Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
ميخواي بدو بدو پلات اش كني مصطفي ؟!:d

فرق داره !!! بسته به نوع بازيت هر مد ايي ميتونه كلي XP بده اما اگر ميخواي XP هاي زيادي بگيري برو كانكوئست OP LOCKER هاي با تيكت زياد از همون اول هي كيل بگير ببين ميتوني كاري بكني يا نه ! همه بوستر هارو بزن
من خودم CQ از همه مدها بيشتر پوينت مي گيرم

البته اگر تروفي .45 رو گرفتي هنوز بهتره كه بري TDM بزني فقط با كلت هم بري جلو اون هم با بوستر تا بتوني كلت هارو باز كني

ميخواي بدو بدو پلات اش كني مصطفي ؟!:d

فرق داره !!! بسته به نوع بازيت هر مد ايي ميتونه كلي XP بده اما اگر ميخواي XP هاي زيادي بگيري برو كانكوئست OP LOCKER هاي با تيكت زياد از همون اول هي كيل بگير ببين ميتوني كاري بكني يا نه ! همه بوستر هارو بزن
من خودم CQ از همه مدها بيشتر پوينت مي گيرم

البته اگر تروفي .45 رو گرفتي هنوز بهتره كه بري TDM بزني فقط با كلت هم بري جلو اون هم با بوستر تا بتوني كلت هارو باز كني
این کلمه بدو بدو رو کی انداخته سر زبونتون:-/
این بوستهارو چجوری فعال میکنن؟
Deliver 5 bombs in Obliteration این تروفی ترفند خاصی نداره؟

کدوم مد بیشتر از بقیه xp میده؟

Domination همه رقمه بیشترین XP رو میده ، هم XP مربوط به انجام objective ها رو میگیری مثل Conquest و هم بیشترین کیل ها و Ribbon ها رو تو این مد میتونی بگیری . ( در واقع همون Conquest هست با کوچکترین حالت یک مپ )

Boost ها رو از طزیق منو استارت و زدن مربع

Deliver 5 bombs in Obliteration بدترین تروفی بازیه :| بتونی با چند نفر گاو بندی کنید بگیرید بهتره :دی

برای تروفی .45 old school هم بعضی سرورها هستن Pistol only گزاشتن ، بری اونا خیلی بهتره

این کلمه بدو بدو رو کی انداخته سر زبونتون:-/
این بوستهارو چجوری فعال میکنن؟
Deliver 5 bombs in Obliteration این تروفی ترفند خاصی نداره؟
فقط به اعصابت مسلط باش :d چون وقتی بمب میاد دستت 32 نفر رو سرت خراب میشن:d نرجیحا با رفقا :d;;)این تروفی ر بگیر اونم تو یه سروری که 3 یا 4 نفر توشن

خوب مصطفي بازي رو كرايه كردي داري بدو بدو تلاش مي كني پلات اش كني بدي بره :d

اتفاقا" DOM خيلي مزخرفه چون خر تو خر كامل ميشه ! بعد امتياز پرچم گرفتنش كمتر CQ ه

اون 5 تا بمب رو من توي نسل قبل گرفتم ون هم در عرض كمتر از 5 دقيقه :d
توي گلمود بود همون وسط با پرچم مي اومدم پايين بمب رو برميداشتم به سمت نزديكترين باگي و جيپ مي دويدم بعد گازاش رو مي گرفتم بمب رو ميذاشتم و يه جا قايم ميشدم دشمن هم يا نمي فهميد از كجا خورده يا مي اومد خنثي كنه پودرش مي كردم :d
ولي توي اين نسل واقعا" دردسريه با اون گله گله ادم توي سرورها :|

بهترين OBLI مربوط ميشد به OP LOCKER خصوصا" وقتي كه دوتات تيم سطح شون يكي بود :d يعني براي سانتي متر سانتي متر پيشروي بايد كلي كشته و مجروح ميدادي :d
البته تا اون موقع كه من بازي مي كردم برداشتن زمان بازي رو محدود كردن گند شد توش رفت :|

اتفاقا" DOM خيلي مزخرفه چون خر تو خر كامل ميشه ! بعد امتياز پرچم گرفتنش كمتر CQ ه

اینم حساب کن که پرچم با Spawn Point ات 3 ثانیه فاصله داره ! :دی

همین خر تو خر میشه کیل میگیری خوبه دیگه ! یادمه یه بار 44 نفره تو لاکر زدیم Dom ، یارو یه رگبار میبست 5 تا کیل میگرفت :دی

برا تروفی بمب ، من با بچه ها 4 نفر شدیم ، هوای همدیگه رو داشتیم ، با هلیکوپتر میرفتیم یکی بمب رو برمیداشت ، سوارش میکردیم با هلیکوپتر اسکورتش میکردیم بمب بکاره بترکه :دی

البته بازم 32 نفر تیم مقابل سرویسمون میکردن و خودی ها هم تا بمب مشخص میشد مثل گاو میریختن روش !

دوستان چرا به یه تیم z11 میده و به تیم دیگه little bird رو؟در حالیکه از نظر قدر مانور z11 با اون دم فجیع و کیلومتریش رسما یه مضخرفه!

و اینکه deploy بعضی ها شدید رو اعصابه,یارو هر دفعه سریعتر از همه رو وسیله deploy میشه به لطف نت قشنگ ما...

یه مرحله مونده بود تا Campaign تموم شه همه save ها پرید ، بازی رفت از اول !!! :|:|:|
تو مولتی پلیر هم همه آیتم رو که قبلا باز کرده بود باز تیک نارنجی زده به عنوان new item !!!! :|:|:|
تو آنلاین هم هی Hit میاد فرت و فرت مثه روز اولی که بازی و اجرا کردم !!!!!....

خودمو بکشم یا این BF4 لعنتی و بشکونم ؟!!! :((:((:((:((

یه مرحله مونده بود تا Campaign تموم شه همه save ها پرید ، بازی رفت از اول !!! :|:|:|
تو مولتی پلیر هم همه آیتم رو که قبلا باز کرده بود باز تیک نارنجی زده به عنوان new item !!!! :|:|:|
تو آنلاین هم هی Hit میاد فرت و فرت مثه روز اولی که بازی و اجرا کردم !!!!!....

خودمو بکشم یا این BF4 لعنتی و بشکونم ؟!!! :((:((:((:((
اگر پلاس داشتی که 4 خودش اتو هر دفعه از بازی خارج میشی از save های backup میگیره.
اگر اره که برو setting > Save management اونجا قسمته restore from cloud یا همچین چیزی هست !

اگر پلاس داشتی که 4 خودش اتو هر دفعه از بازی خارج میشی از save های backup میگیره.
اگر اره که برو setting > Save management اونجا قسمته restore from cloud یا همچین چیزی هست !

آره دارم ، ولی تو Save management قسمت restore from cloud نیست !!
download to system storage و بزنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or