Battlefield 4 | PC

خوب ignهم اولین تصاویر به همراه ویدیو کوتاهی از باز ی را به نمایش در اورد تاریخ عرضه بازی هم فعلا 2014 اعلام شده
پست اول ابدیت خواهد شد


Published by: Electronic Arts
Genre: First-Person Shooter​
Release Date:
United States: TBA 2014​
UK: TBA 2014​
Australia: TBA 2014​
Japan: TBA​


Battlefield 4 Reveal Trailer

برای مشاهده تصویر اصلی (938x528) روی این نوار کلیک کنید.
vbjr04gl3y2xg2uyfntb.jpg





18 مورد دانستنی که از نمایش BF4 مشخص شد:

1-بیشتر قسمت Singlepalyer در چین جریان داره اما Demo که با عنوان
Fishing in baku نمایش داده شد در باکو، پایتخت اذربایجان جریان داشت. تیم US در باکو به دنبال یک قطعه ارزشمند Intel است که با ممانعت روس ها مواجه می شوند.

2- هدف دوم تیم US در بازی نجات دادن چند شخص مهم در شانگهای است. در داستان بازی ظاهرا تنش های بین روسیه،امریکا و چین شدت می گیرد، بطوریه که باعث کشمکش های جهانی می شود.

3-DICE می داند که مردم از کاراکتر های BF3 راضی نبودند، بنابر این یکی از اهداف اولیه انها توسعه شخصیت های بازی است. باوجود کشمکش های سیاسی که در داستان بازی وجود دارد، داستان بازی در واقع ارتباط شخصیت ها با یکدیگر است که گرفتار وضعیت اشفته ای شده اند.

4-بازیکنان نقش سربازی به نام Recker را به عهده دارند. دیگر سرباز ها در Sqaud به نام های sgt.dunn،Irish،Pac و Ruger هستند. صداپیشه Irish را
Michael K Williams به عهده دارد. بازیگری که نقش Omar Little را در The Wire بازی کرده است.

5-در پایان Demo، یک شخصیت زن چینی نشان داده می شود.( نام این زن ظاهرا Hanna است.) هنوز مشخص نیست که این زن با تیم US همکاری می کند یا در دیگر جبهه کشمش ها قرار دارد.

6- برای اینکه کاراکتر ها واقعی تر به نظر برسن، DICE از انیمیشن های صورت و بدن کاملا در بازی بهره زیادی برده است.

7-از بررسی Demo متوجه می شوید که DICE از عناصر قسمت Multiplayerدر قسمت Singleplayer استفاده کرده است.مانند Leaderboard و Stat Tracking

8- مانند Autolog در Need For Speed، رقابت هایی بین افراد در قسمت Campaign وجود خواهد داشت. این مورد می تواند بصورت بیشترین Dog Tag که در یک مرحله می توان بدست اورد یا سریعتر تمام کردن یک سکانس یا مرحله نسبت به دیگر دوستانتون و افراد دنیا باشد. این موضوع می تواند به ارزش تکرار مراحل بازی کمک کند.

9- قسمت داستانی BF3 بخاطر خطی بودن مورد انتقاد قرار گرفته بود و DICE هم به یکی از نقاط قوتشان تکیه می کند و به معرفی یک
Open Micro Sandbox که وسایل نقلیه در ان نقش دارد می پردازد که به بازیکنان اجازه می دهد که دشمنان را با روش های مختلف نابود کنند. شما می توانید با یک Jeep به منطقه تعیین شده بروید یا با احتیاط از یک سنگر به سنگر دیگر حرکت کنید. همچنین می توانید دشمنان را خودتان از بین ببرید یا از پشتیبانی هوایی( هلی کوپتر) کمک بگیرید. همچنین می توانید دشمنان را با Sniper از بین ببرید و یا به انها نزدیک شوید و از Shotgun استفاده کنید. این لحظات اکشن اغلب با یک صحنه سینمایی به پایان می رسد.

