Battlefield 4 | PS3

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در مورد 5 بگم این گزینه ها قبلا هم تو BF3 بوده اما فقط نسخه PC میشد استفاده کرد دلیلش هم این بود که تو دسته های کنسول دیگه جایی واسه اون نبود حالا اومدن SCOREBORD رو گزاشتند تو منوی استارت و اونو اضافه کردند
با حرف مهدی هم موافقم بازی خیلی شبیه به MOH شده و درست شدنیه هم نیست چون زمان زیادی میبره که عوضش کنن!
وبا این حرف مهدی هم مخالفم:d که میگه وقتی از BC2 اومدن BF3 ناراحت بودن؟!
تا اونجایی که یادمه BF3 یه چیز کاملا جدید بود و 95% بازیکنا خوششون اومده بود!
وقتی یه نفر رو میکشی دقیقا مثل MOH یه حالت عروسکی داره که تو BF3 خیلی قشنگ تر بود و بهتر
نکته اخرم اینکه درسته این بتا هست اما چیزایی که تویه نسخه نهایی تغییر میکنه یکی گرافیک و افت فریم و از این قبیل چیزا هست
پس گیم پلی و کنترل دکمه ها همینه که هست چه تو PC چه PS4 چه PS3 همه یکی هست (گیم پلی منظورمه)
پس نباید منتظر شاهکاری مثل BF3 بود#:-s
دقيقا BF4 همينجوريه و ديگه نميشه تغييرش داد:d PC كيبورد داره كه اون قابليت رو گذاشتن ، كدوم سازنده اي مياد روي كنسول همچين چيزي اضافه كنه.اصلا كي وسط بازي تو كنسول ميتونه از اين دكمه استفاده كنه و بگه مثلا Thank you:))
در مورد حرف مهدي از BFBC2 به BF3 :تغييراتش مثبت بود و كسي شكايتي نداشت،اما گيمپلي اين پر از مشكله، الان برو فروم Battlelog رو ببين...:d
من ديگه اميدي ندارم:d تبديل شده به Battleduty.

تغيير كنترل به خاطر نبود دكمه ي select توي كنترلر PS4 هست فكر نكنم هم درست بشه.

اخه صادق نبودش كه چيز خيلي سختي نيست :|
با سلكت فقط اسكوربودر مياورديم بالا اين چه مسخره بازيه اينها در اوردن

------------------------------------------------------

الان كوروش اونور توي بخش pc گفت توي بازي انگار AT4 هست :d البته به صورت برداشتني
ميون اين همه خبر بد و نا اميد كننده و مزخرف يه خبر خوب رسيد :d:| چون من AT4 خيلي دوست دارم :(( خيلي قشنگه و STYLISH ه :((

آخرین ویرایش:
ای خداااااا الان حاضرم به پای مسعول های دایس بیفتم ولی عشقم ر خراب نکنن والا من هنوز بازی نکردم ولی هر کی بازی کرده بتا ر می گه خیلی بد هست ببینم اینا نمی فهمن تر ر خدا یه کی جوابم ر بده چیزای که این همه ملت دارن می گن یعنی اون ها نمی فهمن والا موندم به خدا ولی از اون موقع که پای این استدیو لعنتی دنجر کلز به این بتل 4 باز شد ریده شد توش به نظرم ea به جای منحل کردن این استری لعنتی که کاری به جز گند زدن به بازی های مثل moh:wf نداره باید اعضاش ر می سوزوندن )xملت ر خر کردن که بگن استدی ر منحل کردیم بعد رفتن dice la ر زدن که چی بشه اخرش همین می شه که این همه طرفدار ر تا به این بدبختی می کشونن که به فکر بازی کردن cod می افتن

اخه صادق نبودش كه چيز خيلي سختي نيست :|
با سلكت فقط اسكوربودر مياورديم بالا اين چه مسخره بازيه اينها در اوردن

------------------------------------------------------

الان كوروش اونور توي بخش pc گفت توي بازي انگار AT4 هست :d البته به صورت برداشتني
ميون اين همه خبر بد و نا اميد كننده و مزخرف يه خبر خوب رسيد :d:| چون من AT4 خيلي دوست دارم :(( خيلي قشنگه و STYLISH ه :((
باهوش جان:d با سلكت Spot ميكرديم ، بدون سلكت با چي ميخواي Spot كني؟ البته بگذريم كه الان با R2 اصلا نميشه Spot كرد:))
---
بالاي همون برجه هست كه ميريزه. ماشالا تانك ها اينقدر ضعيف شدن يكي با هاش بزني نابود ميشه:d

