Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
از دوستان کسی هست که بخواد تروفی bomb squad رو بگیره؟اگه 4 نفر بشیم میریم تو یه سرور خلوت 4 تایی نوبتی 5 تا بمبارو میذاریم و تروفی رو میگیریم
کسی هست بگه تا با هم هماهنگ کنیم

من هستم عمو جان ، ادد کن منو توو PSN هروقت خواستی بریم

اين كارها چيه مثل مرد بريد بازي كنيد و بمب بذاريد و تروفي رو بگيريد :d
مثل خود من :d
اون هم در عر كمتر 3-4 دقيقه همهم بمب هارو گذاشتم :d
چی؟:d 3-4 دقیقه؟:d
نمیشه اصلا!تا بمبو برمیدارم همه میریزن سرم :))
بیا کمک تروفی رو بگیرم دیگه ;)

من هستم عمو جان ، ادد کن منو توو PSN هروقت خواستی بریم

2 نفر دیگه پیدا کنیم رفتیم واسه تروفی ;)

من ندارم بازي رو ولي سيستمي كه من استفاده كردم اين بود كه توي گلمود تا بمب مي اومد همون وسط با چتر مي اومدم پايين سريع برش مي داشتم و با جيپ همون نزديك به سمت دورترين بمب مي رفتم ملت تا مياومدن بفهمن من بمب رو گذاشته بودم وقتي هم مي اومدن خنثي اش كنن يه جايي كمپ كرده بودم براشون و مي كشتمشون :d

من ندارم بازي رو ولي سيستمي كه من استفاده كردم اين بود كه توي گلمود تا بمب مي اومد همون وسط با چتر مي اومدم پايين سريع برش مي داشتم و با جيپ همون نزديك به سمت دورترين بمب مي رفتم ملت تا مياومدن بفهمن من بمب رو گذاشته بودم وقتي هم مي اومدن خنثي اش كنن يه جايي كمپ كرده بودم براشون و مي كشتمشون :d
منم قبلا همینجوری 2 تا بمب رو رسوندم این آپدیت جدیده اومد اصلا نمییشه بمب رو برسونی!وضعیتی شده که نگو:))

نميدونم هنور توي گمود اين چيزي كه مي گم هست يا نه !
قبلا" توي گلمود اگر COMMANDER يه دوتا كروز مي زد به اهداف سمت تپه ها اون بالا زيرشون زمين گود ميشد و ديگه نميشد بمب گذاشت :| يعني دست ادم به شون نمي رسيد هنوز اونطوري هست ؟:|

يادمه اون دستي كه بمب هارو گذاشتم و بعد گرفتن تروفي اين هدف اخر همين مدلي شد هر كاري كردم نشد كه نشد بمب بذارم :| يه يار خوب داشتم بهش گفتم يه تانك بياره بره زير هدف تا برم روش و بمب رو بذارم تا اومدم بمب رو بذارم اخرين ثانيه يكي مارو كشت :| بعد اون هم مثل اين وحشي ها فقط دور و بر بمب بودن و اخرش دست رو باختيم چون نميشد بمب رو گذاشت :|

دوستان یه سوال:dlc های بتلفیلد از بهترین به ترتیب کدوم ها هستن؟
naval strike,china rising,drangon's teeth
همشون یه قیمت رو دارن ولی خب drangon's teeth حجیم تره.کدوم رو به نظر دوستان بگیرم؟

دوستان یه سوال:dlc های بتلفیلد از بهترین به ترتیب کدوم ها هستن؟
naval strike,china rising,drangon's teeth
همشون یه قیمت رو دارن ولی خب drangon's teeth حجیم تره.کدوم رو به نظر دوستان بگیرم؟

به ترتیب:
china rising
naval strike
drangon's teeth

بین دومی و سومی اینجا یه DLC دیگم بود یادم نیست اسمش اون خیلی باحاله مپاش.اونو بخری خوبه

به ترتیب:
china rising
naval strike
drangon's teeth

بین دومی و سومی اینجا یه DLC دیگم بود یادم نیست اسمش اون خیلی باحاله مپاش.اونو بخری خوبه

اونSecond Assault ه...مپ هاش هم برا bf3 ه...ولی به نظرم تکی نگیر نمی صرفه یا وایسا این dlc جدیده اومد بگیر

اونSecond Assault ه...مپ هاش هم برا bf3 ه...ولی به نظرم تکی نگیر نمی صرفه یا وایسا این dlc جدیده اومد بگیر
سلام.منظور شما رو متوجه نشدم.خب باید تکی بگیرم، راه دیگه ای نیست.مگه همش با هم رو می فروشن؟ اگه خواستم تکی بگیرم پس بهترینش همون china rising هست دیگه؟

من نسخه اصلی بازی رو دارم و فقط dlc هاش رو می خوام.

- - -ویرایش - - -

اون هایی که dlc های battlefield 4 رو بازی کردن کدوم dlc از همه بهتره و می ارزه بگیرم:
,china rising,Second Assault,naval stike,drangon's teeth کدوم واقعا می ارزه و هیجا انگیزه و مپ های بهتری داره،این دیگه آخرین راهنمایی هست که می خوام،دیگه می خوام بگیرم.

من نسخه اصلی بازی رو دارم و فقط dlc هاش رو می خوام.

- - -ویرایش - - -

اون هایی که dlc های battlefield 4 رو بازی کردن کدوم dlc از همه بهتره و می ارزه بگیرم:
,china rising,Second Assault,naval stike,drangon's teeth کدوم واقعا می ارزه و هیجا انگیزه و مپ های بهتری داره،این دیگه آخرین راهنمایی هست که می خوام،دیگه می خوام بگیرم.

بین dragon s teeth و second assualt یکی رو انتخاب کن دوتاش هم خوبن بستگی به سلیقه ی تو داره...برو یه چندتا عکس ببین از مپ هاش

second assault فاز کانکوئستش بیشتره ولی drogon s teeth فاز Urban Warfareداره!

دوست عزیز چرا میخوای dlc ها رو جدا بخری ... هزینش زیاد میشه برو یهو کاربر پریمیوم شو همه dlc ها رو بهت مجانی میده .....
از بین dlc ها هم بنظرم به ترتیب اینا بهترن:
Second Assault
naval stike
china rising
اون دی ال سی آخر هم که من خودم اصلا باهاش حال نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or