Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا این تاپیک مرد :d
مپ های جدید بخش هواییش یکم بهتر شده
فقط هر موقع از بازی میخوام خارج بشم هنگ میکنه کنسول :cursing:

Last edited by a moderator:
یه مشکل برام پیش اومده اون مرحله از بازی که باید یه زن ومرد رو با ید نجات بدید که مرده تیر میخور من همیجا یه بار میمیرم دیگه تصویر نمیاد رو صفحه لودینگ میمونه ولی صدای بازی هست :banghead:

ارسال شده از GT-I9003 با استفاده از تپاتالک 2

بتل فیلده دیگه به قول رفقا dlc داده هی فریز میکنه:d

- - -ویرایش - - -

یه مشکل برام پیش اومده اون مرحله از بازی که باید یه زن ومرد رو با ید نجات بدید که مرده تیر میخور من همیجا یه بار میمیرم دیگه تصویر نمیاد رو صفحه لودینگ میمونه ولی صدای بازی هست :banghead:

ارسال شده از GT-I9003 با استفاده از تپاتالک 2
فریز مشکل تموم جووناست:dبه نظرم همه اینا تقصیر بتل لاگه

روش جدید ترکوندن هلی کوپتر:))
27183211705029326364.gif

چونكه يهو تعدادي از بچه ها از جمله خودم از بازي كشيديم بيرون و در نسل خاضر نيستيم ! از جمله ارشيا خودم صادق و امير و ...:|

اندر حكايت اين يارو كه هلي رو ناجوانمردانه زد :|:d
خيلي حركت شنيع و خفني بود :d به شخصه اگر چنين بلايي سرم مي اومد هلي رو مي بوسيدم ميذاشتم كنار :|:d

آخرین ویرایش:
آقا من فکر کنم این کار هماهنگ شده است،نیست؟؟
منظورم چاپر ،اون خودش باید اومده باشه تو خطر پرواز جیپ:d
آره اتفاقا دیروز کلیپشو تو Youtube دیدم یه نفرشون SLAM می زاره روی ماشین یکی دیگه هم C4 زیر ماشین بعد از حدود 30 ثانیه که توی مپ می گردن این Mi-28 که می بینن این کارو می کنن.

چونكه يهو تعدادي از بچه ها از جمله خودم از بازي كشيديم بيرون و در نسل خاضر نيستيم ! از جمله ارشيا خودم صادق و امير و ...:|

منم همینطور...شاید حوصله کنم روزی نیم ساعت
جالا هر موقع مشکلاتش برای نسل بعد رفع شد میرم سراغش
اما همونجور که قبلا گفتم و سرش 1 ماه بن شدم این بازی کیلومترها با نسخه سوم از هر نظر فاصله داره و به شدت خسته کنندست

نكته هاي جالبي داره . مثلا اگه دفيبليريتور(دستگاه شك) رو نگه داري بعد ريوايو بدي بهت 100 امتياز ميده و طرف هم جونش كامل ميشه يا تو اپيزود يكش نشون ميده چجوري RPG رو سريعتر شليك كني . البته من هنوز بازي نكردم و برا من كه جالبه :d

نكته هاي جالبي داره . مثلا اگه دفيبليريتور(دستگاه شك) رو نگه داري بعد ريوايو بدي بهت 100 امتياز ميده و طرف هم جونش كامل ميشه يا تو اپيزود يكش نشون ميده چجوري RPG رو سريعتر شليك كني . البته من هنوز بازي نكردم و برا من كه جالبه :d
خسته نباشی اینارو که همه میدونن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or