10- شما کنترل کاملی بر روی اعضای Squad خود ندارید اما می توانید به انها دستور بدهید که دشمنان را از بین ببرند و یا به انها فرمان
suppressing fire بدهید که به شما اجازه می دهد که از کنار به دشمنان حمله کنید.

11- ظاهرا DICE برای BF4 قسمت CO-OP نمی سازد و فقط بر روی قسمت داستانی و Multiplayer تمرکز دارد.

12- BF4 با نسل سوم موتور گرافیکی Frostbite در حال ساخت می باشد و بازی با 60 فریم بر ثانیه اجرا می شود.(حداقل روی PC). از دیگر ویژگی های Frostbite 3 می توان به افکت ذرات،صحنه های سینمایی، سطح های بازتابنده و تکنولوژی موثر اب که به سازنده اجازه می دهد که امواج خروشان دریای های ازاد را به تصویر بکشد.

13-پلتفرم های BF4 در حال حاضر PS3،XBOX360 و PC است اما با قدرتی که Frostbite 3 دارد به نظر می رسد که بازی برای PS4 و کنسول نسل بعد مایکروسافت عرضه شود. هر چند EA هنوز انتشار BF4 بر روی کنسول های نسل بعد را تایید نکرده است.

14- نسخه جدید Battelog تعامل بهتری با کنسول ها دارد. DICE می گوید که Battelog باید در کنسول ها هم مانند PC خوب باشد.

15- اشتراک Premium هم برای BF4 وجود دارد. EA می گوید که بعدا جزئیات بیشتری درباره Premium منتشر خواهد کرد. برای افرادی که بازی را پیش خرید می کنن یک بسته الحاقی Premium مانند Back to karkand تعلق می گیرد.

16- تخریب پذیری بازی به حالت اصلی خود بر می گردد. Micro-destruction که در بسته الحاقی Close Quarter بازی BF3 معرفی شد، در BF4 هم وجود خواهد داشت. تخریب پذیری در مقیاس های بزرگتر مانند فروپاشی درونی یک ساختمان در بازی وجود خواهد داشت. در طی Demo، شخصیت Recker از Shotgun برای شکستن دیوار چوبی استفاده می کند. همچنین از نارنجک انداز استفاده می کند برای ریختن دیوار بتونی به منظور نفوذ به دشمنان از کنار. در یک سکانس تعقیب و گریز، یک هلی کوپتر دیوار های بتونی و پنجره ها را نابود می کند.

17-برخلاف نسخه های پیشین BF، محیط دارای پویایی و تعامل بیشتری است. اگر شما به یک ماشین پارک شده نزدیک شوید، ممکن است دزدگیر ماشین به کار بیفتد و دشمنان از حضور شما اگاه شوند یا اگر در جنگل به سرعت حرکت کنید، دسته ای از پرنده ها فرار می کنند و دشمنان وادار به بررسی محیط می شوند.

18- در اخر Demo، صحنه ای نشان داده می شود که به نظر می رسد BF4 دارای نبرد های دریایی همراه با کشتی های بزرگ و قایق های کوچکتر PT خواهد بود.

DICE اطلاعات بخش Multiplayer را برای تاریخ دیگری نگه داشته است. در E3 امسال باید شاهد انتشار اطلاعات جدید باشیم.



06835383682417405798.png


HD H.264 MP4: 352.3MB Download
Hi-Res H.264 MP4: 372.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP: 95.4MB Download
 
آخرین ویرایش:
کجا و چقدر باید منتظر بمونی؟ نزدیک 15 دقیقه بازی رو ول کردم رفتم تغییری نکرد! منظور من اینجاست:

39dkznx0wcr2eocz8p.jpg

سلام مسعود خان

چطوری اینقدر گرافیک بازیت بالاست و واقع گرایانه ؟:d لگ هم داری ؟
بعد از نصب بازی چه چیزایی نصب کردی بگو ما هم انجان بدیم

