Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
احساس میکنم از جواب من یا شاید از نوع نپشتنم ناراحت شدی, اگه اینطوره معذرت میخوام ,قصدم ناراحت کردن نبود. اما خب استینگر هم وسیله ای هست که بازیساز گذاشته دیگه, چه دلیلی داره استفاده نشه؟ ارتفاع کم کردن هم برا این گفتم که تو اغلب مواقع کسی که از زمین داره با استینگر میزنه شمارو با ارتفاع کم کردنتون موانع مثل درخت یا ساختمون میاد جلوش و لاکش باز میشه. در مورد ضد استینگر هم سوالتون عجیبه. خب فلیر +اسموک

ببين رفيق بحث سر اين نيست كه استينگر بده يا خوبه ؟!
وقتي ميري توي م مي بيني يه عده يه نقطه ايستادن و فقط استينگر ايگلا ميزنن ؟! وقتي يكي فقط ميخواد رو مخ بره ؟
وقتي ميخواي سوار خصوصا" هلي بشي و فقط صداي بيپ بيپ مي شنوي و به جاي اينكه روي اهداف تمركز كني هي موشك مياد سمتت و به جاي لذت بردن حرص ات در بياد

اره بايد يه سري ادوات جنگي باشه تا نيورهاي هوايي رو زد ولي نه اينقدر زياد و پركاربرد كه بتونه از ناف اسمون تا ته كهكشون رو شليك كنه !
توي بتل3 اوضاع خيلي بي ريخت بود چون اونجا با يه شليك 70% مي پريد !!!
اون اوايل بتل 3 كه فاجعه بود با اولين شليك وسيله يارو DISABLE ميشد
بايد يه چيزي بالانس باشه

سلام. همه تروفی های بازی رو جز 45 old school (کشتن 45 نفر با اسلحه M1911 در مولتی پلیر) گرفتم :| کسی راهی نداره زودتر این اسلحرو آزاد کنم که باهاش بتونم 45 نفرو بکشم و بازی پلت شه:(:d

برو TDM بازي كن از M9 استفاده كن
( البته بستگي به بازي خودت داره ولي M9 اسلحه خوبيه )
حتما" از بوست استفاده كن مثلا" 100% يا 200%
توي TDM سعي كن از كناره ها فرار كني و در بري پشت دشمن دربياي هيچ وقت مستقيم باهاشون رو در رو نشو

وقتي ميري توي م مي بيني يه عده يه نقطه ايستادن و فقط استينگر ايگلا ميزنن ؟! وقتي يكي فقط ميخواد رو مخ بره ؟
وقتي ميخواي سوار خصوصا" هلي بشي و فقط صداي بيپ بيپ مي شنوي و به جاي اينكه روي اهداف تمركز كني هي موشك مياد سمتت و به جاي لذت بردن حرص ات در بياد

اره بايد يه سري ادوات جنگي باشه تا نيورهاي هوايي رو زد ولي نه اينقدر زياد و پركاربرد كه بتونه از ناف اسمون تا ته كهكشون رو شليك كنه !
بايد يه چيزي بالانس باشه

توي TDM سعي كن از كناره ها فرار كني و در بري پشت دشمن دربياي هيچ وقت مستقيم باهاشون رو در رو نشو
اسلحه mpp43 هم خوبه.رودررو هم شدي فقط بايد روي هد نشونه بگيري راخت بزني البته فرز بودن هم خيلي مهمه

سلام. همه تروفی های بازی رو جز 45 old school (کشتن 45 نفر با اسلحه M1911 در مولتی پلیر) گرفتم :| کسی راهی نداره زودتر این اسلحرو آزاد کنم که باهاش بتونم 45 نفرو بکشم و بازی پلت شه:(:d
میتونید با دوستاتون یه مپ خلوت پیدا کنید بعد یکی از دوستاتون بره گروه دشمن و این تفنگ رو برداره و شما بکشیدش و اسحله رو بردارید و بوست کنید:d برای یکی از بچه ها اینجوری گرفتیم

افرین,دقیقا ...

این صدا رسما کابوسه,شانس گند من با هر تیمی مسابقه میدم هم aa فعالی داره و هم stinger های فعالی... و همیشه بیپ بیپ بیپ!دائما باید در حال پنهان شدن و فرار بود.

بايد يه چيزي بالانس باشه

آره خیلی سریع هلی هارو میزنن
اگه با جت بلد باشی کار کنی خیلی بهتره چون زدنش خیلی سخت تره
شما سرور های rush بازی کن با هلی
اینقد حال میده که نگو مخصوصا مپ هاینان ریزورت
یه بار تو همین مپ یه little bird اومده بود دستم ملتو آبکش کردم(فک کنم 10 تارو زدم)

دوستان بعضا تو مپ یه خطی از یکی از محوطه ها مثلا delta به ما وصل میشه,این نشون دهنده چی هست؟

یعنی اینکه لیدر اسکواد دستور داده به اون قسمت حمله یا دفاع کنی که با یه خط سبز نشون میده . اگه کمندر هم یه دستور بده و قبول کنی بازم یه خط میکشه .

اين كه مي گين چرا فلان وسيله هست فلان وسيله نيست به خاطر اينه كه توب بتلفيلد از شاخه هاي خاصي از ارتش هاي كشور ها استفاده ميشه
مثلا" بتل 3 us marine بود و چتربازان روسي ! و چون مثلا" marine ها از اپاچي يا F22 استفاده نمي كنن توي بازي نبود :| هاموي هم فكر نكنم زير مجموعه MARINE ها باشه
حالا توي 4 هم مسئله همينه كه خيلي از وسايل نيستن

اين كه مي گين چرا فلان وسيله هست فلان وسيله نيست به خاطر اينه كه توب بتلفيلد از شاخه هاي خاصي از ارتش هاي كشور ها استفاده ميشه
مثلا" بتل 3 us marine بود و چتربازان روسي ! و چون مثلا" marine ها از اپاچي يا F22 استفاده نمي كنن توي بازي نبود :| هاموي هم فكر نكنم زير مجموعه MARINE ها باشه
حالا توي 4 هم مسئله همينه كه خيلي از وسايل نيستن

به نظرم بود خيلي بازي جذاب تر ميشد تا اون سع چرخه ها و جيپ هاي مسخره...اون يكي ماشين گنده ها هم كه اصلا اپشن بندي ندارن حال نميده ولي من روي هام وي كلي اپشن ديدم

سلام به همه دوستان
من psn idرو deactivateکرده بودم و رو ps4دوستمactive کردم.تا اینجا هیچ مشکلی ندارم.مشکل من این هست که الان که میخام psn idرو activeکنمerrorمیده میگه این idرو یه سیستم دیگه active هست.با اینکه psn idرو از ps4دوستم deatctivateکردم.راه حلی هست که بتونم psn id رو deatctivateکنم که وقتی خواستم activeکنم دیگه به اون errorبر نخورم؟؟

بچه‌ها 1_مد کانکوست و راش ب یه اندازه حجم مصرف میکن؟2_بهترین dlcکدوم؟3_تو بتلاگ قسمت شخصی سازی عکست چطور میشه عکس دلخواه گذاشت مثلا عکس بتمن دیدم بعضی میزارن ولی تو عکسای شخصی سازی نیست اگر میشه توضیح بدین ممنون؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or