Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
سلام
اون دوستانی که مثل من مشکل بیرون پرت شدن از سرور رو بعد از آپدیت اخیر داشتن و نمیتونستن مچ رو به اتمام برسونن الان وضعیتشون چطوره؟ مشکل بر طرف شده؟
من پنج روزی میشه پلاسم تموم شده ولی به دلیله این مشکل بازی هنوز نگرفتم پلاس, میخوام ببینم اگه درست شده الان بگیرم

سلام
اون دوستانی که مثل من مشکل بیرون پرت شدن از سرور رو بعد از آپدیت اخیر داشتن و نمیتونستن مچ رو به اتمام برسونن الان وضعیتشون چطوره؟ مشکل بر طرف شده؟
من پنج روزی میشه پلاسم تموم شده ولی به دلیله این مشکل بازی هنوز نگرفتم پلاس, میخوام ببینم اگه درست شده الان بگیرم

کم و بیش هنوز مشکل هست ، مثلا دیشب که اصلا جوین نمیشد به سرور ، ولی امشب باز بهتر بود

دوستان یه نفر برام بازی بتلفیلد رجین 2 آورده ، ولی من اکانتم رجین 1 هست.حالا می خواستم dlc رو بخرم،ولی یه جا خونده بودم برای dlc حتما باید رجین اکانت با بازی یکی باشه.دوستان هیچ راهی نیست که بشه کاری کرد تا dlc رو خرید؟ اگه میشه راهنماییم کنید.

دوستان یه نفر برام بازی بتلفیلد رجین 2 آورده ، ولی من اکانتم رجین 1 هست.حالا می خواستم dlc رو بخرم،ولی یه جا خونده بودم برای dlc حتما باید رجین اکانت با بازی یکی باشه.دوستان هیچ راهی نیست که بشه کاری کرد تا dlc رو خرید؟ اگه میشه راهنماییم کنید.

یه اکانت ریجن دو بساز بعد با اون دان کنش.بعد primary کنش از تو تنظیمات psn

یه اکانت ریجن دو بساز بعد با اون دان کنش.بعد primary کنش از تو تنظیمات psn
خب من روی اکانت رجین 2 پلاس ندارم و می خوام فقط با اکانت رجین 1 بازی کنم،باید چه کنم؟
ضمنا اگه دوستان می شه راهنمایی کنید،کدوم dlc رو بخرم،کدوم از همه بهتره ؟

خب من روی اکانت رجین 2 پلاس ندارم و می خوام فقط با اکانت رجین 1 بازی کنم،باید چه کنم؟
ضمنا اگه دوستان می شه راهنمایی کنید،کدوم dlc رو بخرم،کدوم از همه بهتره ؟

فرقی نداره پلاس واسه همه اکانت هات حساب میشه از داخل اکانت ریجن 2 DLC مورد نظر رو خریداری کن بعد روی اکانت ریجن 1 بازیش کن
DLC دراگون تیف به نظر من از بقیه بهتره

ممنونم عزیز, اگه به ندرت شده که خوبه برم پلاس بگیرم, من بعد آپدیت یه دستم نتونستم از اول تا آخر برم, مگه اینکه اواسط جوین میشدم ک بشه تموم کرد.

دوستان یه سوال این آنلاینش اذیت میکنه؟
الان ghost بازی میکنم پیرم را در آورده.ارورهای عجیب، آپدیت الکی کلا زده شدم ازش این چی اذیت میکنه؟

نمیدونم چرا نمیتونم به سرور وصل شم! اگه اقدامی هم میکنن برای همه صدق میکنه ولی دوتا از دوستام دارن بازی میکنن!!

چند وقتی هست دقت نمیکنم به نوتیس داخل منو...

دوستان یه سوال این آنلاینش اذیت میکنه؟
الان ghost بازی میکنم پیرم را در آورده.ارورهای عجیب، آپدیت الکی کلا زده شدم ازش این چی اذیت میکنه؟
من که تا حالا با آنلاینش مشکلی نداشتم خیلی راحت ازش استفاده میکنم

نمیدونم چرا نمیتونم به سرور وصل شم! اگه اقدامی هم میکنن برای همه صدق میکنه ولی دوتا از دوستام دارن بازی میکنن!!

چند وقتی هست دقت نمیکنم به نوتیس داخل منو...
برای من هربار که اینطور میشه یه بار موردم رو ریستارت میکنم و خیلی راحت کانکت میشم.یه امتحان کن شاید اوکی شد!

- - -ویرایش - - -

از دوستان کسی هست که بخواد تروفی bomb squad رو بگیره؟اگه 4 نفر بشیم میریم تو یه سرور خلوت 4 تایی نوبتی 5 تا بمبارو میذاریم و تروفی رو میگیریم
کسی هست بگه تا با هم هماهنگ کنیم

اين كارها چيه مثل مرد بريد بازي كنيد و بمب بذاريد و تروفي رو بگيريد :d
مثل خود من :d
اون هم در عر كمتر 3-4 دقيقه همهم بمب هارو گذاشتم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or