Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجب...
خیر سرش دابل اکس پی هم داره میده عوضیه برعکس:d

حالا برا من سوال پيش اومده اگر در زمان دابل XP يه دوتا بوست 100% هم بزنيم قاطي مي كنه بازي يا نه :|
چون عملا" ميدونيد اگر 100% بوست بكنيم وتي دابل XP ه عملا" چهار برابر حالت نرمال بايد امتياز گرفت :d:|

سلام دوستان
بازیم زیر متوسط هست
اگر دوست داشتید ادد کنید
یا حال ندارید ادد کنید ولی دوست داشت من اددتون کنم ایدیتون بذارید
دمتون گرم
M-CATALAN-R

حالا برا من سوال پيش اومده اگر در زمان دابل XP يه دوتا بوست 100% هم بزنيم قاطي مي كنه بازي يا نه :|
چون عملا" ميدونيد اگر 100% بوست بكنيم وتي دابل XP ه عملا" چهار برابر حالت نرمال بايد امتياز گرفت :d:|
یهو می بینی همه Stat هات ریست میشه دیگه راحت میرسیم به زندگیمون :d

یهو می بینی همه Stat هات ریست میشه دیگه راحت میرسیم به زندگیمون :d

نزن اين حرفو سالبر :| من بيچاره من بيچاره شدم تا چاپر داغون شده بتل 4 رو به يه جايي رسوندم :|

اون مرحله که با قایق چیکار باید کرد؟چه جوری باید رفت تو اون ناو؟دست خودم و دسته دیشب شکست نفهمیدم چیکار باید بکنم؟:|

واقعا" نميدونيد ؟!؟!؟!؟!؟!؟
بريد اون سمت كشتي كه اول سوار قايق شدن مشخص نيست ! يه قسمتي هست كه به خاطر برخورد موشك به كشتي يه سوراخ بزرگي درست شده با قايق بريد داخلش

با كمك محسن تونستم اين SHOWDOWN US VS EU رو بعد چند وقت ببينم !!!

توي مپ FLOOD ZONE خيلي دقت كردم و واقعا" ناراحت شدم !!!
حالا به ابجكت ها كار ندارم باز مي گن PS3 نميكشه چهار تا كولر و در و تخته بيشتر رو نشون بده اما چرا ديگه حتي رنگ بندي و رنگ هاي ابجكت ها بين كنسول هاي نسل حاضر و بعد فرق مي كنه :|
اينش هم به جهنم چرا جاي فلگ ها هم فرق مي كنه :| توي نسخه PC و كنسولي بتل3 تعداد فلگ ها فرق داشت اما جاشون نه ولي اينجا جاي فلگ ها هم فرق مي كنه :|

Last edited by a moderator:
سیو سینگلم پریده.نیستش جرا؟اون همه رفته بودما.چیکار کنم؟

هرجای صنعت گیمینگ اگه سیو ــتون بپره و Corrupt بشه و اگه ازش یه نسخه روی فلش یا Cloud نداشته باشین راهی برای برگردوندنش ندارین متاسفانه :d

دیروز سینگل رو تموم کردم و بلایی سر سیو ــم نیومد , اما سینگل بتل 3 رو خیلی بیشتر از این حال کردم , اینا کل داستان رو توی 5-6 شخصیت خلاصه کرده بودن و زیاد جالب درنیومده , اما گرافیک و طراحی مراحلش قابل قبول بود :d هوش مصنوعی هم خیلی پیشرفت کرده بود

دیشب با مهدی و دوستان دیگه خیلی خوش گذشت و نبرد خوبی داشتیم :d

و البته من بدبخت هر چي مارك مي كردم با هلي كوپتر تو ميزدي :| باو سه چهارتا رو روبه روت مارك كردم نزدي داشتي اونهايي كه توي ساختمون بودن رو ميزدي :|
اون يارو AA ه هم كمپر لاشخوري بود :| تو هم اصلا" سالبر مارك نمي كردي :|

اما درست مي گي خيلي حال داد :d
خصوصا" اون دور اخر كه ايراني در برابر ايراني بوديم :d خيلي اونها هم كمپر بودن همش روي اون سقف خونه اونوري هايي FLOOD ZONE كُپ كرده بودن :|

ش هم به جهنم چرا جاي فلگ ها هم فرق مي كنه
:|
توي نسخه PC و كنسولي بتل3 تعداد فلگ ها فرق داشت اما جاشون نه ولي اينجا جاي فلگ ها هم فرق مي كنه
توی pc یه مد هست به اسم CONQUEST LARGE که کلا جاهای فلگ ها فرق داره
تو ps3 این مد نیست و همون CONQUEST خالی هست
البته PC مد CONQUEST خالی هم داره

تو مولتی موقعی میخواستم وصل شم کلا از بازی انداخت بیرون منو؟! مشکل چیه؟

کانکشنت
در اصل اینترنت ذغالی ما

- - -ویرایش - - -

اون مرحله که با قایق چیکار باید کرد؟چه جوری باید رفت تو اون ناو؟دست خودم و دسته دیشب شکست نفهمیدم چیکار باید بکنم؟:|

یه قسمت از ناو سوراخه از اونجا برو تو دم در بده:d

- - -ویرایش - - -

و البته من بدبخت هر چي مارك مي كردم با هلي كوپتر تو ميزدي :| باو سه چهارتا رو روبه روت مارك كردم نزدي داشتي اونهايي كه توي ساختمون بودن رو ميزدي :|

خصوصا" اون دور اخر كه ايراني در برابر ايراني بوديم :d خيلي اونها هم كمپر بودن همش روي اون سقف خونه اونوري هايي FLOOD ZONE كُپ كرده بودن :|

منم بازی بدین please:-*

اتفاقا من همیشه Mark می کنم چون همیشه Recon بودم مارک کردن مثل تیک عصبی شده برام :d Flood ZONE بد نبود ولی Rogue Transmission خیلی حال داد همه برو بچ ایرانیو پشت سر هم Knife می کردم :d برام Msg میدادن "برو خجالت بکش!" :d>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or