Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
اقا یه سوال، چجوریه که وقتی BF3 اومد همه گفتن دربرابر BFBC2 اشغاله و اون کجا و این کجا، بعد گذشت و BF4 اومد همه گفتن این چیه دیگه فقط باگ داره، به گرد پای BF3 هم نمیرسه. BFH اومد ملت میگن BF4 عجب شاهکاریه! :|
قضیه چیه؟ والا من خودم نزدیک 2 سال BF3 میزدم الانم چند روزه BF4 گرفتم، مبتونم بگم تقریبا از هر لحاظ از BF3 بهتره.
AM I MISSING SOMETHING?!

اقا یه سوال، چجوریه که وقتی BF3 اومد همه گفتن دربرابر BFBC2 اشغاله و اون کجا و این کجا، بعد گذشت و BF4 اومد همه گفتن این چیه دیگه فقط باگ داره، به گرد پای BF3 هم نمیرسه. BFH اومد ملت میگن BF4 عجب شاهکاریه! :|
قضیه چیه؟ والا من خودم نزدیک 2 سال BF3 میزدم الانم چند روزه BF4 گرفتم، مبتونم بگم تقریبا از هر لحاظ از BF3 بهتره.
AM I MISSING SOMETHING?!

منم باهاش مشکلی ندارم ولی طراحی مپ های bf3 خیلی بهتر بود

- - -ویرایش - - -

Armored Kill بود داداش :d

Armored Kill اسم اون dlc بود و اسم اون مپ سرسبز دشت مانند Armored Shield بود:d

AM I MISSING SOMETHING?!
سبک bfbc2 با bf3 خیلی فرق داشت و bfbc2 یه عنوان عالی بود برای مردم خیلی سخت هست که از اون گیم پلی دل بکنن ولی بهتره bfbc2 ر با عنوان های شماره دار مقایسه نکنیم مقایسه ی bf3 و bf4 ر لول کپ هم انجام داده(فکر کنم فن تر از ایشون نباشه دیگه) خیلی دلایل منطقی میاره که bf3 بهتره البته بنده خودم همینجا یه نظر سنجی گذاشته بودم که بهترین bf در چند سال اخیر سوالش بود که bf3 بالاترین رای ر آورده بود حالا اگه جای دیگه ای نظر سنجی جامع تر هست بگید
در کل bfbc2 یه عنوان با تمرکز به بخش اینفنتری بود ولی bf3 نه مقایسه ی این دو عنوان خیلی اشتباهه

آخرین ویرایش:
منم باهاش مشکلی ندارم ولی طراحی مپ های bf3 خیلی بهتر بود

- - -ویرایش - - -

Armored Kill اسم اون dlc بود و اسم اون مپ سرسبز دشت مانند Armored Shield بود:d

البته همه مپهای BF3 هم خوب نبودن مثل همین بزرگراه تهران که Unbalance بودنش توی راش واقعا بیداد میکرد! مپ های همین AK مثل Bandar desert هم که صرفا یه بیابان بزرگ بدون هیچ نقطه استراتژیک بود حتی مپ Scarpmetal از CQ که من عاشق این DLC ام جز مزخرفترین مپ ها توی بازی های FPS مولتی که من دیدم بود که چیزی جز Cheap kill های اعصاب خرد کن نداره.
غیر از اینا بقیه مپاش خوب و بعضیاش عالی بودن، BF4 رو هم دیگه زیاد از حد ملت میکوبیدن به خاطر مپ هاش، خدایی بعضی از مپ های دی ال سی هاش که دایس با همکاری ویسکرال ساختن خیلی خوبه خصوصا naval و dragon's teeth که من دیدم.

جالبه الان که هاردلاین اومده بازم خیلیا (حتی کسایی که یکبارم بازیش نکردن) دارن میکوبنش و کسایی که تا دیروز از مپهای BF4 مینالیدن الان عاشق پیشه همون مپ ها شدن.

در کل این جریان همیشه برای سری BF برخلاف سری کالاف وجود داشته، طوری ک طرفدارای کالاف همیشه از نسخه جدید استقبال میکنن با وجود اینکه کالاف های قبل از MW3 نسبت به کالافای الان شاهکار بود مولتیشون ولی الان چیزی جز تقلید از امثال تاتان فال نیست

آخرین ویرایش:
ظاهرا تريلر Night Operations اومده توي يوTube من يكمشو ديدم خيلي جالب ميزد واقعا تاريك بود بعدشم چيز پي انم تموم شد:d
خواهان لينك مستقيم ... :d

@Emad47
با دو خط آخر کاملا مخالفم :d:یه بتل خوب بزنن اگه خود من چیزی گفتم در کل همون طور که بالا اشاره کردم سری bfbc ر نباید با بتل های شماره دار مقایسه کرد توی تمام نظر سنجی های جامع تری که من دیدم BF3 و BFBC2 جزو دوتای اول بودن و BF4 هم جزو چند تای آخر بوده حالا اینکه بعضی ها میگن BFBC2 بهتر بود دلیل بر فاجعه بودن BF3 نیست چون اکثریت قبول دارن که این دو BF جزو بهترین ها بوده
شما تو بتل لاگ یه گشتی بزنی میبینی که اکثریت انتخاب ها یا bf3 هست یا bdbc2 و یا bf2 که دوتای اول Bf3 و bfbc2 پایین بالا داره پس طبق حرفی که گفتم این دو بازی جزو بهترین تو سری هستن حالا یا یکم بالا پایین و هیچ کسی bf4 ر جزو 4 یا 5 تای اول حساب نمیکنه با این حال که یه بتل شماره دار هست