ممنون
 
سلام مسعود خان

چطوری اینقدر گرافیک بازیت بالاست و واقع گرایانه ؟:d لگ هم داری ؟
بعد از نصب بازی چه چیزایی نصب کردی بگو ما هم انجان بدیم

ممنون

نه لگ ندارم.
گرافیکم msi 760 gaming oc هست. بالای 80 فریم بهم میده در بهترین تنظیمات.
یکی بگه این قسمت رو چیکار کنم لعنتی هی میوفته پایین!
:|
 

نه لگ ندارم.
گرافیکم msi 760 gaming oc هست. بالای 80 فریم بهم میده در بهترین تنظیمات.
یکی بگه این قسمت رو چیکار کنم لعنتی هی میوفته پایین!
:|

چطوری لگ نداری ؟ از چه کرکی استفاده می کنی؟
مبارکت باشه منم عاشق 760 هستم اما قدرت خرید ندارم :d
 
سلام
دوستان کسی تونسته با شبیه ساز دسته بازی رو انجام بده؟ برای من کنترلر کار میکنه ولی دکمه ها درست نیستن. قبلا هم موقع اجرای Tomb Rider به این مشکل خوردم
 
نمیشه آخه هی میوفته پایین! اونجا با space میپری دیگه؟ خب وقتی به میله ها میرسه دیگه نمیگیرتش! باید دکمه خاصی رو بجز space بزنی؟
بدو به سمتش بعد بپر اتو ماتیک میگیرتش.
این همه آدم این جا میگن بازی رو تموم کردن چرا کمک نمیکنن؟؟؟؟؟
 
سلام دوستان
تو این مدل لپ تاپ میشه بازی کرد یا نه ؟
شنیدم خیلی فشار میاره به گرافیک
hp4540s
:Intel 3230M Core i5 2.60GHz up to 3.20 GHz - Cache 3MB
حافظه رم:4 گیگابایت DDR3
پردازشگر گرافیکی:AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB up to 4096 MB
 
بدو به سمتش بعد بپر اتو ماتیک میگیرتش.
این همه آدم این جا میگن بازی رو تموم کردن چرا کمک نمیکنن؟؟؟؟؟

بابا والا به قرآن نمیگیرتش! میتونی با فرپس یا هر برنامه ای یه تیکه از اون لحظه فیلم بگیری؟ :دی
 
سلام دوستان
تو این مدل لپ تاپ میشه بازی کرد یا نه ؟
شنیدم خیلی فشار میاره به گرافیک
hp4540s
ضعیف ترین ضعیف ترین کارت DX10 رو هم داشته باشی بازم میتونی راحت بازی کنی!
توی تنظیمات بازی یک Resoultion Scale هست که اگه بیاری پایین میتونی راحت بازی کنی! ( رزولوشن رو بدون خراب کردن سایز مانیتور میاره پایین! و اگه تا ته ببری پایین روی ضعیف ترین کارتم میتونه قشنگ بازی کنی و دیگه هیچی دیده نمیشه :دی :دی :دی)
 
نمیشه آخه هی میوفته پایین! اونجا با space میپری دیگه؟ خب وقتی به میله ها میرسه دیگه نمیگیرتش! باید دکمه خاصی رو بجز space بزنی؟

خب باید اول تو بپری که رفیقات هم بپرند. از عقب شروع به دویدن کن و بپر که نردبان رو بگیره;)
 
منم صبح بازی کردم از نزدیک که خیلی بهتر از عکس ها هست من بدون aa 1081p بین 60 تا 100 فریم می گیرم البته کارتم اورکلاکم هست(670) دارم نسخه ی 360 هم می گیرم ببینم چقدر فرق دارن با هم

در کل گرافیکش حرف نداره می شه گفت بهترینه تا الان فریم دهیشم کمی سنگین تر از نسخه ی 3 هست گیم پلی بازی هم پیشرفت کرده سبک بازی خیلی بیشتر real شده تا arcade که البته من هر دو سبک رو دوست دارم

اپدیت 500 مگی هم حتما بگیرید من هیچ باگ یا لگی تا الان نداشتم
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or