Multi Platform Battlefield 4

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
October 2013
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

طی بیانیه ای از سوی DICE در پاسخ به سوالات سایت Joysiq اعلام شد که وقایع بازی بتیفیلد ۴ در دوره ی زمانی مدرن رخ خواهدداد یکی از مدیران شرکت DICE ، سازنده ی سری بازیهای Battlefield ، آقای Karl Magnus Troedsson در این رابطه توضیحاتی را بیان کرد
0813-BF4.jpg

تیم ساخت بسیاری از مسائل را با استفاده از رای گیری به عمل می رساند.نظرات مردم در روند شرکت ما تاثیرگذار است.ما با پرس وجو و نظر سنجی متوجه شدیم که بیشتر بازی باز ها برای عناوین Shoter به این دوره ی زمانی علاقه ی بیشتری دارند.البته ما هم برای ساخت این بازی دوره ی مدرن را در نظر داشتیم.
وی ادامه داد:
بازی بتیفیلد ۴ را به عنوان یک عنوان خلاقانه خواهید شناخت.من هیچ اطلاعات دیگری حول این مسائل اعلام نخواهم کرد چراکه تمام آن ، یک راز است.
وی در پایان سخنانش افزود:
ما می خواهیم سری بازیهای میدان نبرد فعلا در عصر مدرن باقی بمانند چرا که ما هم اکنون در این دوره زمانی هستیم و این بسیار هیجان انگیز است.بتیفیلد ۴ در این دوره زمانی رخ خواهد داد و بسیار موفق خواهد شد.
این بازی برای هرسه پلتفرم اصلی منتشر می شود.درمورد تاریخ انتشار هم فقط چندی پیش اعلام شده بود که این بازی بین آپریل ۲۰۱۳ تا مارس ۲۰۱۴ توسط EA به انتشار خواهد رسید.

5 days ago

5 days ago
300 × 250 - gamesradar.com

640 × 500 - whitegadget.com

2 days ago
2 days ago
850 × 467 - karmadecay.com

1 day ago
1 day ago
625 × 625 - comingsoon.net

به بزرگی خودتون ببخشید:)

• Like
Reactions: B20EAST
dlc يه بازي بايد به خود بازي مربوط باشه.اخه نميشه كه اين توي اينده باشه اون يكي ها توي زمان حال! يكم مسخرس اين كارDICE...حالا خوب باشه.باكش كم باشه.fps drop حس نشه من يكي كه راضي ام

ساده است ! ( سخته :d)
بايد توي همه مراحل كمپين از اون مقدار امتيازي كه گفته تا مدال گلد رو بگيري بيشتر بياري
حدود 1000 تا بيشتر از هر مدال گلد
الان رفتم دیدم که تمام اون تروفی هایی که باید 1000 تا بالاتر از لگد جمع کنی رو گرفتم اما هنئز اون تروفی رو بهم نداده :(
راستش من توی بعضی از مپ ها وقتی که هنوز کامل تمومش نکردم ولی 1000 تا بالاتر از گلدش رو جمع کردم و تروفیش رو بهم داد از بازی زدم بیرون
امکان داره از اون باشه ؟

الان رفتم دیدم که تمام اون تروفی هایی که باید 1000 تا بالاتر از لگد جمع کنی رو گرفتم اما هنئز اون تروفی رو بهم نداده :( راستش من توی بعضی از مپ ها وقتی که هنوز کامل تمومش نکردم ولی 1000 تا بالاتر از گلدش رو جمع کردم و تروفیش رو بهم داد از بازی زدم بیرون امکان داره از اون باشه ؟

شانس ات گفته باشه گايچ و باگ نشده باشه :| اگر بشه حسابت تروفي پلات ات با كرام الكاتبين :|:d

من خودم درست يادم نيست چه جوري گرفتمش ولي اسون بود

بقيه تروفي هارو گرفتي همين مونده ؟ مرحله اخر رو بايد 3 بار بري تا همه پايان هارو ببيني ! بعد اين باز ميشه يعني بايد همه اسلحه هارو باز كني

اگر نتونستي بگو تا ادرس چندتا GUIDE بت بدم ولي اگر گليچ شده باشه ديگه تركيدي :|:d