البته همه مپهای BF3 هم خوب نبودن مثل همین بزرگراه تهران که Unbalance بودنش توی راش واقعا بیداد میکرد! مپ های همین AK مثل Bandar desert هم که صرفا یه بیابان بزرگ بدون هیچ نقطه استراتژیک بود حتی مپ Scarpmetal از CQ که من عاشق این DLC ام جز مزخرفترین مپ ها توی بازی های FPS مولتی که من دیدم بود که چیزی جز Cheap kill های اعصاب خرد کن نداره.
غیر از اینا بقیه مپاش خوب و بعضیاش عالی بودن، BF4 رو هم دیگه زیاد از حد ملت میکوبیدن به خاطر مپ هاش، خدایی بعضی از مپ های دی ال سی هاش که دایس با همکاری ویسکرال ساختن خیلی خوبه خصوصا naval و dragon's teeth که من دیدم.

جالبه الان که هاردلاین اومده بازم خیلیا (حتی کسایی که یکبارم بازیش نکردن) دارن میکوبنش و کسایی که تا دیروز از مپهای BF4 مینالیدن الان عاشق پیشه همون مپ ها شدن.

در کل این جریان همیشه برای سری BF برخلاف سری کالاف وجود داشته، طوری ک طرفدارای کالاف همیشه از نسخه جدید استقبال میکنن با وجود اینکه کالاف های قبل از MW3 نسبت به کالافای الان شاهکار بود مولتیشون ولی الان چیزی جز تقلید از امثال تاتان فال نیست

من منظورم رو فک کنم درست نرسوندم...البته این نظر شخصی هست ولی توی مپ های شهری توی بتل 3 بهتر از مپ های شهری بتل4 کار شده بود...مثلا همون شانگهای نمیگم بده ولی میتونستن خیلی قشنگ تر درستش کنن...یه 4 تا خیابون و کوچه پس کوچه اضافه میکردن و بعبارتی بزرگ ترش میکردن خیلی مپ قشنگ تری میشد

مپ های دراگون خوبه ولی بازم نتونست حال و هوای جنگ های شهری رو به من بده مثلا من با مپ های Epic center و Markaz monolith و siene crossing و strike at karkand توی این زمینه خیلی بیشتر حال کردم

دوستان به راهنماییتون نیاز دارم..
من بتل رو چند روز پیش 29 دلار از استور خریدم و به خاطر شانس خیلی خوبی که دارم امروز استور آپدیت شده و بتل 4 نسخه پرمیوم به 35 دلار تغییر قیمت داده.. الان من بخوام پرمیوم بگیرم باید 35 دلار بگیرم یا چون که نسخه‌ی معمولی را دارم کمتر پام میفته؟

حرفت رو اصلا قبول ندارم :d بتل 3 مپ بد نداشت به هیچ وجه ! بتل 3 خیلی نوآوری داشت نسبت به زمان خودش ولی 4 یه آپدیت جدید واسه 3 بود و اصلا دلنیشن نیست مثل 3 ! مقایسه بد کمپانی با بتل شماره ای اشتباه هست و این مقایسه اصلا وارد نیست . :)

دوستان این نسخه پریمیوم بازی هستش؟
یعنی کامله یا فقط پریمیوم خالیه؟

اگر داخل اطلاعات سمت فروش رو ميخوندي متوجه مي شدي كه نسخه بازي به علاوه پرميوم !
پرميوم رو مي گن BF4 PREMIUM يا BF4 PREMIUM MEMBERSHIP اما نسخه پرميوم رو مي گن BF4 PREMIUM EDITION

ظاهرا تريلر Night Operations اومده توي يوTube من يكمشو ديدم خيلي جالب ميزد واقعا تاريك بود بعدشم چيز پي انم تموم شد:d
خواهان لينك مستقيم ... :d

يكي بود خيلي وقت پيش همون روز معرفي دادن بيرون ! جديد اومده ؟

دوستان به راهنماییتون نیاز دارم..
من بتل رو چند روز پیش 29 دلار از استور خریدم و به خاطر شانس خیلی خوبی که دارم امروز استور آپدیت شده و بتل 4 نسخه پرمیوم به 35 دلار تغییر قیمت داده.. الان من بخوام پرمیوم بگیرم باید 35 دلار بگیرم یا چون که نسخه‌ی معمولی را دارم کمتر پام میفته؟

داداش با عرض شرمندگي اتفاقا شانس افتضاحي داري
الان نسخه ايي از بازي كه پرميوم هم همراهش باشه قيمتش شده 36 دلار ! ولي شما نسخه معمولي رو خريدي 29 دلار ! يعني با تنها 7 دلار ميتونستي پرميوم رو هم داشته باشي
حالا بخواي عضويت پرميوم رو هم بخري بايد بري جداگانه بخري بذاري روي نسخه معمولي ايت

من هميشه در مورد بتل4 به بچه ها گفته بودم اگر خواستيد بازي رو بخريد ( خصوصا" ديجيتالي ) صبر كنيد ( حتي چند ماه ) چون بتل هميشه يه پاي تخفيفات EA بوده چون از مرز سود دهي رد شده حالا دارن به هر عنواني ازش سود مي كشن بيرون

در ضمن مپ هاي بتل 3 هم افتضاحاتي توشون بود كه يه سري هاشون رو تبديل به محله ارواح كرده بود !
دسته بتل 3 از لحاظ گيم پلي بهتر بود ( خصوصا" توي وسايل چون محدوديت مهمات نداشتيم :| ) ولي الان به جز بتل 4 چه بازي بهتري هست ؟ اين هم بد نيست ولي خوب يه سالي طول كشيد تا كامل شد :)):|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or