Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
rogue رو اگر شب كنن ملت كمپر بودنشون رو افزايش خفني ميدن مگر اين كه نور ماه و مهتاب رو در حد افزايش ديد تا 50 متر بيارن بالا

مرسی از جنگ در کوچه ی بازار :))
همین اتفاق تو لاکر داره میوفته، به طرز زشت البته :دی

نه حمزه اين مدلي نگو :d
يادمه براي گرفتن متر به متر پرچم توي كوچه چقدر خون كه نمي داديم :d:|
البته 64 نفره اش دوتا پرچم ديگه سر تقاطع هاي خيابون ها داشت كه جريان نقشه رو از نقشه لاكر كه يه نقشه خطي درازه به نقشه مربعي عالي تغيير ميده

داداش اينجا بخش كنسوله نه PC ! توي خود PC بپرسي بهت مي گن برو بخش بازي هاي انلاين PC

شانگهاي اگر برج رو بيارن پايين اينقدر گرد و خاك ميشه كه هيچ جارو نميشه ديد :|

نه حمزه اين مدلي نگو :d
يادمه براي گرفتن متر به متر پرچم توي كوچه چقدر خون كه نمي داديم :d:|
البته 64 نفره اش دوتا پرچم ديگه سر تقاطع هاي خيابون ها داشت كه جريان نقشه رو از نقشه لاكر كه يه نقشه خطي درازه به نقشه مربعي عالي تغيير ميده:|

مسلما با بازوکاهایی که اتوبان شدن بودن و فداییان سینه خیز و کمپرای مغازه، بایدم متر به متر خون داده میشد :دی
البته خوبیش این بود که میشد منطقه رو دور زد و از اون سر کوچه دراومد، هرچند در نقطه ی رسیدن بمیری :-l
تو لاکر هم راه دور زدن هست، اما با وضعیت برفی و کمپخور بودن شدید، که عملا یجورایی لذت رفتن از اونجا رو هم گرفته :دی
کلا میشه گفت لاکر و بازار از این قسمت مشابه هستن که هر دو گروه برای گرفتن نقطه ی مرکز، راه آسونی پیش رو ندارن :دی

مسلما با بازوکاهایی که اتوبان شدن بودن و فداییان سینه خیز و کمپرای مغازه، بایدم متر به متر خون داده میشد :دی
البته خوبیش این بود که میشد منطقه رو دور زد و از اون سر کوچه دراومد، هرچند در نقطه ی رسیدن بمیری :-l
تو لاکر هم راه دور زدن هست، اما با وضعیت برفی و کمپخور بودن شدید، که عملا یجورایی لذت رفتن از اونجا رو هم گرفته :دی
کلا میشه گفت لاکر و بازار از این قسمت مشابه هستن که هر دو گروه برای گرفتن نقطه ی مرکز، راه آسونی پیش رو ندارن :دی

نه حمزه :|
اون سينه خيز ها و مغازه هاي بازار كه نمكش بود :d ولي بدتر از هم بيس كمپ كردن تيم حريف بود :| يعني گند ميشد تو بازي :|

يه بار يادمه دقيقا" براي گرفتن هر متر از كوچه 10-12 بار هم تيمي هام كشته ميشدن تا يه متر بريم جلو و از يه سنگ و سنگر به بعدي برسيم تازه اگر شانس مي گفت كه نفر كم نياريم :|:d اون دستي كه اين مدلي شد خيلي حال داد :d چون مثل اين فيلم هاليوودي ها هر طرف رو ميديدي يه بنده خدايي در حال شليك و مردن بود :d

دور زدن لاكر كجا و دور زدن بازار كجا !
لاكر فقط يه راه برا دور زدن كه راحت ميشه بستش ! ولي توي بازار براي دور زدن عملا" دوتا راه وجود داشت كه اگر كامل دور ميزدي ميرسيدي به پشت خطوط دشمن و همه رو ميتونستي ببندي به رگبار ! تازه راهكارهاي M224 و رسوندن IFV به خيابون رو به روي كوچه هم بود كه الحق و الانصاف عالي بودن :d

تازه اگر يادتون باشه يا انجام داده باشيد يه كاميونت بود از سمت بيس US كه اگر ميرفتي روي سقفش ميشد در حد تيم ملي داخل كوچه رو اسنايپ كرد:d
من وقتي راهي نبود براي گرفتن اونجا و US بودم مي رفتم براي ول دادن اسنايپ :|:d