9rgs06hksgv7zqnlm7we.jpg

امروز گیم پلی کامل Final Stand رو توی مپ Operation Whiteout دیدم,توی این DLC اومدن یه سری اسلحه و گجت به عنوان Battle pickup گذاشتن که این DLC رو بیشتر شبیه DLCــهای جنگ ستارگان و Battlefield 2142 کرده مثلا اومدن یه Rail Gun گذاشتن که روی عالم و آدم لاک میکنه و دهن ملت و وسیله ها رو مستقیما سرویس میکنه و همچنین XD-1 Accipiter که یه وسیله پرنده کوچیک با قابلیت پرواز در بازه زمانی محدود هستش ولی توی همین محدوده زمانی میتونید با Minigun حسابی نفرات پیاده تیم مقابل رو به خاک و خون بکشید قدرت اسلحه این وسیله به حدیه که حتی میتونید باهاش Little Bird رو هم بزنید,وسیله بعدی Snowmoblie هستش که توی مپهای برفی میشه به راحتی ازش استفاده کرد و همچنین یه تانک گذاشتن به اسم Hover Tank که از لحاظ تسلیحات فرق چندانی با تانکهای معمولی نداره ولی همینطوری که از اسمش پیداس بصورت شناور توی هوا حرکت میکنه و عملا از چاله و چوله های مپ به راحتی عبور میکنه,بصورت کلی اصلا معلوم نیست فلسفه گذاشتن این وسیله ها چیه چون به غیر از Snowmobile اصلا همچین اسلحه ها و وسیله هایی در حد Prototype هم هنوز وجود خارجی ندارن البته یکی از حدسهایی که میشه زد اینه که با این DLC خواستن بصورت ضمنی نشون بدن که بعد از BFH استودیوی DICE میخواد مثل Battlefield 2142 یه بازی با تم جنگهای آینده بسازه

همه دست به دعا بردارید که battlefield بعدی ر dice سوعد بسازه دوباره ندن بازی ر به dice LA :d
یعنی میشه ما دوباره یه شاهکاری مثل BFBC2 یا BF3 ببینیم[-o<

این کیل اکشن های بازی واقعا تو مخی شدن ... امیدوارم این dlc جدید مپ هاش خوب باشن و مثل dlc دراگون نباشن ..... واقعا جای دوتا از مپ های bf3 خالیه .... grand bazar و noshahr ... وای که چه حالی میداد وقتی تو مپ نوشهر TDM بازی میکردم ...

چند ماه پيش كه اسم مپ هاي Final stand اومده بود گفتم از اين اسلحه هاي عجيب غريب داره.:d
فكر نكنم براي اشاره كردن به BF2142 بوده باشه خود دايس اصلي كه مشغول ساخت بازي هستن ، ميمونه Dice La ...
فکرش رو هم بکنی جای دوری نمیره چون توی تریلری که از مپهای Final Stand نشون دادن عملا محل ساخت و مونتاژ Walkerــها رو هم نشون میده که البته خودت خوب میدونی Walker رو توی کدم BF میشد دید:d
BFH که تا 2015 تاخیر خورد,تا BFH بخواد همه DLCــهاشو بده حداقل 1 سال طول میکشه و مطمئنا تا 2016 استودیوی سوئد دایس هم Starwars رو خیلی وقته عرضه کرده(تاریخ عرضه بازی تابستون 2015 اعلام شده) و با خیال راحت میتونه بره سراغ ساخت BF,حالا اینش که آیا استودیوی سوئد بازی رو میسازه یا نه و اینکه قراره بازی رو با چه تمی بسازن رو کسی نمیدونه ولی امیدوارم برای دوباره به اوج رسوندن سری BF خودشون دست بکار بشن ولی خب در این رابطه یه حدسهایی میشه زد:d
0e14ux1w699f5h9x74gv.jpg

678ckjjsqkbu5uccd2uc.jpg

محسن يه خبر بود بچه ها گفتن اونور توي بخش pc گفتن بتل 5 با رمز ارماگدون( :|:d) در حال ساخته :d
مواظب بايد بود ساخته دست دايس سوئد نره براي 2017 :|:d

گر چند با اين اوصاف من ديگه دايس سوئد هم اميدي ندارم :|

مشکلت چیه؟ آپدیت کردی؟ برای آنلاین باید حتما آپدیت 2 گیگی رو بگیری
بله آپدیت کردم فقط وقتی میخام وصل شم برای مولتی مینویسه باید سینگ شی به شبکه پلی استیشن و سرورهای EA در صورتی که من به شبکه پی اس ان سینگم

بله آپدیت کردم فقط وقتی میخام وصل شم برای مولتی مینویسه باید سینگ شی به شبکه پلی استیشن و سرورهای EA در صورتی که من به شبکه پی اس ان سینگم

مال من اون موقع ها که نت قاطی میکنه این طوری میشه...برای همین یبار مودم رو ریست میکنم و برنامه رو هم یبار میبندم درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or