Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بفرما
استودیوی DICE تریلری از جدید ترین DLC معرفی شده ی بازی Battlefield 4 به نام Second Assault را منتشر کرده است که شما می توانید آن را به صورت رایگان دانلود نمایید. این DLC شامل ۴ مپ موجود در نسخه های قبلی بازی به نام های Gulf of Oman، Operation Metro، caspian border و Operation Border می باشد.این اولین محتوای اضافی از پنج محتوای اضافی ای که DICE قرار است برای این بازی منتشر کند می باشد که در ابتدا به صورت انحصاری برای اعضای Premium نسخه ی Xbox One عرضه خواهد شد.این DLC برای کسانی که عضو Premium نسخه XBox One نیستند در تاریخ ۳ دسامبر در دسترس خواهد بود.

Vídeo Battlefield 4 - Second Assault, Gameplay Trailer - 3DJuegos
ممنون . مپ هی BF3 رو بازسازی کردن! چیز جدیدی نداره . ولی همون هم خوبه مپ هاش خیلی شاخ بود

Operation Metro,Caspian Border,Operation Firestorm,Gulf of Oman اینا رو قراره به عنوان Second Assault عرضه کنن
حداقل یه کار مثبت از این اقای دایس دیدیم!!
ولی اینا هر بار میان دی ال سی ها شونو مپهای قدیمی رو میدن که کمتر زحمت ساختن مپ به خودشون بدن:|

حداقل یه کار مثبت از این اقای دایس دیدیم!!
ولی اینا هر بار میان دی ال سی ها شونو مپهای قدیمی رو میدن که کمتر زحمت ساختن مپ به خودشون بدن:|
اینطور که شنیدم طراحی مپ های بازی در حد BF3 نیست البته تا خودم بازی نکنم چیزی رو تایید نمیکنم ، ولی خوبه که مپ های BF3 رو میارن مترو 64 نفره یا فایر استورم مپ محبوب خودم خیلی لذت بخشه :x:d تازه توی گیم پلی هایی که دیدم مترو با طراحی جدیدش بهتر شده بود به نظرم

آقا یه سوالی که همیشه ذهن من و درگیر کرده:دی اینکه این اسلحه هایی که به صورت Random بعضی قسمت های Map ها هستن اینارو فقط از مپ ها میشه تهیه کرد؟ نمیشه همیشه داشتشون ؟

آقا یه سوالی که همیشه ذهن من و درگیر کرده:دی اینکه این اسلحه هایی که به صورت Random بعضی قسمت های Map ها هستن اینارو فقط از مپ ها میشه تهیه کرد؟ نمیشه همیشه داشتشون ؟

نوچ :d

اتفاقا اینجوری نیست . (به نظر من) ACW-R از همه بهتره . M4 هم عالیه

من خودم هم PRIMARY CARBINE ام ACW-R ه ولي بيا خيلي راحت با TYPE 95 هم برات ميزنم ! ACW-R فقط RoF اش بالاست 880 ! البته الانه بايد ديد MTAR-21 چه جوري شده چون RoF اش 900 و توي بتل 3 كه دست كم از ACW-R خيلي قوي تر بود البته توي بتل 3 ACW-R نواخت تيراش حدود 700 بود !

M4 دو تير تك تير داشت من زياد باش بازي نكردم چون پينگ رو اين مدل اسلحه ها خيلي تاثير مي ذاره ولي با پشت سر هم شليك كردن لگد خيلي خفني ميانداخت در جد جفتك

متاسفانه اين دور توي بتل4 تنها نكته مهم يه اسلحه RoF اش شده و در بين هر شاخه از اسلحه ها فقط يه اسلحه با قدرت بالا هست و بقيه همه يه مدل DAMAGE ميدن ! فكر هم نمي كنم تفاوتي در فاصله شليك و افت DAMAGE شون باشه

آخرین ویرایش:
اتفاقا اینجوری نیست . (به نظر من) ACW-R از همه بهتره . M4 هم عالیه
ACW-R لگدش بالاست و باید دستت بهش بیوفته اما AK-5C چون لگد نداره واسه شروع خیلی بهتره
دمیج ACW-R تو رنج بالا بیشتره ولی شلیک باهاش سختره
دمیج همه کاربین ها 30 هست ( بجز ACE 52 ) تفاوت تو فایرین ریت و هیپ فایرشونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or