نه حمزه :|
اون سينه خيز ها و مغازه هاي بازار كه نمكش بود :d ولي بدتر از هم بيس كمپ كردن تيم حريف بود :| يعني گند ميشد تو بازي :|

يه بار يادمه دقيقا" براي گرفتن هر متر از كوچه 10-12 بار هم تيمي هام كشته ميشدن تا يه متر بريم جلو و از يه سنگ و سنگر به بعدي برسيم تازه اگر شانس مي گفت كه نفر كم نياريم :|:d اون دستي كه اين مدلي شد خيلي حال داد :d چون مثل اين فيلم هاليوودي ها هر طرف رو ميديدي يه بنده خدايي در حال شليك و مردن بود :d

دور زدن لاكر كجا و دور زدن بازار كجا !
لاكر فقط يه راه برا دور زدن كه راحت ميشه بستش ! ولي توي بازار براي دور زدن عملا" دوتا راه وجود داشت كه اگر كامل دور ميزدي ميرسيدي به پشت خطوط دشمن و همه رو ميتونستي ببندي به رگبار ! تازه راهكارهاي M224 و رسوندن IFV به خيابون رو به روي كوچه هم بود كه الحق و الانصاف عالي بودن :d

تازه اگر يادتون باشه يا انجام داده باشيد يه كاميونت بود از سمت بيس US كه اگر ميرفتي روي سقفش ميشد در حد تيم ملي داخل كوچه رو اسنايپ كرد:d
من وقتي راهي نبود براي گرفتن اونجا و US بودم مي رفتم براي ول دادن اسنايپ :|:d

لاکر رو که گفتم، همون یه راه برفی و کمپراس :دی

بازار هم دقیق تر بشیم بستگی داره کدوم طرف باشیم، مثلا از پشت زدن برای قسمت پایین راحت تر بود، چون یه فضا باز داشت که تا 10متری سر کوچه ماشین رو داشت :دی از بالا اما دو راه تنگ که چه راه اصلی و چه اون راهرو منحنیه، دوستان منتظر ما بودن :دی

بالا برا اسنایپ کجاشو میگی؟ ندیدم اصلا :-؟

میگم، بچه ها فروم چرا با هم نمیزنن؟ میک بذارید گروهی کلی حال میده، اصلا کیفش به همینه، شادی و خنده :دی
یکم زیادی همه درگیر امتیازا و فلان باز کردن شدن انگار :-l:دی

دوستان سلام.منظور از score 200 kills with main battle tank چیه؟باید چی کار کنم که انجامش بدم .ممنون میشم یکی معنیشو بگه و توضیح و راهنمایی بده چه کنم ؟ پیشاپیش ممنون :d

میگم، بچه ها فروم چرا با هم نمیزنن؟ میک بذارید گروهی کلی حال میده، اصلا کیفش به همینه، شادی و خنده
:biggrin1:

دلیلش معلومه!

دوستان سلام.منظور از score 200 kills with main battle tank چیه؟باید چی کار کنم که انجامش بدم .ممنون میشم یکی معنیشو بگه و توضیح و راهنمایی بده چه کنم ؟ پیشاپیش ممنون
:d

200 نفر رو با تانک بکش..

لاکر رو که گفتم، همون یه راه برفی و کمپراس :دی

بازار هم دقیق تر بشیم بستگی داره کدوم طرف باشیم، مثلا از پشت زدن برای قسمت پایین راحت تر بود، چون یه فضا باز داشت که تا 10متری سر کوچه ماشین رو داشت :دی از بالا اما دو راه تنگ که چه راه اصلی و چه اون راهرو منحنیه، دوستان منتظر ما بودن :دی

بالا برا اسنایپ کجاشو میگی؟ ندیدم اصلا :-؟

میگم، بچه ها فروم چرا با هم نمیزنن؟ میک بذارید گروهی کلی حال میده، اصلا کیفش به همینه، شادی و خنده :دی
یکم زیادی همه درگیر امتیازا و فلان باز کردن شدن انگار :-l:دی

كلا" اگر روس بودي توي بازار بهتر ميتونستي برنده بشي البته نظر خودمه
سمت بيس US اگر بودي مستقيم ميرفتي جلو و نمي رفتي داخل بيس ، يه كاميونت پارك بود اگر مي رفتي رو سقفش كل كوچه رو تحت نظر داشتي فقط مشكل اين بود اگر IFV مي اومد قشنگ ميتونست تو حلق ات شليك كنه :|:d

