من 3 رو مولتی نزدم ولی خب سرورها بهتر از اینی که تو 4 هست نمیشه واقعا! بدون نقصه شاید با دایال آپ هم بالا بیاد:dمارو هم ادد کنید
ShervinCannibal
مولتی که نسبت به 3 عالی شده همینکه حصار ها به محض برخورد چاقو خورد میشن خودش بنظرم یه پیشرفت عالی حساب میشه
سرعت مولتی نسبت به 3 ـش بهتر شده درسته ؟ ( کیفیت سرورها ظاهرا خیلی بهتر شدند ! )
جان من شروین بتل میزنه :d وای خدایا شکرت:dمارو هم ادد کنید
ShervinCannibal
مولتی که نسبت به 3 عالی شده همینکه حصار ها به محض برخورد چاقو خورد میشن خودش بنظرم یه پیشرفت عالی حساب میشه
سرعت مولتی نسبت به 3 ـش بهتر شده درسته ؟ ( کیفیت سرورها ظاهرا خیلی بهتر شدند ! )
من 3 رو مولتی نزدم ولی خب سرورها بهتر از اینی که تو 4 هست نمیشه واقعا! بدون نقصه شاید با دایال آپ هم بالا بیاد:d
یکبار برای همیشه تکلیف کل سایتو با ایدی psn ات روشن کن خلاص شیم:d
sسلام 2-3تا سوال قبلا با سلکت اسکیبرد میمد اونجا که امتازت چقده الان فقط از طریق همون استارته؟؟؟ بعد یه سرور خوب که بیشتر میرید کدومه یا همون گزینه اولو میزنیدو رندوم؟؟؟؟
id:MahmoodFarid
برای انتخاب سرور یکی همون راهی احسان گفت هست یکی هم که من توصیه می کنم این که بری تو سرور بروزر بعد R3 بزن . بعد مود و مپی که می خوای و بعد گزینه Ranked و بعد تیک 1-15 و بعد هم به نوبت با اروپا و غرب آمریکا و شرق آمریکا و آسیا تست کن (اول اروپا رو بزن ببین پینگت چند خط می شه بعد دوباره R3 رو بزن اروپا رو عوض کن . آخر همونی که بهتر شد رو انتخاب کن . اگه چند تاش مثل هم بودن اونی که نردیکتره رو انتخاب کن.) بعد برو تو سرور حالشو ببرsسلام 2-3تا سوال قبلا با سلکت اسکیبرد میمد اونجا که امتازت چقده الان فقط از طریق همون استارته؟؟؟ بعد یه سرور خوب که بیشتر میرید کدومه یا همون گزینه اولو میزنیدو رندوم؟؟؟؟
id:MahmoodFarid