mohamada
کاربر سایت
عجب...من بعد كامل پاك كردن سيو بازي و دوباره شروع كردن سيو ام خراب نشد !!!
راستي يه مورد رو دقت كردين ؟! بازي امتيازات ريبون هارو حساب نمي كنه:d يعني ديگه ...
![]()
خیر سرش دابل اکس پی هم داره میده عوضیه برعکس:d
عجب...من بعد كامل پاك كردن سيو بازي و دوباره شروع كردن سيو ام خراب نشد !!!
راستي يه مورد رو دقت كردين ؟! بازي امتيازات ريبون هارو حساب نمي كنه:d يعني ديگه ...
![]()
عجب...
خیر سرش دابل اکس پی هم داره میده عوضیه برعکس:d

یهو می بینی همه Stat هات ریست میشه دیگه راحت میرسیم به زندگیمون :dحالا برا من سوال پيش اومده اگر در زمان دابل XP يه دوتا بوست 100% هم بزنيم قاطي مي كنه بازي يا نه
چون عملا" ميدونيد اگر 100% بوست بكنيم وتي دابل XP ه عملا" چهار برابر حالت نرمال بايد امتياز گرفت :d![]()
مشکل از نت هستتو مولتی موقعی میخواستم وصل شم کلا از بازی انداخت بیرون منو؟! مشکل چیه؟
یهو می بینی همه Stat هات ریست میشه دیگه راحت میرسیم به زندگیمون :d
من بيچاره من بيچاره شدم تا چاپر داغون شده بتل 4 رو به يه جايي رسوندم 
اون مرحله که با قایق چیکار باید کرد؟چه جوری باید رفت تو اون ناو؟دست خودم و دسته دیشب شکست نفهمیدم چیکار باید بکنم؟![]()

توي نسخه PC و كنسولي بتل3 تعداد فلگ ها فرق داشت اما جاشون نه ولي اينجا جاي فلگ ها هم فرق مي كنه 
سیو سینگلم پریده.نیستش جرا؟اون همه رفته بودما.چیکار کنم؟
دیشب با مهدی و دوستان دیگه خیلی خوش گذشت و نبرد خوبی داشتیم :d
باو سه چهارتا رو روبه روت مارك كردم نزدي داشتي اونهايي كه توي ساختمون بودن رو ميزدي 
تو هم اصلا" سالبر مارك نمي كردي 

توی pc یه مد هست به اسم CONQUEST LARGE که کلا جاهای فلگ ها فرق دارهش هم به جهنم چرا جاي فلگ ها هم فرق مي كنه توي نسخه PC و كنسولي بتل3 تعداد فلگ ها فرق داشت اما جاشون نه ولي اينجا جاي فلگ ها هم فرق مي كنه
تو مولتی موقعی میخواستم وصل شم کلا از بازی انداخت بیرون منو؟! مشکل چیه؟
اون مرحله که با قایق چیکار باید کرد؟چه جوری باید رفت تو اون ناو؟دست خودم و دسته دیشب شکست نفهمیدم چیکار باید بکنم؟![]()
و البته من بدبخت هر چي مارك مي كردم با هلي كوپتر تو ميزديباو سه چهارتا رو روبه روت مارك كردم نزدي داشتي اونهايي كه توي ساختمون بودن رو ميزدي
اون يارو AA ه هم كمپر لاشخوري بودتو هم اصلا" سالبر مارك نمي كردي
اما درست مي گي خيلي حال داد :d
خصوصا" اون دور اخر كه ايراني در برابر ايراني بوديم :d خيلي اونها هم كمپر بودن همش روي اون سقف خونه اونوري هايي FLOOD ZONE كُپ كرده بودن![]()
اتفاقا من همیشه Mark می کنم چون همیشه Recon بودم مارک کردن مثل تیک عصبی شده برام :d Flood ZONE بد نبود ولی Rogue Transmission خیلی حال داد همه برو بچ ایرانیو پشت سر هم Knife می کردم :d برام Msg میدادن "برو خجالت بکش!" :dو البته من بدبخت هر چي مارك مي كردم با هلي كوپتر تو ميزديباو سه چهارتا رو روبه روت مارك كردم نزدي داشتي اونهايي كه توي ساختمون بودن رو ميزدي
اون يارو AA ه هم كمپر لاشخوري بودتو هم اصلا" سالبر مارك نمي كردي
اما درست مي گي خيلي حال داد :d
خصوصا" اون دور اخر كه ايراني در برابر ايراني بوديم :d خيلي اونها هم كمپر بودن همش روي اون سقف خونه اونوري هايي FLOOD ZONE كُپ كرده بودن![]()