Battlefield 4 | XBL

angel-legend

کاربر سایت
سلام خدمت سربازان گمنام بتفیلد.:d این تایپیک در مورد بازی آنلایل بتل 4 تشکیل شده و می تونید تمام مباحث و سوالی که در مورد بخش آنلاین این بازی دارید در اینجا مطرح کنید.
خبر خوش اینکه بتا ی بتل 4 برای کسانی که پریمیوم بتفیلد 3 رو خریداری کردن از 1 اکتبر قابل دسترس بوده و برای پلیر های دیگه از 4 اکتبر ( فردا ).
خبر بد اینکه اصلا بتفیلد 4 بتا جالب نیست و اگر نسخه اصلی هم همینجوری باشه یک شکست بزرگ برای dice :( و بزرگ تر از اون برای من که کلی هزینه کردم بخاطر این بازی گلد 13 ماه خریدم مجدداً:d

به امیده اینکه نسخه اصلیش هم باگ نداشته باشه هم گرافیکش بهتر باشه هم سروراش قویتر از بتل ۳ باشه ما ایرانی ها راحت تر بتونیم بازی کنیم:bighug:

من هم بتارو بيشتر بازي كردم و همين طور كه بقيه دوستان گفتن جالب نيست مخصوصا دير لود شدن بافت ها كه واقعا آذار دهندست.البته بتا شماره سوم هم دقيقا همين طوري بود.كنترل بازي هم كه تقريبا عوض شده و كند شده كه اميدوارم تو نسخه اصلي عوض بشه

دوستان شما هم این مشکل رو دارید وقتی بازی میکنم کنسولم هنگ میکنه باید از خوده کنسول خاموش روشن کنیم ؟
متاسفانه یکی از باگ های روی اعصاب!

دوست من مشکلاتش شامل چیا میشن ؟ بتا برای پی اس 3 هم فردا میاد ؟
بعد مپ در چه حده ؟ اصلا به پای مپای بی اف 3 میرسه ؟
باگ های زیادی داره البته من کاری به باگ ها ندارم چون توی نسخه های بتا چنین باگ هایی معمول هستن، چیزی که منو نگران کرده گیم پلی بازی ست که خیلی کند شده و متاسفانه خسته کننده ست!

ارزششو داره دانلود کنیم ؟؟یوقت ضد حال نخوریم؟؟!!
نکن بذار نسخه اصلی که اومد بازی کن. ارزش نداره...

اقا 1سوال چجوری وارد بازی بشم؟دانلودش کردم اما وارد بازی نمیشه
می تونید از طریق Quick match و یا از طریق Server Browser با انتخاب سرور وارد بازی بشی. از اونجایی که سرور ها شلوغه Quick Match بزن سریع وارد بازی میشی.

نکن بذار نسخه اصلی که اومد بازی کن. ارزش نداره...

می تونید از طریق Quick match و یا از طریق Server Browser با انتخاب سرور وارد بازی بشی. از اونجایی که سرور ها شلوغه Quick Match بزن سریع وارد بازی میشی.
رفیق نمیتونم quick match رو تو منوهای بازی پیدا کنم

دوستان راهی نیست که دسنگاه وسط بازی بتل ۴ هنگ نکنه مشکل من فقط همینه؟
متاسفانه باگ بازی ست و کاری از دست گیمر ها برنمیاد.

رفیق نمیتونم quick match رو تو منوهای بازی پیدا کنم
شما وقتی وارد منو بازی شدی، Multiplayer رو بزن و بعد quick match

بالای یکونیم گیگ دان کردم فاجعس
مسلسلو میبندم به دشمن آخ نمیگه سه تا تیر با اسنایپ میزنم انگار نه انگار
کپچر میکنم امتیاز نمیده واقعا هدفشون چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا این واقعا بتلفیلده؟:-oاسلحه ها کیفیت ندارن تانک هاش مزخرفن انگار بتل 3رو گزاشتن رو پایین تریت قدرت گرافیکی:|عین بازی های اول نسل شده:dots:اقا مگه سری بتل رو دایس نمیسازه؟تو خبرا خوندم گفتن مولتیشو کسی دیگه ساخته درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or