H hossein_online کاربر سایت Sep 23, 2014 #76 برادرای فعال آیدی منو اد کنن c4 بازی کنیم و گیلیچینگ همرم بلدم ID : mahdihiro
M mohammad-ys کاربر سایت Oct 2, 2014 #78 نوشته شده توسط hossein_online: برادرای فعال آیدی منو اد کنن c4 بازی کنیم و گیلیچینگ همرم بلدم ID : mahdihiro بیشتر... ها اینی که میگی یعنی چه؟
نوشته شده توسط hossein_online: برادرای فعال آیدی منو اد کنن c4 بازی کنیم و گیلیچینگ همرم بلدم ID : mahdihiro بیشتر... ها اینی که میگی یعنی چه؟
R O N I N ŌKAMI کاربر سایت Oct 4, 2014 #79 بعد یه هفته اومدم پچ رو دان کردم و رفتم تو بازی که همش لگ و افت فریم و delay بود و بس . دوستان هم بعد پچ اینجوری شدن ؟ فردا هم یه امتحانی میکنم ببینم واسه نتم هست یا نه .
بعد یه هفته اومدم پچ رو دان کردم و رفتم تو بازی که همش لگ و افت فریم و delay بود و بس . دوستان هم بعد پچ اینجوری شدن ؟ فردا هم یه امتحانی میکنم ببینم واسه نتم هست یا نه .
H hossein_online کاربر سایت Oct 17, 2014 #80 دوستان کسی هست با هم دیگه ۴ نفری assignment هارو درو کنیم!؟:d
underal کاربر سایت Nov 11, 2014 #81 سلام من رو مولتی که میزنم میگه اکانت ea بساز! هرچی پسورد مزنم ارور میده pasword invalid
R O N I N ŌKAMI کاربر سایت Nov 11, 2014 #82 نوشته شده توسط underal: سلام من رو مولتی که میزنم میگه اکانت ea بساز! هرچی پسورد مزنم ارور میده pasword invalid بیشتر... خب حتما اشتباه میزنی که اررور میده.یه بار دیگه چک کن. تو همون صغحه اکانت ساختی ؟
نوشته شده توسط underal: سلام من رو مولتی که میزنم میگه اکانت ea بساز! هرچی پسورد مزنم ارور میده pasword invalid بیشتر... خب حتما اشتباه میزنی که اررور میده.یه بار دیگه چک کن. تو همون صغحه اکانت ساختی ؟
underal کاربر سایت Nov 11, 2014 #83 نوشته شده توسط ACE_1440: خب حتما اشتباه میزنی که اررور میده.یه بار دیگه چک کن. تو همون صغحه اکانت ساختی ؟ بیشتر... نه اصلا باید چی بزنی؟
نوشته شده توسط ACE_1440: خب حتما اشتباه میزنی که اررور میده.یه بار دیگه چک کن. تو همون صغحه اکانت ساختی ؟ بیشتر... نه اصلا باید چی بزنی؟
R O N I N ŌKAMI کاربر سایت Nov 11, 2014 #84 برو به این آدرس از اونجا اکانت درست کن بعد بیا تو بازی وارد کن:battlelog.battlefield.com
salar_dariush کاربر سایت Nov 11, 2014 #85 نوشته شده توسط underal: نه اصلا باید چی بزنی؟ بیشتر... پسورد باید حرف اولش حروف بزرگ باشه...بقیه اش هم باید حرف عدد قاطی باشه...
نوشته شده توسط underal: نه اصلا باید چی بزنی؟ بیشتر... پسورد باید حرف اولش حروف بزرگ باشه...بقیه اش هم باید حرف عدد قاطی باشه...
D_nis کاربر سایت May 27, 2015 #86 دوستان من هم هستم ولی هنوز دانلودش تموم نشده تموم شد خبر میدم شما اددم کنید ID_nis1
Ray کاربر سایت Jul 8, 2015 #89 دوستان ادد کنین : vvilsxon امروز Seargent 3 شدم :-> لامصب هیچی Domination نمیشه . Vehicle که تو بازی نیس آدم با خیال راحت بازی میکنه
دوستان ادد کنین : vvilsxon امروز Seargent 3 شدم :-> لامصب هیچی Domination نمیشه . Vehicle که تو بازی نیس آدم با خیال راحت بازی میکنه