي خوب ضعف هاي خودش رو هم داره
بهترين چيز اينه سوار تانك يا LAV بشي و ترمال بذاري همه رو از دم درون كني :d

نخیر اشتباه میکنی این صحنه رو دقیق یادمه یه تانک اومد فلگ C رو گرفت و داشت به سمت فلگ B میرفت تو هم مثلا اومدی یه دور پلیسی بزنی و بیای بالای کله تانک که دمت گرفت به برج و با ملاج اومدیم کف زمین :))

نمي دونم والا شايد من اشتباه مي كنم :|:d

سلام دوستان . بیس پلیر بازی الان در چه حده ? من الان پی اس ۴ دم دست دارم بازی رو هم دارم فقط دیتاشو باید از دوستم بگیرم . بعد از هاردلاین هنوزم میزنید ۴ اره ? البته روم حساب باز نکنید نوبم :d فقط میخوام دور همی بازی کنیم .

کسی دوست داشت منو اد کنه :teh_pwnererrr

سلام دوستان . بیس پلیر بازی الان در چه حده ? من الان پی اس ۴ دم دست دارم بازی رو هم دارم فقط دیتاشو باید از دوستم بگیرم . بعد از هاردلاین هنوزم میزنید ۴ اره ? البته روم حساب باز نکنید نوبم :d فقط میخوام دور همی بازی کنیم .

تو گفتی نوبی و ما هم باور کردیم دهن BF3 رو توی PC آسفالت کردی اون وقت اینجا اومدی میگی نوبی :d

اوكي داداش موفق باشي :)

كي ؟ با كيا بوديم تو چه مپي ؟
بهترين اش كه فحش خور هم ميشي DMR با نايت ويژن ولي اسلحه هاي ديگه با نايت ويژن هم بد نيست ولي بهتره ليزر هم بذاري تا اگر انداختي تو اسكوپ يارو اون هم كور بشه ولي خوب ضعف هاي خودش رو هم داره
بهترين چيز اينه سوار تانك يا LAV بشي و ترمال بذاري همه رو از دم درون كني :d

نمي دونم والا شايد من اشتباه مي كنم :|:d

داداش پی اس4 انداختم تو کیفم دارم میبرم سفر با خودم :clap::clap:
اگه نته اونجا اوکی شه که خیلی خوب میشه

الان امار پلير هاي بتل4 خيلي خيلي بيشتر از هاردلاين ميتونم با قاطعيت اين رو بگم
الان سرور مترو داريم كه صف 7-8 نفري راحت براي درست ميشه و بيشتر از 10 تاش رو هم ديدم

تو گفتی نوبی و ما هم باور کردیم دهن BF3 رو توی PC آسفالت کردی اون وقت اینجا اومدی میگی نوبی :d

والا محسن !!!
يكي اين دهن بتل 3 رو اسفالت نكرد يكي ديگه هم خواجه حافظ شيرازي /:)
كم مونده بود متروي پاريس و پل هاي سن رو به اسمش بزنن :|:d

انلاین شدم اددت میکنم....تعداد پلیر ها بعدازظهر ها تا شب خیلی میره بالا

الان امار پلير هاي بتل4 خيلي خيلي بيشتر از هاردلاين ميتونم با قاطعيت اين رو بگم
الان سرور مترو داريم كه صف 7-8 نفري راحت براي درست ميشه و بيشتر از 10 تاش رو هم ديدم
بهترین سرورش هم این DANGER ه
فکر نکنم ادمینش تا حالا کسی رو کیک کرده باشه بیخودی ..400 درصد هم هست
ولی خوب من که همیشه سرویس میشم تا جوین بشم همیشه شلوغه سرورش

من یه اکانت پکبج.خریدم رو دستگاه پرایمری کردم روش بال ۴ با night operation هم بود :d بقیه dlc هارو نمیدونم شاید اصلا پرمیوم هم نداشته باشه معلوم نیست ولی من اومدم یه راست خیز بردارم توی مترو :d حالا اگه یه وقت نداشت چیکار کنم روی اکانت خودم هم نیست که بخرمش شماها که اوریج خور هستید هیچ b-) لونایی که نییتن چیکار میکنید ?

باید یه شرایط سنی برا ادمینا بذارن این ادمین مپا ksa الکی کیک میکنند .امشب تو locker کلی کیل گرفته بودم با یکیشونم کل کل افتاد دیگه بعد اینکه چند سری کشتمش کم اوورد کیک ام کرد منم دیگه left دادم حوصله صف وایسادن نداشتن /:) امشب لاکر خیلی خوب بود چند دست تونستم رادیو بیکن بذارم برم از پشت دشمن بیام c4 بندازم مولتی کیل خفنن گرفتم کلی حال میده این شکلی :d ولی شاید ام حق داشت کیک کرد با یه LMG یه نفره از بیرون جلو یه لشکر گرفته بودم یکی ام دمش گرم میمردم ALIVE ام میکرد :d

پی اس انداختم تو کیف این همه مدت اوردمش بعد کلی استرس گرفتم که تی وی اینجا hdmi داره یانه.
خلاصه رسیدم بدو بدو رفتم تا مخابرات 2 مگ تت گرفتم با خوشحالی اومدم خونه.
در کیف باز کردم دیدم دسته نیاوردم.
یعنی میخوام بزنم زیره گریه خدااااااا.

پی اس انداختم تو کیف این همه مدت اوردمش بعد کلی استرس گرفتم که تی وی اینجا hdmi داره یانه.
خلاصه رسیدم بدو بدو رفتم تا مخابرات 2 مگ تت گرفتم با خوشحالی اومدم خونه.
در کیف باز کردم دیدم دسته نیاوردم.
یعنی میخوام بزنم زیره گریه خدااااااا.

برو یه دسته هم بخر تکمیل شی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or