Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
بچه‌ها 1_مد کانکوست و راش ب یه اندازه حجم مصرف میکن؟2_بهترین dlcکدوم؟3_تو بتلاگ قسمت شخصی سازی عکست چطور میشه عکس دلخواه گذاشت مثلا عکس بتمن دیدم بعضی میزارن ولی تو عکسای شخصی سازی نیست اگر میشه توضیح بدین ممنون؟!؟

مسلما کانکوئست کمی بیشتر استفاده میکنه ولی اختلافشون اون قدر نیست

در مورد dlc هم به نظرم SecondAssult و drogon's teeth خوبن بستگی به سلیقه ات داره....اگه منظورت عکس ایدیت توی bl ه که باید توی سایت gravatar.com ثبت نام کنی بعد اون جا یه عکس واسه پروفایلت بذاری بعد اون ایمیلی رو که باهاش ثبت نام کردی رو توی اون قسمت gravatar email توی بتل لاگ که توی تنظیمات پروفایل هست بزن و apply کن

مسلما کانکوئست کمی بیشتر استفاده میکنه ولی اختلافشون اون قدر نیست

در مورد dlc هم به نظرم SecondAssult و drogon's teeth خوبن بستگی به سلیقه ات داره....اگه منظورت عکس ایدیت توی bl ه که باید توی سایت gravatar.com ثبت نام کنی بعد اون جا یه عکس واسه پروفایلت بذاری بعد اون ایمیلی رو که باهاش ثبت نام کردی رو توی اون قسمت gravatar email توی بتل لاگ که توی تنظیمات پروفایل هست بزن و apply کن

فک کنم منظور دوستمون embelm باشه . برو تو این سایت http://emblemsbf.com
یکی شو انتخاب کن بعد پایینش توضیح داده که چجوری embelm رو تو پرفایلت وارد کنی . فقط به پریمیوم بودن embelm ها توجه کن ، اگه پریمیوم نیستی نمیتونی ازشون استفاده کنی .

دوستان واسه اول نسلی کمبود بازی میخوام بتل واسه انلاینش بگیرم
ولی از حجم اپدیت هاش میترسم و جلومو میگیره که سمتش نرم=((
چند گیگ اپدیت داره تا الان ؟

دوستان واسه اول نسلی کمبود بازی میخوام بتل واسه انلاینش بگیرم
ولی از حجم اپدیت هاش میترسم و جلومو میگیره که سمتش نرم=((
چند گیگ اپدیت داره تا الان ؟

نه اون جوری اپدیت نمیده...تا لان 1700 مگ داده..تاچند روز دیگه هم یه اپدیتی بعنوان fall patch میاد

- - -ویرایش - - -

:]
لطفا

من که خودم close beta ه هاردلاین رو بازی کردم و با اصلیتش اشنا شدم فهمیدم اون چیزی که توی تصوراتم هست نمیتونه بشه(عین این فیلم پلیسی ها:d)
و من بتل4 رو ترجیح میدم

- - -ویرایش - - -

من که خودم close beta ه هاردلاین رو بازی کردم و با اصلیتش اشنا شدم فهمیدم اون چیزی که توی تصوراتم هست نمیتونه بشه(عین این فیلم پلیسی ها:d)
و من بتل4 رو ترجیح میدم[/QUOTE]
يعني همينو پرميوم كنيم فعلا؟بعدي ارزش آنلاين نداره؟

- - -ویرایش - - -

و من بتل4 رو ترجیح میدم[/QUOTE]
يعني بعدي ارزش آنلاين نداره؟همينو پرميوم كنيم بهتره؟

هاردلاين شايد سينگل خوبي پيدا كنه اونم به خاطر حضور ويسكرال اما مولتي ايش شايد يكي از داغون ترين مولتي هاي سري بتل بشه !
تانك كه نداره :| جت نداره :| هلي جنگي كه نداره :| بقيه اش هم كه شده GTA :|
بيخيال هاردلاين بشيد كه حتي اگر هم بفروشه به خاطر تبليغات عظيم EA ميفروشه

هاردلاين شايد سينگل خوبي پيدا كنه اونم به خاطر حضور ويسكرال اما مولتي ايش شايد يكي از داغون ترين مولتي هاي سري بتل بشه !
تانك كه نداره :| جت نداره :| هلي جنگي كه نداره :| بقيه اش هم كه شده GTA :|
بيخيال هاردلاين بشيد كه حتي اگر هم بفروشه به خاطر تبليغات عظيم EA ميفروشه

من با حرف های ایشون موافقم و خودم بتل4 رو پرم کردم

دوستان این هاردلاین dlc بتل4 هست یا بتل5 محسوب میشه؟
اعلام نشده چند ساعت گیم پلی بخش سینگل داره؟

خود بتل4 چند ساعت گیم پلی بخش سینگل داره؟

دوستان این هاردلاین dlc بتل4 هست یا بتل5 محسوب میشه؟
اعلام نشده چند ساعت گیم پلی بخش سینگل داره؟

خود بتل4 چند ساعت گیم پلی بخش سینگل داره؟

بتل هاردلاین یه نسخه جدا حساب میشه و ربطی به ۴ یا ۵ نداره .
فک کنم اعلام نکردن ولی از نسخه های دیگه بیشتره .
بتل ۴ هم تقریبا ۵ ساعت سینگل داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or