ولی هنوز همه چی تمام نشده :d
این نسخه نسل حاظر هست باید دید در اون نسل چی میشه

اما الان یه نفر بازی رو پیش خرید کرده دوست خوبم مهدی :d دارم اینو پستتو میبینم خوشحال میشم :d حالا هی ما میگیم بیا نخر مگه قبول کردی :d
اينقدر دوست دارم چهره اپيك فيل شما دوتارو ببينم :d:|
مي بينمتون :d

اولش که وارد منوی بازی شدم با خودم گفتم برم پیش خرید کنم اما هر چه به جلو میرفتیم بیشتر نخریدن پی میبردم :d

باید گفت که حس بازی خیلی تغییر کرده، Recon هم که قراره Claymore دار بشه... چندتا آسانسور هم به shanghai اضافه کنند... حس Battlefield به اون صورت نمیده دیگه ولی ازش بدم هم نیومد... See ya all on battlefield... :d

این به اصطلاح Commo Rose که با نگه داشتن دکمه R2 فعال میشه:

۱.بیخود.
۲.مزخرف.
۳.بی معنی.
۴.بدرد نخور.
۵.بی مصرف.
۶.اعصاب خورد کن.

Commo Rose on R2 = EPIC FAIL
Spotting on R2 = EPIC FAIL
Battlelog on Select = EPIC FAIL

58982172591658618887.gif

اصلا بیخیال هرچی باگ، گلیچ، بالانس نبودن و چیزهای دیگه! چون بتا هستش به مرور زمان درست میشه. مشکل اینه که هسته اصلی گیم پلی "آرکید گونه" و "کنترل های احمقانه" رو نمیشه به این راحتی یا به زودی ها درست یا عوض کرد. البته خدا کنه که دارم اشتباه میکنم!!!
بحث عادت کردن هم نیست چون کلا کنترل ها از پایه غلط هست. آخه من نمیفهمم وسط بازی Battlelog میخوام چی کار؟! Commo Rose به چه دردی میخوره؟! چرا باید برای داخل یا خارج شدن از تانک یا هلی دکمه مربع رو "نــــگــــه" داشت؟! مارک کردن دشمن ها با R2 چه معنی میده؟! نمیتونستند یدونه کنترل BF3 Default بذارند؟! من واقعا تعجب میکنم!!!!

به قول معروف: If it ain't broke, don't fix it

حوصله داشتید یه نگاهی بندازید! اکثر افراد تو فروم بتل لاگ ناراضی اند...
BF4 Doesn't FEEL Battlefield
Bf4 controls are horrible

دیشب داشتم با PC بتا رو بازی میکردم حدس بزنید توی مد Domination چی پیدا کردم.واسه دیدن جانور پیدا شده به عکس زیر مراجعه کنید:|
جناب USAS 12 با Frag Round اونم از نوع ضعیف نشده
a434e3153bd1c6281.jpg

usas از تو بعیده;;)
بصورت اتفاقی افتاد دستم وگرنه خودت که میدونی من از این اسلحه چقدر تنفر دارم:d
امروز صبح من و اصلان داشتیم بازی میکردیم گفتم بزار دست از سر چاپر بردارم برم با اصلان تانک سواری ولی چشمتون روز بد نبینه انگار از هر طرف بارون شهاب سنگ میومد روی تانک بدبخت:-s قضیه از این قرار بود که نفرات پیاده دشمن با انواع و اقسام لانچر تانک ما رو مورد عنایت قرار میدادن و ما هم کار زیادی از دستمون بر نمیومد چون نه با مسلسل چیزیشون میشد و نه با شلیک مستقیم توپ:|اگه قرار باشه تانک رو همینجوری که توی بتا هست توی ساخت نهایی بازی هم بیارن باید بگم که جیپ BF3 از این تانکی که من توی BF4 میبینم قویتره:|
کلا بیشتر چیزای BF4 توی این بتا منو به شدت یاد MOH:Warfighter میندازه از نحوه دویدن کاراکتر بگیر تا نحوه نشستن و نشونه گیری با اسلحه ها و از همه مهمتر نحوه نشون دادن Killcam حضور نحس Danger Close رو توی BF4 بیشتر از همه چیز نشون میده:|

ولی هنوز همه چی تمام نشده :d
این نسخه نسل حاظر هست باید دید در اون نسل چی میشه

اما الان یه نفر بازی رو پیش خرید کرده دوست خوبم مهدی :d دارم اینو پستتو میبینم خوشحال میشم :d حالا هی ما میگیم بیا نخر مگه قبول کردی :d

