بتل فیلده دیگه به قول رفقا dlc داده هی فریز میکنه:dچرا این تاپیک مرد :d
مپ های جدید بخش هواییش یکم بهتر شده
فقط هر موقع از بازی میخوام خارج بشم هنگ میکنه کنسول :cursing:
فریز مشکل تموم جووناست:dبه نظرم همه اینا تقصیر بتل لاگهیه مشکل برام پیش اومده اون مرحله از بازی که باید یه زن ومرد رو با ید نجات بدید که مرده تیر میخور من همیجا یه بار میمیرم دیگه تصویر نمیاد رو صفحه لودینگ میمونه ولی صدای بازی هست :banghead:
ارسال شده از GT-I9003 با استفاده از تپاتالک 2
به ماشینشون M2 SLAM چسبونده بودن. این گروه همش با SLAM می ترکونن بقیرو :dبابا این دیگه عند تخیلاته:-o
چرا این تاپیک مرد :d
مپ های جدید بخش هواییش یکم بهتر شده
فقط هر موقع از بازی میخوام خارج بشم هنگ میکنه کنسول :cursing:

:d
:dآقا من فکر کنم این کار هماهنگ شده است،نیست؟؟به ماشینشون M2 SLAM چسبونده بودن. این گروه همش با SLAM می ترکونن بقیرو :d
آره اتفاقا دیروز کلیپشو تو Youtube دیدم یه نفرشون SLAM می زاره روی ماشین یکی دیگه هم C4 زیر ماشین بعد از حدود 30 ثانیه که توی مپ می گردن این Mi-28 که می بینن این کارو می کنن.آقا من فکر کنم این کار هماهنگ شده است،نیست؟؟
منظورم چاپر ،اون خودش باید اومده باشه تو خطر پرواز جیپ:d
چونكه يهو تعدادي از بچه ها از جمله خودم از بازي كشيديم بيرون و در نسل خاضر نيستيم ! از جمله ارشيا خودم صادق و امير و ...![]()
چیز خاصی جز تعریف و تمجید از BF4 ندیدمپيشنهاد ميكنم حتما ويدئوهاي Do you know Battlefield رو تو كانال JackFrags از youtube ببنيد .

خسته نباشی اینارو که همه میدونننكته هاي جالبي داره . مثلا اگه دفيبليريتور(دستگاه شك) رو نگه داري بعد ريوايو بدي بهت 100 امتياز ميده و طرف هم جونش كامل ميشه يا تو اپيزود يكش نشون ميده چجوري RPG رو سريعتر شليك كني . البته من هنوز بازي نكردم و برا من كه جالبه :d