من شب ها ساعت 12 و اينا ميام ولي فقط مترو ميزنم چون دارم ريموت پلي بازي مي كنمو اگر نقشه بزرگ بازي كنم دشمن ها اندازه 5 پيكسل ميشن :| تو همين مترو به زور از 20 متري به زور ميشه ديد

خاطرات رو زنده کردید :( خیلی وقته بتل 3 بازی نکردم ( 9 ماه یا بیشتر ) =(( یاد موسیقی مپ tehran highway بخیر ... یه صدای دل گیر و غم انگیز داشت ، چه حسی می داد به آدم ... :(( وقتی rush مپ damavand peak رو بازی میکردی چه حالی میداد وقتی خودتو از اون ارتفاع مینداختی پایین ! :(( مپ بازار که یک بود ! با lav چه کارها که نمیشد کرد !! :sad: مپ خارک و نوشهر ، موسیقی صدای مپ کاسپین ، مپ عمان که از همه لحاظ خدابود چه واسه هلی چه واسه جت ، تانک و حتی پیاده !!! بالانس بالانس بود ... :x هر DLC که عرضه میشد از قبلی بهتر بود و کلا مپ بد نداشت ! دیگه تکرار نمیشه ... :(=((:crying:

اينا شايد جاش نباشه ولي dlc هاي بتل 3 چنگي به دل نميزدن :|
من فقط armored kill رو زياد بازي كردم اون هم اكثرا" tank superiority

اينا شايد جاش نباشه ولي dlc هاي بتل 3 چنگي به دل نميزدن :|
من فقط armored kill رو زياد بازي كردم اون هم اكثرا" tank superiority

منظورت armored shield هست؟:d

- - -ویرایش - - -

خاطرات رو زنده کردید :( خیلی وقته بتل 3 بازی نکردم ( 9 ماه یا بیشتر ) =(( یاد موسیقی مپ tehran highway بخیر ... یه صدای دل گیر و غم انگیز داشت ، چه حسی می داد به آدم ... :(( وقتی rush مپ damavand peak رو بازی میکردی چه حالی میداد وقتی خودتو از اون ارتفاع مینداختی پایین ! :(( مپ بازار که یک بود ! با lav چه کارها که نمیشد کرد !! :sad: مپ خارک و نوشهر ، موسیقی صدای مپ کاسپین ، مپ عمان که از همه لحاظ خدابود چه واسه هلی چه واسه جت ، تانک و حتی پیاده !!! بالانس بالانس بود ... :x هر DLC که عرضه میشد از قبلی بهتر بود و کلا مپ بد نداشت ! دیگه تکرار نمیشه ... :(=((:crying:

دل منم تنگ شد این جوری که توصیفش کردی:(

@N.i.n.j.a
DLC های بتل 3 فوق العاده بودن از CQ بگیر تا EG مد اسکونجر بهترین مد بازی بود فقط AK یکم بد بود بقیه عالی بودن
من که PS3 ر فروختم ولی هنوز دیسک BF3 ر دارم هیچوقت نمیفروشمش
BF4 فرسنگ ها از BF3 و BFBC2 پایین تر هست امیدوارم DICE دوباره یه BF در حد اسم بازی و در حد BF3 و BFBC2 بزنه بهترین بازی زندگیم بود 2 سال از عمرم ر با عشق ریختم پاش:d:x
اگه تو BC بیاد باز میگیرمش قطعا 2 سال دیگه باهاش حال میکنم:bighug:

آخرین ویرایش:
راستی چرا ریموت؟

دسترسي به تلويزيون و بازي در شب هنگام = ... :|:d
خودت تا ته خط رو برو :|

منظورت armored shield هست؟:d

نميدونم :d فقط مهم اينه كه يه ARMOR داشت :d من اون مپ ايي كه سر سبز تر بود رو عين كف دست مي شناختم اكثر" هم با تانك توي اون مپ تك نفره تيم رو برنده مي كردم خصوصا" اگر با SPRUT بازي مي كردي
اسمش رو يادم نمياد ولي فكر كنم اون هم يه اسمي توي مايه هاي اسم DLC ايش داشت

والا تا جايي كه من يادمه بزرگراه هاي تهران (!!! :d ) براي من يكي مپ بي مزه ايي بود :| معلوم نبود با خودش چند چنده ؟! از يه طرف هم تانك خوب توش جواب ميداد هم افتضاح و هم ميتونستي پياده پيشروي كني از يه طرف كمپ خورش بالا بود نه معلوم بود بزرگه نه كوچيك ، بيس كمپ هم كه راحت ميشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or