اولش که وارد منوی بازی شدم با خودم گفتم برم پیش خرید کنم اما هر چه به جلو میرفتیم بیشتر نخریدن پی میبردم :d

اون تيكه ايي كه من گفتم محسن جان مربوط به نسخه نسل بعد و نسل حاضر بود ربطي به پيش خريد نداره :|:d

باهوش جان:d با سلكت Spot ميكرديم ، بدون سلكت با چي ميخواي Spot كني؟ البته بگذريم كه الان با R2 اصلا نميشه Spot كرد:))
---
بالاي همون برجه هست كه ميريزه. ماشالا تانك ها اينقدر ضعيف شدن يكي با هاش بزني نابود ميشه:d

بسيار درست گفتي صادق :d اصلا" اين موضوع رو يادم نبود با اين كه فكر كنم يه 20-30K امتيازي فقط از طريق اسپات كردن گرفتم :d:|

به گمونم يه غلطي كردن براي بتاي عمومي !!!

الان چيزي كه توي بتل لاگ نوشته بودن عوض شده !!!
Open Beta Rollout starts (October 4th):
The Battlefield team is hard at work getting the Open Beta live.
The beta will be rolling out worldwide over the course of the day, and won’t necessarily be made available at the same time across platforms
.

قبلا" ساعت نوشته بود و منطقه بندي داشت الان تغيير كرده

بصورت اتفاقی افتاد دستم وگرنه خودت که میدونی من از این اسلحه چقدر تنفر دارم:d
امروز صبح من و اصلان داشتیم بازی میکردیم گفتم بزار دست از سر چاپر بردارم برم با اصلان تانک سواری ولی چشمتون روز بد نبینه انگار از هر طرف بارون شهاب سنگ میومد روی تانک بدبخت:-s قضیه از این قرار بود که نفرات پیاده دشمن با انواع و اقسام لانچر تانک ما رو مورد عنایت قرار میدادن و ما هم کار زیادی از دستمون بر نمیومد چون نه با مسلسل چیزیشون میشد و نه با شلیک مستقیم توپ:|اگه قرار باشه تانک رو همینجوری که توی بتا هست توی ساخت نهایی بازی هم بیارن باید بگم که جیپ BF3 از این تانکی که من توی BF4 میبینم قویتره:|
کلا بیشتر چیزای BF4 توی این بتا منو به شدت یاد MOH:Warfighter میندازه از نحوه دویدن کاراکتر بگیر تا نحوه نشستن و نشونه گیری با اسلحه ها و از همه مهمتر نحوه نشون دادن Killcam حضور نحس Danger Close رو توی BF4 بیشتر از همه چیز نشون میده:|
خدا رحم کنه والا ما تو bf3 با توپ تانک میزدیم بقل پای یارو نمی مرد خدا به اینیکی رحم کنه من که هنوز بازی نکردم ایشالاه تابستون با ps4 به خدمت میرسیم ولی فکر کنم گند خورد تو bf4 فکر کنم کار به معذرت خواهی برسه از طرف dice راستی ممکنه dice به سرنوشته danger close مبتلا بشه l-)

- - -ویرایش - - -

آقا من به نشانه ی اعتراض آواتارم ر عوض می کنم :d دیگه همه چی حل می شه b-)

دیشب داشتم با PC بتا رو بازی میکردم حدس بزنید توی مد Domination چی پیدا کردم.واسه دیدن جانور پیدا شده به عکس زیر مراجعه کنید:|
جناب USAS 12 با Frag Round اونم از نوع ضعیف نشده
a434e3153bd1c6281.jpg

فکر کردم میدونستی USAS-12 توی دسته Battle Pickup قرار داره: Battle Pickup - Battlefield Wiki - Battlefield 3, Bad Company 2, Weapons, Levels, Maps, Characters and more!
فکر کنم صادق هم یدونه M32 MGL برداشته بود! Lolz
راستی اسلحه M82A3 به اصطلاح one hit kill هستش...:d بدرد بالای برج ها میخوره.
...................................................................................................................

آهنگ تم BF4 رو گیر آوردم!:bighug:

Mediafire:

Listen
Download

خوب بتا ازاد شده و من دارم از طريق PS3 PRO XY ميريزمش روي دستگاه !

بريم ببينيم چه مدل اشغالي دايس و دنجر كلوز ساختن:|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or